14-mesačná zabudla ukazovať
Ahojte,
Neplasim sa ani nič, len ma zaujíma ci ste sa niektorá stretli stym ze dieťatko vedelo cca kde ma ucho, oko...vedela ukázať aká je veľká.. A tento týždeň akoby uťalo a neukáže nič... Akoby ma ignorovala... 🤷♀️
Aj sa už púšťal do chodenia a uz si radšej sadne a pre stvornozkuje....
@beata_k ďakujem 😊
@petronela4925 nie nezabudol, ale nechce....už má svoju hlavičku a urobí len to čo chce a kedy chce....nie na požiadanie lebo mamička povie....
Nezabudla, len určite objavila niečo nové a veľmi zaujímavé, čo rieši namiesto ukazovania 🙂. Sú to také fázy…chvíľku niečo robí, potom zrazu prestane a po chvíľke začne robiť niečo iné…a po pár mesiacoch a nových objavoch sa zasa vráti k tomu prvému… Je to čarovné sledovať 🤗
@jazula ďakujem 😊
@mogaa to zabudla som tam nenapísala ja... To niekto z modrého komika... Ja som to nevedela pomenovať 😜
@petronela4925 aspoň máš zmysel pre humor, keď spomínaš komika 🤣🤣 presne, ako píšu vyššie. Priprav si veľkú dávku trpezlivosti, teraz príde obdobie, kedy bude Tvoja mala postupovať podľa seba. Sice nechce ukazovať, čo vedela, ale ukáže Ti iné, parádne veci, ktoré sa naučí. Kedy a ako bude chcieť. Nádherné obdobie ♥️ Moja ma 18 m a je to fakt sranda 😁🤪
@petronela4925 môj syn bol a aj je taký ignorant. On to vie, ale ukáže, povie, len keď sám chce. Keď od neho chcem vyslovene "kde máš ucho", "čo je toto" tak zavrtí hlavou "nie" a hotovo.... 🤷
@petronela4925 moj ani nezacal 😃😃
@petronela4925 my sme tak isto na tom, tiež 14m ukazovala aká je veliká, kde mám nos, zuby, ucho, blabotala mama, tata, baba...teraz ide si svoje...a začala nové, keď sa jej niečo spýtaame či chce...ešte ani nedopovieme a už kýve hlavkou že ano, alebo daj daj daj na všetko

@petronela4925 Ano, je to uplne normalne. Deti maju fazy ked napreduju a potom je utlm. Vyzera ako keby stagnovali. Ale nie je to pravda. Stale napreduju. Len uz sa im nechce stale dookola ukazovat ake su velke, kde ma ucho, atd.