Skúsenosti s pôrodnicou Liptovský Mikuláš
Ahojte, máte niekto skúsenosť s porodnicou LM ?
Ahoj, rodila som pred rokom, kľudne napíš čo chceš vedieť.
@andaluzia12 hlavne aký tam majú doktori a sestričky prístup, a čo všetko ponúkajú a naopak čo nie a mala by som si to zo sebou zabaliť.
Kedy máš termín? Porodnica ponuka preporodny kurz, je to super, na všetko ta pripravia. Čo čakať, čo potrebuješ, aj exkurzia je súčasťou. Ja sa nemôžem sťažovať, síce som rodila akútnou sekciou, ale lekári aj personál boli veľmi vľúdni a empatickí …
@anonym_autor ja som bola maximálne spokojná so všetkými... kľudne napíš spravu
@andaluzia12 ahok, aj mna by zaujimalo ako to je v LM. Su tam nejake nadstandardne izby alebo aspon jednotky, ci najma dvojlozkove? A ako to je s partnerom pri porode a potom s navstevami ak je zena napr na dvojke izbe?
https://www.modrykonik.sk/forum/liptovsky-mikulas/skusenosti-s-porodnicami-v-liptovskom-mikulasi-ruzomberku-a-dolnom-kubine/ bola tu uz tato tema, ja som tu tiez pisala svoju skusenost na LM porodnicu 🙂 netreba si vsak robit dopredu nejaky nazor, kazdy porod je iny. Pocula som zle aj dobre skusenosti na personal (hlavne aku sluzbu kto vychytal).
Ja som rodila v LM. Celkovo to hodnotím pozitívne.. všetko vysvetlili, ukázali, personál bol ochotný. Nebola som na žiadnej príprave, ani na kurze a zvládla som to. Nezabudni si pribaliť do tašky jednorazové podložky, ja som mala, ale dve ženy, čo som stretla nemali a jedna sestrička sa z toho vytáčala 🤣 a ešte by som Ti odporúčala aj viac nočných košiel, keď som rodila ja, bolo plno a povedali mi, že nemajú košele tie ich jednorázové, že či mám viac svojich (bol víkend). Mala som, našťastie pripravená na všetko 🤗 ..prajem veľa šťastia, sily a zdravie pre Teba aj bábätko.
Ja som rodila v LM. Celkovo to hodnotím pozitívne.. všetko vysvetlili, ukázali, personál bol ochotný. Nebola som na žiadnej príprave, ani na kurze a zvládla som to. Nezabudni si pribaliť do tašky jednorazové podložky, ja som mala, ale dve ženy, čo som stretla nemali a jedna sestrička sa z toho vytáčala 🤣 a ešte by som Ti odporúčala aj viac nočných košiel, keď som rodila ja, bolo plno a povedali mi, že nemajú košele tie ich jednorázové, že či mám viac svojich (bol víkend). Mala som, našťastie pripravená na všetko 🤗 ..prajem veľa šťastia, sily a zdravie pre Teba aj bábätko.
@anonym_ee1438 mne napr nebolo treba ani podložku ani svoje košele (rok 2025)