icon

Ako sa býva v Lučenci?

24. aug 2024

V ktorej časti odporúčate kúpiť byt? A aké sú plusy a mínusy tohto mesta?

Strana
z2
aams
22. sep 2024

Skor odporucam ist do RS, nie Lučenec. Je tam viac firiem a prichadzaju nove. V LC je bieda. Sem už ani firmy nechcu prísť nove. Vecer sa prejst po meste je adrenalin, nehovoriac o tom,ze uz ani cez deň to nie je vyhra.

katica06
7. okt 2024

@cukroska nuž nepoznám nikoho kto by žil DT v či v Kriváni neviem sa k tomu vyjadriť.
Ale ak môžem , napíšem skúsenosť z uplynulého víkendu. Mám kamoša čo sa roky venuje geocachingu, mal na plátne mrknút sa na nejakú ,,cachku,, v mestskom parku v Lc, no poviem ti toľko tam bolo bezďákov že sa tam obával ísť jeden dospelý chlap a to není žiadne tintídko.

huxy
7. okt 2024

@katica06 tak zas neviem, nikdy som v parku bezďákov nevidela 🤷🏼‍♀️

autor
7. okt 2024

@katica06 Tak zase podivné existencie sú všade... Aj vo Zvolene okolo stanici ich máš plno, detto v centre mesta v parku priamo pri najväčšom nákupnom centre. Bratislava detto-hlavná stanica plno ich je. Mne hlavne ide o to, že nech je to bezpečné mesto ako tak, hoci všade sú horšie lokality. Možno aj skrz Romov-nech to nie sú tí problémoví, ja som pracovne chodila na tento smer Rimavská, Revúca, Rožňava, Jelšava, Hnúšťa atd a teda aj v meste aj ked som išla cez dediny autom som nemala nejaký zlý pocit z nich... Ale to pri Poprade ked som zablúdila autom do jednej dediny som mala pocit, že odbila moja posledná hodina, detto ked som raz išla autobusom cez Kežmarok a okolité obce. Ale nebývam tam, ale najproblémovejší mi Romovia prídu v tom okolí Tatier, túto juh stredného Slovenska mi pridu v pohode.

cukroska
7. okt 2024

@katica06 bezdomovcov je všade. Neviem či chodíte po výletoch a tak,ale toľko čo je na východe a priamo v Košiciach po nákupných centrách, sme ešte nevideli v žiadnom inom meste ma Slovensku.To Lučenec je ešte nič. Tak ja tu bývam viac ako tridsať takže to beriem v pohode. Vždy lepšie neškodný bezdomovci ako" iný" spoluobčania.

Strana
z2