2,5 ročný syn nemá záujem o odrážadlo a ani o kolobežku
Ahojte. viem, ze deticky su rozne...nejdem robit z toho tragediu...len by ma zaujimalo, ci je tu niekto s podobnym niecim ako my 😉 nas syn ma 2 roky aj 7 mesiacov...ked mal cca rok a pol, dostal take auticko ma odrazanie....doteraz bolo len v kute, sem tam sa pohral, no az teraz sa zacal na nom po byte trosku odrazat....kupili sme mu aj kolobezku aj strider a vobec nejavi zaujem....chodime s nim na dopravne ihrisko, kde je kopec deti aj mensich a lietaju na tych kolobezkach a roznych odrazadlach ako draci...jeho zaujima len zapinanie semaforov...tak zavidim mamickam, ked ich ratolesti idu pred nimi a maju volne ruky...kedze mame vacsieho psa, s ktorym treba chodit von...tak aj po tejto stranke by mi to pomohlo....chodim domov z prechadzky ako vykonceny kon niekedy...pes a maly lenoch, ktory ma teraz navyse maniere, ze chce sa nosit na rukach.....vzdy ked ideme von mu pekne vysvetlim, ze on pojde pekne z jednej strany za ruku a pes z druhej....niekedy to vyjde v pohode a niekedy si zmysli, ze sa ani nehne...uz mi vyrobil par takych scen, ze ma bohuzial zlomil a som ho na ruky zobrala....ale uz sa snazim byt tvrdsia a nepovolovat...a zacina to aj fungovat....len ten zaujem o kolobezku neviem ako v nom prebudit....dokonca aj my sme si kupili jednu aby sme ho motivovali....tak ze tak....mna by len zaujimalo ci boli aj u vas deticky, ktore sa toho chytili neskor...dakujem 😉
Moja začala az okolo 2,5r na odrazacom aute s chalanmi v jasliach. Po 3r dostala take bicyklove odrážadlo bez pedalov. Potom uz riadny bicykel. Vôbec tie kolobezky a neviek co nechcela. Ked mas lenivceka treba vam sportiak ☺️ my sme ho pouzivali do cca 3r a aj dlhšie na dovolenke. Na nakupy a kadetade, nech nemusim rieist únavu / nevládze atd. Psika neviem sice ako s kocikom ale iste sa da ☺️

Podľa mňa sa netreba trápiť, ak vaše dieťa nerobí niečo presne v tom veku ako ostatné. Náš malý sused bol na tom podobne, zatiaľ čo ostatné detičky už veselo brázdili cestičky na odrážadlách, on o to nejavil záujem. Ale postupne ho to začalo zaujímať, síce neskôr, ale vôbec nevadí a teraz má síce vyše 4 roky a stále jazdí na odrážadle First bike, až tak si ho veľmi nakoniec obľúbil. Uvidíme, kedy sa odhodlá na bicykel.