icon

2,5 ročný syn nemá záujem o odrážadlo a ani o kolobežku

leria
1. mar 2017

Ahojte. viem, ze deticky su rozne...nejdem robit z toho tragediu...len by ma zaujimalo, ci je tu niekto s podobnym niecim ako my 😉 nas syn ma 2 roky aj 7 mesiacov...ked mal cca rok a pol, dostal take auticko ma odrazanie....doteraz bolo len v kute, sem tam sa pohral, no az teraz sa zacal na nom po byte trosku odrazat....kupili sme mu aj kolobezku aj strider a vobec nejavi zaujem....chodime s nim na dopravne ihrisko, kde je kopec deti aj mensich a lietaju na tych kolobezkach a roznych odrazadlach ako draci...jeho zaujima len zapinanie semaforov...tak zavidim mamickam, ked ich ratolesti idu pred nimi a maju volne ruky...kedze mame vacsieho psa, s ktorym treba chodit von...tak aj po tejto stranke by mi to pomohlo....chodim domov z prechadzky ako vykonceny kon niekedy...pes a maly lenoch, ktory ma teraz navyse maniere, ze chce sa nosit na rukach.....vzdy ked ideme von mu pekne vysvetlim, ze on pojde pekne z jednej strany za ruku a pes z druhej....niekedy to vyjde v pohode a niekedy si zmysli, ze sa ani nehne...uz mi vyrobil par takych scen, ze ma bohuzial zlomil a som ho na ruky zobrala....ale uz sa snazim byt tvrdsia a nepovolovat...a zacina to aj fungovat....len ten zaujem o kolobezku neviem ako v nom prebudit....dokonca aj my sme si kupili jednu aby sme ho motivovali....tak ze tak....mna by len zaujimalo ci boli aj u vas deticky, ktore sa toho chytili neskor...dakujem 😉

Strana
z2
nina_tot
5. nov 2021

Podľa mňa sa netreba trápiť, ak vaše dieťa nerobí niečo presne v tom veku ako ostatné. Náš malý sused bol na tom podobne, zatiaľ čo ostatné detičky už veselo brázdili cestičky na odrážadlách, on o to nejavil záujem. Ale postupne ho to začalo zaujímať, síce neskôr, ale vôbec nevadí a teraz má síce vyše 4 roky a stále jazdí na odrážadle First bike, až tak si ho veľmi nakoniec obľúbil. Uvidíme, kedy sa odhodlá na bicykel.

simca06022011
5. nov 2021

Moja začala az okolo 2,5r na odrazacom aute s chalanmi v jasliach. Po 3r dostala take bicyklove odrážadlo bez pedalov. Potom uz riadny bicykel. Vôbec tie kolobezky a neviek co nechcela. Ked mas lenivceka treba vam sportiak ☺️ my sme ho pouzivali do cca 3r a aj dlhšie na dovolenke. Na nakupy a kadetade, nech nemusim rieist únavu / nevládze atd. Psika neviem sice ako s kocikom ale iste sa da ☺️

miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
leria
autor
5. nov 2021

@nina_tot dakujem dievcata...je to stary prispevok....teraz mam opacny problem 😂 syn ma 7 a pol a trasiem sa skoro kazdy den v skateparku, lebo skace na kolobezke z tych najvyssich kopcov a robi psie kusky...bycikel, skate, kolobezka su jeho naj... psa uz venci sam 😂😉

nina_tot
30. nov 2021

@leria Tak to už je iný level zábavy🙂..ale je to super, keď akýkoľvek šport tak baví..ale teda pevné nervy pre maminu🙂

tiana_l
Autor odpoveď zmazal
kika_flower
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2