Ako často kupujete svojim deťom aktivity?
Ahojte,
ako často kupujete svojim detom aktivity zosity/ samolepky, samozrejme v pripade, ze ich to bavi. Moj by chcel zosit aj kazdy druhy den no ale jeden stoji v priemere 5-7€ 😅.
Dam mu novy raz za 1 tyzden- 10 dni, no ale medzitym este tlacim omalovanky a vystrihovačy na tlaciarni… mate nejake lacnejsie tipy ?
velmi ho to teraz bavi a zase mi pride odveci ho v tom nepodporovať…
Minule som debatila s psychologičkou (istý čas viedla aj Montessori škôlku) a sme sa nejak náhodou dostali aj k tomu a povedala, že z jej praxe chlapci začnú viac kresliť a tvoriť, strihať, lepiť až v tom poslednom polroku pred školou, kým dievčatá k tomu inklinujú odmalička.
@nekonecna_katastrofa to je zaujimave, ale ano ked porovnam netere a mojich synov je fakt ze v tomto sa to vyvija presne ako pises.
Ja objednávam z knižných stránok čo majú v akcii, tiež pepco, tedi. Máme toho na kvantá + do toho kreslí a chodí na výtvarnú. Treba podporovať, kým to deti baví. Akurát pracovné zošity daj pozor na jeden druh, lebo to budú 3 roky robiť v škôlke a bude ho to nudiť 🙈
Moje deti to až tak nebaví, vždy vyplnia iba časť rôznych zošitov, ale mali radi jeden čas detské časopisy s rôznymi úlohami, čo sa dajú kúpiť v stánku, príp. predplatiť -napr. Malý zajačik ten je od 3+, pre väčšie deti majú Škriatka ten je od 4 do 7 rokov a potom sú rôzne ďalšie.
Pinterest krokotak maju obrovsku zakladnu inspiracie co s.detmi robit. ak si trosku zrucna nakreslis aj sama a nemusis ani tlacit.
teddi.pepco.kik na tvorenie vselico podla aktualnej temy sviatkov alebo rocneho obdobia.
Zosity zlco maju zotieratelne strany usetris majland byvaju v tych lacnejsich knihkupectvach v hrabacich.kosoch pri vchode mavaju aj akciove s trošku pokrcenym rožkom alebo oškretou prednou strankou ozaj po par centov.
ked ho to bavi super… kup mu kludne nieco pre predskolaka a povyberate… nieco uz zvladne urcite
Možno sa niečo zapáči. Dá sa tam stiahnuť aj zadarmo. https://nasedeticky.sk/kategoria/predskolaci/
🙏 bud za to vdacna. Moj syn to nikdy nechcel robit. Musela som madonu miu vymyslat, aby aspon nieco urobil. Kup si tlaciaren epson s dolievanymi naplnami. Neobanujes. Mozes tlacit celý rok. A farba 8-10€ keby nahodou nevydalo.
a oslov blizku skolu, ci nemaju na vyradenie stare pracovne zositypre prvákov. Vacsinou tym maju zbytocne zahltene sklady. A urcite vela najdes aj na tych lacnych zahranicnych strankach take tie grafomotoricke predlohy. Ale urcite ho v tom nebrzdi. Ono sa ti to vrati v tom, ze nebude mat problemy v skole s pisanim, kreslenim, atď.
Raz mesačne obom deťom 👍
Ahojte, ja som kúpila v pdf taky pracovný zošit, nemalo by sa to, ale podelím sa, ak by niekto chcel 🙂 je to v angličtine, ale určite využiteľné aj keď neviete po anglicky vy maminky (deťom je to jedno 😆)
Veľmi často kupujem a rôzne.Stojí to dosť peňazí,ale s radosťou investujem,aby sa deti vzdelávali. Raz príde obdobie,keď ich to nebude baviť . Mojich napríklad nebaví také niečo ako strihať z letákov a lepiť. Ja každému poviem,aby na narodeniny,meniny a Vianoce dali deťom nálepkovi zošity. Využivam aj miestne skupiny na FB,kde darujú nálepky nape.z Coop Jednota.
@petrofka ja som za to vdacna a nebrzdim ho, tieto zosity ale pre predskolakov ale obsahuju vela veci typu obtiahni pismenko, zakruzkuj veci ktore zacinaju na pismenko a tak podobne a toto on este nevie, ale dakujem za tip - ked bude vacsi.
@zuzkaa111 musim tam ist ja do pepca nechodim vobec, pojdem a pozriem dakujem za tip 🙌🏻
@foxyfox ked si to napisala ma napadlo ze ja mam kupene asi 4 pdf on jeden specialnej pedagogicky ktora to tvori z instagramu kde su fajne aktivity, neviem ake mas velke deti ale poslem ti do spravy ak chceš 😊
Ahoj autor diskusie, mohla by som ta poprosit o pdf aktivity? Dakujem 🙂
Pepco má rôzne omaľovánky alebo potom take tie škrabanie knižky, ale nič extra na logiku, určite by som neporovala s inými prácovnymi zošitmi. Ja dosť objednávam aj zo stránky preskoly.sk je to omnoho lacnejšie oproti martinusu naprikad.
@beatrixx1525 prosim, ako je to s tym na twinkl? Da sa odtial nieco stiahnut aj bez akehokolvek clenstva, len s registraciou? Ak ano, ako? Vdaka!
Moje tolko nebavia tie zosity s aktivitami. Musim skor vymyslat napr vystrihnes nabytok z casopisu a on ho dolepuje do domu alebo vystrihnes jedlo a on do tanierov, nakreslim vajce a on ho vymaluje prip tam dolepi nalepky ci papier nastrihany, mozaikove obrazky alebo predmety z geom. utvarov, vystrihnes lupene a on lepi kvety z toho a tak
Alebo ked mas chlapca tak nastrihaj kolesa a auta a nakresli cestu nech si to tam lepi. Neviem co ho zaujima. Moje aj nalepovali oblecenia na babiky (vytlacene z internetu)
Ahoj, okrem tipov, čo tu už padli, pozri aj bazár tu na MK, niekedy baby aj darujú podobné zošity s vyplnenym minimom. Alebo ak nálepky, určite Aliexpres, tam majú aj rôzne iné aktivity. Naše baby z tade bavia rôzne 3d nalepovania, pieskove obrázky... Plus tuším babyknihy mávajú aktivity na stiahnutie zdarma.
Aj moja dcera také zošity porobi dosť rýchlo. Ale v tomto nešetrim. Sem-tam nájdem nejaké v takých búdkach, kam ľudia dávajú knihy a keď už nájdem, tak často aj 5 ks naraz
@pau_linka jasné dá sa len tam treba hľadať, nie je toho úplne veľa ale napríklad ja som si práve stiahla balík veľkonočných aktivít a craftiek, fakt je toho dosť aj na tri dni roboty a všetko to bolo zadarmo. Len ozaj treba hľadať pomedzi tie platené

@nekonecna_katastrofa dakujem za skusenost, ja mam len 2 chlapcov tak porovnat neviem, ale uplne som s tym v mieri ze ho to este nebavi. viem ze je to pre celkovu motoriko/grafomotoriku dolezite aby vela kreslil, ale neda sa dieta do toho nutit, a presne mozno o rok to bude lepsie 🙂
a ano aj casopisy kupim obcas, maju tam fajn veci. a uplne suhlasim ze radsej toto ako milion-te auticko. on ma rad knizky a aktivity a puzzle a ja som za to uplne vdacna ved to je super a nebude ho to bavit vecne predpokladam,pride ine tak teraz nevadi ze sa na to minu peniaze 🙂