Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Zhaname Lidl rozpravky 2014 -Neboj sa,Zvieratka a lupeznici,Dlhy,Siroky a Bystrozraky. Ponuknete???
Zháňame Lidl rozprávky - Neboj sa, zvieratka a lupeznici a kocur v cizmach. Nemá niekto ich v mp3 formate. Chcela by som doplnit série ale nemám za co vymenit???
@dstranai mohol by si napaliť alebo do ineho formatu rozpravky neboj sa a lupežníci, ak by si bol ochotný, ja nemám na výmenu žiadne cd z lidlu nemám na vyše
Nemate niekto tretiu rozpravku: ktora bola v serii s dlhy, siroky a bystrozraky a zvieratka a lupeznici? Rada odkupim
@bernynka dlhý široký a bystrozraky je na youtube a da sa stiahnuť
baby nam chyba do zbierky cd Zvieratka a lupeznici a z predchadzajucej kolekcie Kocur v cizmach. Mam pre vas cd Nebojsa.. napiste mi do IP. verim, ze sa najde niekto ochotny a ozve sa aj na nasu prosbu, rada odkupim, drobce by mali vianoce. vopred dakujem
Mam cd dlhy siroky a bystrozraky kludne predam ale nienje nove je otvorene. Ak mate niekto zaujem prosim spravu Lucia
Kupim ak niekto preda nove rozpravky z lidla 🙂
@vikipollard kupime,cena?
Ahoj,mam zaujem,napiš do ip
preda niekto cd lidl z roku 2014 -Neboj sa,Zvieratka a lupeznici,Dlhy,Siroky a Bystrozraky. Ponuknete???
Dobry den ma niekto prosim na predaj cd rozpravky z lidla? (Mame len 3prasiatka, Janko hrasko a O kozliatkach, tak akekolvek ine 🙂 dakujem za kazdu ponuku!!!!
ahojte mam 13 rokov. Kto by my prosim poslal na email tieto rozpravky:
Perníková chalúpka, Neboj sa!, Kocúra v čižmách, Janka Hraška, Tri prasiatka
Moj e-mail peterreges337@gmail.com
Vopred dakujem
SUPYDUPY
Ahojte kupim cd rozpravky z lidla z predchadzajucich rokov Pernikova chalupka, cervena ciapocka, zvieratka a lupeznici. Aj kopie. Malej sa velmi pacia a tieto by boli pre nu pod stromcek. Dakujem
Mám na predaj nerozhodne balenie snehová kráľovná a 7 kozliatok. Keď mate zaujem ponúknite.
Aká by bola cena?
@durikovajana aká by bola cena? Ďakujem
Dobry den, dostali sme rozpravky O 7 kozliatkach a O 12 mesiacikoch, nema niekto na predaj aj dalsie, starsie tozpravky z Lidlu? Original alebo mp3, velmi pekne dakujem! 🙂
@durikovajana Dobrý večer, máte ešte na predaj 7 kozliatok?
zdravim, chcem sa opytat, kolko a ake boli tieto rozpravky? bolo to v roku 2015 a 2016? my mame totiz iba tri, ale vobec nemam potuchy kolko ich celkom bolo... dakujem
mam dve cdcka sedem kozliatok, jedno je original zabalene... vymenim za rozpravku, ktoru nemame... dakujem
Dobrý deň. Zháňam CD rozprávky z Lídla - Červenú Čiapočku, Perníkovú chalúpku a Dlhý, Široký a Bystrozraký. Ak by niekto ponúkal. Detičky milujú rozprávky z Lídla, no mám len tie 3 posledné z minulého roku. Ďakujem pekne.
Aj 3 prasiatka a Soľ nad zlato by som brala. Ďakujem krásne.
Ahojte. Nema niekto na predaj alebo na vymenu original cd Pernikova chalupka? Mam na vymenu snehovu kralovnu a dlhy, siroky a bystrozraky. Dakujem.
Preda niekto Nebojsa?
Ja by som kupila o Červenej čiapocke, ak ma niekto na predaj. Dakujem.

máme doma,môžem urobiť kópiu.