icon

Ako často kupujete svojim deťom aktivity?

22. mar 2024

Ahojte,
ako často kupujete svojim detom aktivity zosity/ samolepky, samozrejme v pripade, ze ich to bavi. Moj by chcel zosit aj kazdy druhy den no ale jeden stoji v priemere 5-7€ 😅.
Dam mu novy raz za 1 tyzden- 10 dni, no ale medzitym este tlacim omalovanky a vystrihovačy na tlaciarni… mate nejake lacnejsie tipy ?
velmi ho to teraz bavi a zase mi pride odveci ho v tom nepodporovať…

Strana
z2
autor
22. mar 2024

@nekonecna_katastrofa dakujem za skusenost, ja mam len 2 chlapcov tak porovnat neviem, ale uplne som s tym v mieri ze ho to este nebavi. viem ze je to pre celkovu motoriko/grafomotoriku dolezite aby vela kreslil, ale neda sa dieta do toho nutit, a presne mozno o rok to bude lepsie 🙂
a ano aj casopisy kupim obcas, maju tam fajn veci. a uplne suhlasim ze radsej toto ako milion-te auticko. on ma rad knizky a aktivity a puzzle a ja som za to uplne vdacna ved to je super a nebude ho to bavit vecne predpokladam,pride ine tak teraz nevadi ze sa na to minu peniaze 🙂

nekonecna_katastrofa
22. mar 2024

Minule som debatila s psychologičkou (istý čas viedla aj Montessori škôlku) a sme sa nejak náhodou dostali aj k tomu a povedala, že z jej praxe chlapci začnú viac kresliť a tvoriť, strihať, lepiť až v tom poslednom polroku pred školou, kým dievčatá k tomu inklinujú odmalička.

autor
22. mar 2024

@nekonecna_katastrofa to je zaujimave, ale ano ked porovnam netere a mojich synov je fakt ze v tomto sa to vyvija presne ako pises.

adalee
24. mar 2024

Ja objednávam z knižných stránok čo majú v akcii, tiež pepco, tedi. Máme toho na kvantá + do toho kreslí a chodí na výtvarnú. Treba podporovať, kým to deti baví. Akurát pracovné zošity daj pozor na jeden druh, lebo to budú 3 roky robiť v škôlke a bude ho to nudiť 🙈

karmen118
24. mar 2024

Moje deti to až tak nebaví, vždy vyplnia iba časť rôznych zošitov, ale mali radi jeden čas detské časopisy s rôznymi úlohami, čo sa dajú kúpiť v stánku, príp. predplatiť -napr. Malý zajačik ten je od 3+, pre väčšie deti majú Škriatka ten je od 4 do 7 rokov a potom sú rôzne ďalšie.

saxana000
24. mar 2024

Pinterest krokotak maju obrovsku zakladnu inspiracie co s.detmi robit. ak si trosku zrucna nakreslis aj sama a nemusis ani tlacit.
teddi.pepco.kik na tvorenie vselico podla aktualnej temy sviatkov alebo rocneho obdobia.
Zosity zlco maju zotieratelne strany usetris majland byvaju v tych lacnejsich knihkupectvach v hrabacich.kosoch pri vchode mavaju aj akciove s trošku pokrcenym rožkom alebo oškretou prednou strankou ozaj po par centov.

ivec16
24. mar 2024

ked ho to bavi super… kup mu kludne nieco pre predskolaka a povyberate… nieco uz zvladne urcite

ada1295
24. mar 2024

Možno sa niečo zapáči. Dá sa tam stiahnuť aj zadarmo. https://nasedeticky.sk/kategoria/predskolaci/

petrofka
24. mar 2024

🙏 bud za to vdacna. Moj syn to nikdy nechcel robit. Musela som madonu miu vymyslat, aby aspon nieco urobil. Kup si tlaciaren epson s dolievanymi naplnami. Neobanujes. Mozes tlacit celý rok. A farba 8-10€ keby nahodou nevydalo.

petrofka
24. mar 2024

a oslov blizku skolu, ci nemaju na vyradenie stare pracovne zositypre prvákov. Vacsinou tym maju zbytocne zahltene sklady. A urcite vela najdes aj na tych lacnych zahranicnych strankach take tie grafomotoricke predlohy. Ale urcite ho v tom nebrzdi. Ono sa ti to vrati v tom, ze nebude mat problemy v skole s pisanim, kreslenim, atď.

