icon

Aký je váš názor na fyzické a psychické tresty?

vm123
28. mar 2023

Aký je váš názor na fyzické a psychické tresty na deťoch od rodičov?
Podľa mňa keď k niečomu takému dojde tak človek zlyhal ako rodič. Je pre mňa choré na jednu stranu ľutovať týrané deti a na druhú stranu zdvihnúť naň ruku.
Je choré čakať od detí, že sa budú správať ako dospelý človek.

vm123
autor
28. mar 2023

@tosomja tak to určite 🙂 vy viete najlepšie prečo som sa o nich starala aj čo sa školy a iných veci týkalo viem čo je deti postrážiť a čo je sa o ne starať 🙂

tosomja
Autor odpoveď zmazal
vm123
autor
28. mar 2023

@tosomja domýsľajte si závery aké chcete 🙂 keď vás to baví 🙂 predstavte si že som zažila keď sa mi sestra takto hodila v obchode o zem robila to pravidelne keď som s ňou šla a buď som jej danú vec kúpila keď som pri sebe toľko mala alebo som jej povedala že jej to teraz nemôžem kúpiť vysvetlila aj dôvod chvíľu ešte potrucovala ale nakoniec išla normálne somnou 🙂

tosomja
Autor odpoveď zmazal
galganka
28. mar 2023

5 strán tu, ja som stihla 100 strán knihy prečítať, aj deti dávno spia a jediné k čomu sme sa dopracovali je to, že autorka síce tvrdí, že chcela diskutovať, ale všetko vie podľa odpovedí najlepšie a každého musí vyviesť z omylu. 🙈

tosomja
Autor odpoveď zmazal
vm123
autor
28. mar 2023

@tosomja toto ani netvrdím že za to koniec koncov sociálna pracovníčka nie je pri tebe 24/7 🙂

vm123
autor
28. mar 2023

@galganka vyvádzam len z omylu dohadov o mne a o presvedčení trištvrte starších ľudí že za to že je človek mladý nevie a nezažil nič 🙂

tosomja
Autor odpoveď zmazal
vm123
autor
28. mar 2023

@tosomja na to že trištvrte ľudí zastáva “ starý” ( netvrdím že vo všetkom zlý ) spôsob výchovy.
A že niektoré mamičky tu na MK sú spokojné keď sa pustia do človeka ako by niekoho zavraždil len preto lebo má iný názor ako ony a potom sú tu také čo sú dotknuté lebo som zaťala do živého🙂

tosomja
Autor odpoveď zmazal
vm123
autor
28. mar 2023

@tosomja je sila robiť si dieťa keď viem že sama pomaly nemám čo do úst takých rodičov som myslela nie normálnych ktorým sa občas stane že majú horší mesiac kedy im nie všetko vychádza a nemyslela som tým hlúpe kinderko ktoré nie je životu potrebné 🙂

rebellefleur
28. mar 2023

@vm123 ty si absolutne nic nepochopila,kedze stale tu meles to svoje o tom, ze matka nema na to kupit kinderko detom 🙈🙈🙈🙈

vm123
autor
28. mar 2023

@tosomja a niektoré tú mali reakcie že ja 24 ročná idem poučovať čo si to vôbec dovoľujem vidieť veci inak 🙂

vm123
autor
28. mar 2023

@rebellefleur len odpovedám nehovorím o ňom stále ja čítajte lepšie 🙂

galganka
28. mar 2023

@vm123 ale ty si naozaj este nezažila vlastné dieťa trebárs v milom období vzdoru, chvíľkovom raplíčku, či v stave nevyspatosti a nasran.sti... 🤷‍♀️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
galganka
28. mar 2023

@vm123 keby sa s tebou chcem dohadovať ohľadom veku a skuseností, tak v tvojom veku som už mala doma deti dve. 🤔

vm123
autor
28. mar 2023

@galganka skúsenosti v živote nie sú len o deťoch 🙂 myslím celkové nie len tieto🙂

vm123
autor
28. mar 2023

@sheila121 neviem čo tu potom robíte môžete ísť zosmiešňovať inú mamičku v inej diskusii 🙂

vm123
autor
28. mar 2023

@galganka to netvrdím nezažila kedže má 8M keby som tvrdila že áno tak by som klamala 🙂

galganka
28. mar 2023

@vm123 veď práve.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
vm123
autor
28. mar 2023

Čakala som že keď otvorím túto tému nájdu sa aj mamičky čo budú pohoršené ale že to vezmete takto tragicky som teda nečakala. Z bežnej témy ktorá sa preberá kadekde ste urobili kauzu totálnu 🙂

vm123
autor
28. mar 2023

@sheila121 ja neviem nudíte sa alebo ?🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
vm123
autor
28. mar 2023

@sheila121 myslím si že ste sa ukázala sama diskutovať a dohadovať sa tu s vami ako deti na pieskovisku nemusím od skúsenejšej ženy by som čakala trochu prínosnejšiu konverzáciu ale vám ide očividne len o zvady a posmech 🙂

galganka
28. mar 2023

@vm123 ja teda neviem, či čítame tú istú tému, lebo to, čo čítam ja, sú celkom v pohode odpovede. Boli tu témy, kde to autorka často schytala, ale v tejto sa mi jediná vyvedená z miery a rozkokošená vidíš ty. 🤷‍♀️

nataly420
28. mar 2023

Bla bla bla táranie do vetra 🙂 sa neser do druhých a bude to lepšie 😘 a to decka nemám 🙂 a len aby si ty nezlyhala ako rodič tou tvojou jemnou výchovou

vm123
autor
28. mar 2023

@galganka väčšina je ale asi ste nečitala pozorne keď ste si nepovšimla posmeškov 🙂zabudol vol že teľaťom bol asi tak by som niektoré odpovede zhodnotila 🙂