2 roky budeme mať 3.11.2011. Kedy prihlásiť do škôlky?
dobry den chcem sa opytat dcera bude mat 3:11.2011 dva roky,chcem sa opytat kedy je dobre podat si prihlasku do skolky?dakujem
ja som saru prihlasovala cely rok vopred. teda je narodena v septembri a v septembri predosleho roku som ju prihlasila. nie je na co cakat.
urcite v najblizsi termin...marec 2012, prinajhorsom ti dieta nevezmu 😉 deti narodene do konca roka, co tvoje splna, zvyknu este zobrat, ak maju volne miesto...
podľa toho,či ju chceš dať budúci školský rok do škôlky...
ak áno,tak január-marec sa vydávajú prihlášky, v máji ti príde vyrozumenie o prijatí-neprijatí ,ty si buď posunieš o dva mesiace nástup (keď bude mať tri ) alebo ju dáš do škôlky už od septembra 2012
ked môzem poradit, tak ziadost do skolky podaj cim skôr. syncek ma v auguste 2 roky a ziadost mam podanu vyse mesiace. aspon u nas v meste, je dost velky zaujem o danu skôlku,kde chcem dat maleho.
kazda skolka ma svoj termin zapisu. obycajne to byva v marci
Oficiálne prihlášky sa podávajú od januára do marca. To je asi taký štandard vo všetkých skôlkach. Ale poradovník ... to je v každej škôlke individuálne. Môj malý má 20 mesiacov a už je v poradovníku asi pol roka. Sme 25 pod čiarou. Dcérka má 2 mesiace a tá sa do ročníka vošla... Ak vieš do ktorej škôlky chceš dať dieťa, tak si to zistí priamo tam. 😀

v marci bude prihlasovanie do skolok, treba si si vystihnut svoju skolku kam chces dat dcerku kedy bude mat takyto prihlasovaci den . a dcerka ti nemusi hned nastupit v septembry do skolky, je to o dohode s riaditelkou skolky. moja dcerka mala tiez v decembry 3 roky a prihlasila som ju teda ako 2,5 rocnu do skolky na dalsi skolksy rok ale nastupila az v tom decembry ked mala 3.