Aký je váš názor na fyzické a psychické tresty?
Aký je váš názor na fyzické a psychické tresty na deťoch od rodičov?
Podľa mňa keď k niečomu takému dojde tak človek zlyhal ako rodič. Je pre mňa choré na jednu stranu ľutovať týrané deti a na druhú stranu zdvihnúť naň ruku.
Je choré čakať od detí, že sa budú správať ako dospelý človek.
@tosomja domýsľajte si závery aké chcete 🙂 keď vás to baví 🙂 predstavte si že som zažila keď sa mi sestra takto hodila v obchode o zem robila to pravidelne keď som s ňou šla a buď som jej danú vec kúpila keď som pri sebe toľko mala alebo som jej povedala že jej to teraz nemôžem kúpiť vysvetlila aj dôvod chvíľu ešte potrucovala ale nakoniec išla normálne somnou 🙂
5 strán tu, ja som stihla 100 strán knihy prečítať, aj deti dávno spia a jediné k čomu sme sa dopracovali je to, že autorka síce tvrdí, že chcela diskutovať, ale všetko vie podľa odpovedí najlepšie a každého musí vyviesť z omylu. 🙈
@tosomja na to že trištvrte ľudí zastáva “ starý” ( netvrdím že vo všetkom zlý ) spôsob výchovy.
A že niektoré mamičky tu na MK sú spokojné keď sa pustia do človeka ako by niekoho zavraždil len preto lebo má iný názor ako ony a potom sú tu také čo sú dotknuté lebo som zaťala do živého🙂
@vm123 ty si absolutne nic nepochopila,kedze stale tu meles to svoje o tom, ze matka nema na to kupit kinderko detom 🙈🙈🙈🙈
@rebellefleur len odpovedám nehovorím o ňom stále ja čítajte lepšie 🙂
Čakala som že keď otvorím túto tému nájdu sa aj mamičky čo budú pohoršené ale že to vezmete takto tragicky som teda nečakala. Z bežnej témy ktorá sa preberá kadekde ste urobili kauzu totálnu 🙂
Bla bla bla táranie do vetra 🙂 sa neser do druhých a bude to lepšie 😘 a to decka nemám 🙂 a len aby si ty nezlyhala ako rodič tou tvojou jemnou výchovou

@tosomja tak to určite 🙂 vy viete najlepšie prečo som sa o nich starala aj čo sa školy a iných veci týkalo viem čo je deti postrážiť a čo je sa o ne starať 🙂