icon

Oslava okrúhlin v penzióne Zlatka: Ceny a tipy

malamimi6
2. feb 2025

Dobrý deň, prosím, mali ste niekto oslavu okrúhlin v penzióne Zlatka? Aká je približná cena na osobu? Zaujíma ma aj cena ubytovania. Ďakujem

majo111222
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
2. feb 2025

@malamimi6 urobil som to co pise @majo111222 a nájdeš si tam co potrebuješ. Mail, telefónne číslo aj recenzie....

majo111222
Odpoveď bola odstránená
malamimi6
autor
2. feb 2025

@majo111222
@markusrasford
Ďakujem pekne, to mi naozaj nenapadlo ...

cukroska
Autor odpoveď zmazal
malamimi6
autor
5. feb 2025

@cukroska aké sú tu ešte na okolí prosím? Oslavu plánujem až o rok a pol preto som chcela orientačne vedieť ako sa hýbu ceny. Za rok isto ešte pôjdu hore a samozrejme, že pôjdem osobne. Chcem len taký prehľad zatiaľ

cukroska
Autor odpoveď zmazal
malamimi6
autor
6. feb 2025

@cukroska a kde prosím? My tiež nebývame priamo v LC. Ľudí budeme mať cca 70 a z toho 35 potrebuje prespať

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
Autor odpoveď zmazal
malamimi6
autor
6. feb 2025

@cukroska ten Floriánov dvor je tiež dobrý nápad. Zlatku máme krížom cez pole, je to ďalej od cesty čo je super lebo budeme mať veľa detí .. len čo som pozerala na stránke tak všetko len svadby som našla preto som chcela vedieť, či tam mal niekto aj oslavu

mishka18
6. feb 2025

@malamimi6 za Zlatku neviem, ale teta teraz organizuje oslavu 60ky vo Florianovom dvore a keď sa dá jednotne menu (majú špeciálnu ponuku na oslavy, nie bežne z jedálneho lístka), tak to vyjde celkom fajn. Zalezi samozrejme čo si vyberiete, ale prípitok, polievka a hlavne jedlo sme my pocitali cca. 19 eur na osobu. Samozrejme k tomu treba ešte nealko a alkohol. Môžete si priniesť vlastne koláče, tortu, tortovné sa platí 2e/osobu a 2e/ výzdoba

malamimi6
autor
6. feb 2025

@mishka18 tak toto je celkom paráda 👌 veľmi pekne ďakujem za tip aj rozpis 🙂
Na kedy plánujete oslavu ak sa smiem spýtať?

mishka18
6. feb 2025

@malamimi6 začiatkom mája. Mati, teraz pozerám že si to ty, napíš kludne na fb, dám to bližšie info

malamimi6
autor
6. feb 2025

@mishka18 🤦🤣 vôbec mi nenapadlo pozrieť profil 😃

cukroska
Autor odpoveď zmazal
malamimi6
autor
7. feb 2025

@cukroska v rámci prechádzky určite nepôjdeme, ja sa bojím ísť sama na pole 😁

cukroska
7. feb 2025

@malamimi6 Aha tak nevadí 😊

cukroska
12. mar 2025

@malamimi6 Už sme tam boli pozrieť v penzióne Zlatka.No musím uznať je to waaaw. Cenovú ponuku konkrétnu na osobu nevie povedať. Pošle nám jeho ponuku alebo máme si sami máme napísať požiadavky a podľa toho vypracuje. Ale viem, že ubytovanie pre dvoch izba 65€ inak je tp nádherné tam.Viac sa nám páči skp Florianov dvor. Ha dodnes nechápem ako som toto nevedela.