2,5 ročný syn nerozpráva a nič mi nerozumie
Ahojte ženy idem si kvam po radu. Mám 2,5 ročného syna ktorý nerozpráva, povie iba mama a to tiež raz do týždňa, neukáže keď niečo chce len ma ťahá ze niečo chce. Keď mu ukazujem hračku alebo obrázok alebo sa sním hrám vôbec ma nevníma aj keď ho upozorňujem správa sa ako keby ma nechápal, nevedel co mu hovorím. Keď robí niečo zlé a zvýšim na neho hlas vôbec ma nevníma. Volala som minule nasej doktorke ci by som mohla ísť snim k logopedovi ale povedal ze nie ze ma stále čas do 3 rokov rozprávať. Ale ja už som zúfalá snažím sa ho učiť rozprávať ale nevie povedať ani jedno slovo nevydrží ani na jedno mieste je veľmi hyperaktivny. Keď som sa pred Vianocami o tomto rozprávala z doktorkou povedala mi ze nieje autista len ze on z toho nevyrastie ale ja sa bojím. Mohli by ste mi vy ženy niečo poradiť prosim vas ? Ak ste niečo podobné zažili ako ste to riešili? Ako ste sa pomali učili rozprávať? Ako vás vnimal? Za každú radu ďakujem 🙂
@viki_izakova ahoj viem že stará diskusia ale ak sa smiem spýtať ako ste napokon dopadli ako je na to synček dnes ?

@viki_izakova a je to nejaká lahšia forma? A rozrozprával sa aj keď ma určenú diagnózu?