mam1na
24. mar 2024

Raz mesačne obom deťom 👍

foxyfox
24. mar 2024

Ahojte, ja som kúpila v pdf taky pracovný zošit, nemalo by sa to, ale podelím sa, ak by niekto chcel 🙂 je to v angličtine, ale určite využiteľné aj keď neviete po anglicky vy maminky (deťom je to jedno 😆)

tomcimka
24. mar 2024

Veľmi často kupujem a rôzne.Stojí to dosť peňazí,ale s radosťou investujem,aby sa deti vzdelávali. Raz príde obdobie,keď ich to nebude baviť . Mojich napríklad nebaví také niečo ako strihať z letákov a lepiť. Ja každému poviem,aby na narodeniny,meniny a Vianoce dali deťom nálepkovi zošity. Využivam aj miestne skupiny na FB,kde darujú nálepky nape.z Coop Jednota.

zuzkaa111
24. mar 2024

Ako uz poradili aj baby, jednoznačne Pepco, ma lacne omalovanky, pracovné zosity, nalepkove zosity 👌🤩 To mega Colour je dost hrube a lacne

zuzkaa111
24. mar 2024

...a maju mega výber a kazdu chvilu nové. Disney omalovanka snalepkami 1,80 eur

autor
24. mar 2024

@petrofka ja som za to vdacna a nebrzdim ho, tieto zosity ale pre predskolakov ale obsahuju vela veci typu obtiahni pismenko, zakruzkuj veci ktore zacinaju na pismenko a tak podobne a toto on este nevie, ale dakujem za tip - ked bude vacsi.

autor
24. mar 2024

@zuzkaa111 musim tam ist ja do pepca nechodim vobec, pojdem a pozriem dakujem za tip 🙌🏻

autor
24. mar 2024

@foxyfox ked si to napisala ma napadlo ze ja mam kupene asi 4 pdf on jeden specialnej pedagogicky ktora to tvori z instagramu kde su fajne aktivity, neviem ake mas velke deti ale poslem ti do spravy ak chceš 😊

tanyag
24. mar 2024

@foxyfox Ahoj. Mohla by som poprosiť? Moja dcéra vie aj po anglicky, tak by sa potešila. Ďakujem.

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
maciatkoe
24. mar 2024

Ahoj autor diskusie, mohla by som ta poprosit o pdf aktivity? Dakujem 🙂

daniela1911
24. mar 2024

Pepco má rôzne omaľovánky alebo potom take tie škrabanie knižky, ale nič extra na logiku, určite by som neporovala s inými prácovnymi zošitmi. Ja dosť objednávam aj zo stránky preskoly.sk je to omnoho lacnejšie oproti martinusu naprikad.

pau_linka
24. mar 2024

@beatrixx1525 prosim, ako je to s tym na twinkl? Da sa odtial nieco stiahnut aj bez akehokolvek clenstva, len s registraciou? Ak ano, ako? Vdaka!

diavant
24. mar 2024

Moje tolko nebavia tie zosity s aktivitami. Musim skor vymyslat napr vystrihnes nabytok z casopisu a on ho dolepuje do domu alebo vystrihnes jedlo a on do tanierov, nakreslim vajce a on ho vymaluje prip tam dolepi nalepky ci papier nastrihany, mozaikove obrazky alebo predmety z geom. utvarov, vystrihnes lupene a on lepi kvety z toho a tak

diavant
24. mar 2024

Alebo ked mas chlapca tak nastrihaj kolesa a auta a nakresli cestu nech si to tam lepi. Neviem co ho zaujima. Moje aj nalepovali oblecenia na babiky (vytlacene z internetu)

mata44
24. mar 2024

Ahoj, okrem tipov, čo tu už padli, pozri aj bazár tu na MK, niekedy baby aj darujú podobné zošity s vyplnenym minimom. Alebo ak nálepky, určite Aliexpres, tam majú aj rôzne iné aktivity. Naše baby z tade bavia rôzne 3d nalepovania, pieskove obrázky... Plus tuším babyknihy mávajú aktivity na stiahnutie zdarma.

bluka2
24. mar 2024

Aj moja dcera také zošity porobi dosť rýchlo. Ale v tomto nešetrim. Sem-tam nájdem nejaké v takých búdkach, kam ľudia dávajú knihy a keď už nájdem, tak často aj 5 ks naraz

beatrixx1525
24. mar 2024

@pau_linka jasné dá sa len tam treba hľadať, nie je toho úplne veľa ale napríklad ja som si práve stiahla balík veľkonočných aktivít a craftiek, fakt je toho dosť aj na tri dni roboty a všetko to bolo zadarmo. Len ozaj treba hľadať pomedzi tie platené

Strana
z2