Ako naučiť ročné dieťa na kočík?
Od kedy som malinku zacala nosit v nosici v kociku mi absolutne nechce byt...😒..som sama??ako ju naucit na kocik ma 1 rocik
@anjelicek26 pozera dopredu ..ale skusala som aj oyocit a to je cisty masaker ...nesmie ma vobec vidiet
@majka1706 tak skus kupit podlozku do kocika ... mam pocit ze ty len hladas zamienku preco nie
@margareta52 no to urcite keby ze hladam zamienky tak asi neprosim o radu....
Skús podložku a ešte ma napadlo nejakú hračku/knižtičku do kočíka kúpiť, ktorú by mala iba tam. Inak ma už nič nenapadá, proste si musí zvyknúť, ak to inak nejde.
@majka1706 my sme dostali nosic na vyskusanie ked mal maly 6 tyzdnov a bola to uz hroza. doslova neznasal kocik. pri druhom si zabezpecim asi satku uz od narodenia. tolko problemov nam to usetrilo. aj ked som ho musela nosit, ale zrazu nebol problem so spankom a ja som konecne mohla zacat fungovat v domacnosti. Sportovu cast kocika sme vytiahli ked uz aj sedel a bol v nej asi 3x. nebolo to nic moc. chvilu sme ho nechali tak a nosili ho dalej. Ked sa zacal stavat na nohy zaobstarali sme si sportovy kocik, ktory je skladnejsi a sikovnejsi na presuny aj skladanie. bolo to v case ked mal takmer rok.
Chcela som taky aby sa dal otocit aj ku mne aj odo mna. Mozno prve 2 pokusy boli take vselijake. nevydrzal nejako dlho. No potom sa mu zacalo pacit ze sa pozera. Stale som ho davala aby pozeral dopredu. teraz je boj s kocikom len ked chce behat po chodniku 🙂 ma 16 mes.
@daja07 no ja som tak zvyknuta bola ze kedze sa nelubila kocikovat tak poobede sme si vybehli na pol hodku do ulic v nosici a potom som nosic odlozila a cupkali po chodniku a okolo domu zbierali listky kamienky atd. Vcera zacala chodit sama velmi sa tesime to by bol ten lepsi pripad krby uz nelubila kocik a sama prejde ..ale takto na rukach je uz tazka a mam 50kg aj s topankami krize bolia od kedy ju nosim...
@jenny257 snazim sa ju uz menej nosit i ked uz len upratujeme rano ale poobede uz s nou nechodim ..problem stale zotrvava ani dr mi neporadil len infuzie mi dava....myslim ze to uz mi nepomoze nosic urcite ked uz malinka bude sama chodit celkom bez problemov manducu urcite schovam jedine ze ju potom priatel zoberie na chrbat kde sa nebude moct kocikom preto ju chcem naucit na kocik ked bude unavena sup.....ale manduca mi tiez v mnohych pripadoch ponohla nemozem povedat urcite odporucam ale ako som pisala problemy zacali s kojenim a manduca to len dokoncila a hadam ak predosla manualna praca sa k tomu propisala ...

@margareta52 preco budes mozno ze ju boli chrbtica je tvrdy alebo co