icon

Ako dlho byť s dieťaťom v zime na prechádzke?

mariakajelova
25. nov 2011

Dobrý deň milé mamičky! Potrebovala by som opäť radu. Moja malá bude mať 5. decembra už 4 mesiace. V takomto počasí, keď je vonku takých - 3 stupňov, na ako dlho sa dá ísť s ňou von? Chcela by som, aby si zvykla aj na chladnejšie počasie, lebo musí byť niekedy vonku na čerstvom vzduchu. Na druhej strane sa však bojím, že prechladne vonku, lebo meškáme kvôli chorobe s dôležitým očkovaním, na ktoré by mala byť konečne očkovaná budúci utorok. Čo teraz ☹(. Ísť, či neísť???

Strana
z2
margot
5. feb 2012

Moja takmer ročná dcérka strašne ľúbi spinkať a hlavne vonku 🙂 aj teraz,keď je - 14 😉 ,ale fakt ju už nechávam (aj keď je riadne oblečená,overal teplunký,fusak hrubý,nánožník) len tak 30 minút,lebo keď ju chytím,je taká studená,,a pritom je strašne naobliekaná,,a po 30 minútach ju presuniem dnu do predsiene,kde je asi 5 stupňov a tam potom spinká také 2-3 hodinky,,minule ju dedko nechal vonku a spinkala spokojne 2,5 hod a bolo - 14!! a v pohode 😉 ,,ja sa len vždy bojím,či neprechladne z toho,že sa jej zakaždým ke´d zaspinká hneď spotí hlavička,,úplne do mokra 😒 ,potom jej šupnem šikovno suchú čiapku(na tie mokré vlásky) a spinká ďaľej(nemôžem sa zdržovať vyšúchavaním hlavičky v takej kose bez čiapky,aby nebola),,ale ona takto tvrdo zaspáva od narodenia a zakaždým má úplne mokrú hlávku a klop-klop ,ani raz neprechladla ešte 😉 ,,,toľko z nášho pobytu na sviežom vzduchu 😎

monika15
5. feb 2012

@mariakajelova
nas sa narodil v auguste a v decembri sme boli vonku aj v -20 nie dlho taku polhodinu a velmi dobre si pospinkal bol velmi zababbuseny deky fusak... 🙂 a kremik hlavne na tvaricku ale hruby overal takze urcite mu nebola zimicka 🙂))

Strana
z2