icon

Ako to zvládate?

emmakriss
13. feb 2018

Ahojte, maminky, mala by som na vás otázku, ktorá má skúsenosti s detičkami s rozdielom veku rok. a pol? Dá sa to v pohode zvládať?

Strana
z2
engie2
13. feb 2018

@rebekav niee, ja nie, spim s nimi 🙂

siska53
13. feb 2018

@emmakriss v pohode sa to da zvladat,ked ty sa nastavis do pohody.. Ja mam sice dva roky,ale je to vlastne este dost podobne.. Mne pomahala dva mesice najma mama.. Jedno ieta zive a druhe kolikove,velmi vela placuce,takze bolo to narocne zo zaciatku..po 2m.uz mama chodila len raz-2xdo tyzdna..a my sme sa nejak zladili.. A dalo sa a bola aj ta pohoda. Hlavne sa nedostat do stresu,ze nic nestihas.. Nie,vsetko ma svoju postupnost a treba vzdy vyhodnotit,co je dolezitejsie,co treba hned a co moze pockat. A aj deti sa teda musia naucit pockat,vratane toho mimina,ved aj mama ma svoje potreby.

matazirafa
14. feb 2018

@emmakriss mam presne takyto rozdiel, zavisi aj od toho aké máš prvé dieta. Ja mam stastie ze mi prespi celu noc, je sikovny a rozumie ked ho pytam aby mi nieco podal, alebo popratal. Ale samozrejme je tazke mat nejaky systém zatial s druhym ktore sa budi hocikedy a zacne pytat jest a revat prave ked potrebuješ riesit starsieho, pripadne ten sa dožaduje pozornosti zrovna ked kojis.. Chodit von a hlavne teraz v zime s obliekanim to musim vysloveme plánovať kedy a ako a s ktorym, ale ja myslim ze je to zvladnutelne a mam aspon vybavene v podstate dve deti naraz, na ďalšie sa uz nechystam.

sandrahi
16. feb 2018

podla mna dost zalezi ake tie deticky su, ale zvladnut sa to da, napriklad ja keby hned aj teraz mame druhe a je take ako je nasa Emka, tak si myslim, ze by som nemala absolutne problem, ta je ukazkove dietatko, len sa obavam, ze to druhe bude jej uplny opak 🙂

emmakriss
autor
17. feb 2018

Moja malá prespí celú noccca od 7.-8. večera, do rána osmej a raz denne, niekedy 2x spí cez deň, inak je dosť aktívna, stále niečo robí, no hračky ju nejak nezaujímajú. Skôr sa hrá s fľaškami,všetko, čo sa dá zatvárať, otvárať, skladať 😀 Behá po byte a stále na ňu musím dávať pozor, čo robí, lebo keď je ticho, viem, že niečo "stvára"😅

Strana
z2