icon

Ako pomôcť ročnému dieťaťu s učením slov?

17. mar 2025

Dobrý deň mamky. Chcem sa spýtať či je to veľmi zle keď ročne dieťa nevie dať papa, nevie povedať ani mama ,tata ,mnam,hav. Nevie tlieskať ruckami. Naša lekárka vraví že je to ok. Čo si myslíte? Nejaké rady ako ho to skôr naučiť

hederamonstera
17. mar 2025

Nauci sa to, ked sa to nauci, nic neurychlis, stale s nim rozpravaj, spievaj, citaj, a pride to ked to ma prist

kacena4
17. mar 2025

len trenovat nic viac nepomoze

lucia13022023
17. mar 2025

Nikdy som syna neučila rozprávať a rozpráva lepšie ako podaktore trojrocne deti. A to mal teraz len dva.
Rozprávanie nie je niečo, čo sa dá naučiť.

barka1
17. mar 2025

Na dieta musíš hlavne hovorit. Čitat knížky, chodit von, opisovat mu, co vidíš. Žiadny TV, mobil či tablet do ruky.

anze25
17. mar 2025

Ja mám syna ktorý má 3,5 roka a až teraz začína skladať vety
Každý deň si čítame pred spaním aj počas dňa veľa sa snim rozprávam ale asi len potreboval čas..
Tak možno aj tvoje babo len potrebuje čas nestresuj všetko sa naučí

janickacrazy
17. mar 2025

Neboj sa, ešte má čas. Niektoré deti na tieto veci proste nie sú. Vždy si spomeniem na kamaratkinho brata, ako malý ani papá, ani tap tap, proste nič nechcel robiť, jeho mama už robila paniku, že je zaostalý, no dnes je vyštudovaný lekár.

autor
17. mar 2025

Ďakujem vám veľmi pekne 🙂 ja akonahle mu začnem čítať, tam to skonci,lezie na mňa 🙂

barka1
17. mar 2025

Nevadí. Nechaj ho otacat knížku, nech sa baví. A jednoduché, ziadne dlhe rozprávky. Len tie popisovacie,bez textu.