Ako pristupovať k nadanému dvojročnému synovi?
Ahojte. Našla som tu diskusiu o triede s nadanymi deťmi,ale čo s takými 2 ročnými? Mam chlapčeka,koncom mesiaca bude mať dva roky..od narodenia nás doslova hltal pohľadom,najmä pri rozprávaní.Začal si blabotat a v roku mal asi 10 zrozumiteľných slov.Nejako som to neriešila,malá keďže nechodí do škôlky,tak mu stále niečo citala,pytala sa ho a v 18 mesiacoch hovoril nieže vety,ale súvetia..Teraz počíta kocky do 10,rozozná 3 farby/modrú,zelenú a ružovú/,neustále sa pýta prečo,zaco,celkom dobre kreslí,pýta sa na jednotlivé písmená.Je 6 mesiac bez plienok,napriek tomu že mal vývod z crievka a operaciu konečníka. Čo sa týka hrubej motoriky,chodil bez ruky od 11 mesiacov,teraz je v stadiu že mi lozí na stromy..Ide o to,že mi bolo povedané,že je nadaný a treba to rozvíjať ..lenže mne to príde také normálne,bežné,že je taký a že to netreba nijako riešiť.
Baby,ktoré máte takéto deti,čo ste s nimi robili? Niekam chodili? Ci? Vôbec nemám v úmysle ho tahat k nejakým doktorom,keďže si ich užil až až.
Vďaka za rady.