icon

2 roky budeme mať 3.11.2011. Kedy prihlásiť do škôlky?

gotzova
18. okt 2011

dobry den chcem sa opytat dcera bude mat 3:11.2011 dva roky,chcem sa opytat kedy je dobre podat si prihlasku do skolky?dakujem

sympa1
18. okt 2011

v marci bude prihlasovanie do skolok, treba si si vystihnut svoju skolku kam chces dat dcerku kedy bude mat takyto prihlasovaci den . a dcerka ti nemusi hned nastupit v septembry do skolky, je to o dohode s riaditelkou skolky. moja dcerka mala tiez v decembry 3 roky a prihlasila som ju teda ako 2,5 rocnu do skolky na dalsi skolksy rok ale nastupila az v tom decembry ked mala 3.

modrofuzik11
18. okt 2011

ja som saru prihlasovala cely rok vopred. teda je narodena v septembri a v septembri predosleho roku som ju prihlasila. nie je na co cakat.

janka_pn
18. okt 2011

urcite v najblizsi termin...marec 2012, prinajhorsom ti dieta nevezmu 😉 deti narodene do konca roka, co tvoje splna, zvyknu este zobrat, ak maju volne miesto...

ani3012
18. okt 2011

podľa toho,či ju chceš dať budúci školský rok do škôlky...
ak áno,tak január-marec sa vydávajú prihlášky, v máji ti príde vyrozumenie o prijatí-neprijatí ,ty si buď posunieš o dva mesiace nástup (keď bude mať tri ) alebo ju dáš do škôlky už od septembra 2012

amartina24
18. okt 2011

ked môzem poradit, tak ziadost do skolky podaj cim skôr. syncek ma v auguste 2 roky a ziadost mam podanu vyse mesiace. aspon u nas v meste, je dost velky zaujem o danu skôlku,kde chcem dat maleho.

pingu1
18. okt 2011

kazda skolka ma svoj termin zapisu. obycajne to byva v marci

ivetkab.
18. okt 2011

Oficiálne prihlášky sa podávajú od januára do marca. To je asi taký štandard vo všetkých skôlkach. Ale poradovník ... to je v každej škôlke individuálne. Môj malý má 20 mesiacov a už je v poradovníku asi pol roka. Sme 25 pod čiarou. Dcérka má 2 mesiace a tá sa do ročníka vošla... Ak vieš do ktorej škôlky chceš dať dieťa, tak si to zistí priamo tam. 😀