icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

zlatokop
12. okt 2016

máme doma,môžem urobiť kópiu.

bernynka
16. nov 2016

Zhaname Lidl rozpravky 2014 -Neboj sa,Zvieratka a lupeznici,Dlhy,Siroky a Bystrozraky. Ponuknete???

zienka2525
21. nov 2016

Zháňame Lidl rozprávky - Neboj sa, zvieratka a lupeznici a kocur v cizmach. Nemá niekto ich v mp3 formate. Chcela by som doplnit série ale nemám za co vymenit???

zienka2525
21. nov 2016

@dstranai mohol by si napaliť alebo do ineho formatu rozpravky neboj sa a lupežníci, ak by si bol ochotný, ja nemám na výmenu žiadne cd z lidlu nemám na vyše

saska12
21. nov 2016

Nemate niekto tretiu rozpravku: ktora bola v serii s dlhy, siroky a bystrozraky a zvieratka a lupeznici? Rada odkupim

jankahana
21. nov 2016

@saska12 Tá sa volala Neboj sa ... ale ani my ju nemáme ... tiež by som bola vďačná niekomu, kto má aspoň mp3 formát.

zienka2525
21. nov 2016

@bernynka dlhý široký a bystrozraky je na youtube a da sa stiahnuť

allish
21. nov 2016

baby nam chyba do zbierky cd Zvieratka a lupeznici a z predchadzajucej kolekcie Kocur v cizmach. Mam pre vas cd Nebojsa.. napiste mi do IP. verim, ze sa najde niekto ochotny a ozve sa aj na nasu prosbu, rada odkupim, drobce by mali vianoce. vopred dakujem

vikipollard
22. nov 2016

Mam cd dlhy siroky a bystrozraky kludne predam ale nienje nove je otvorene. Ak mate niekto zaujem prosim spravu Lucia

rasty815
22. nov 2016

Kupim ak niekto preda nove rozpravky z lidla 🙂

bernynka
23. nov 2016

@vikipollard kupime,cena?

bibi752
28. nov 2016

Ahoj,mam zaujem,napiš do ip

bernynka
28. nov 2016

preda niekto cd lidl z roku 2014 -Neboj sa,Zvieratka a lupeznici,Dlhy,Siroky a Bystrozraky. Ponuknete???

monika_semi
30. nov 2016

Dobry den ma niekto prosim na predaj cd rozpravky z lidla? (Mame len 3prasiatka, Janko hrasko a O kozliatkach, tak akekolvek ine 🙂 dakujem za kazdu ponuku!!!!

supydupy097
1. dec 2016

ahojte mam 13 rokov. Kto by my prosim poslal na email tieto rozpravky:
Perníková chalúpka, Neboj sa!, Kocúra v čižmách, Janka Hraška, Tri prasiatka
Moj e-mail peterreges337@gmail.com
Vopred dakujem
SUPYDUPY

macko842
2. dec 2016

Ahojte kupim cd rozpravky z lidla z predchadzajucich rokov Pernikova chalupka, cervena ciapocka, zvieratka a lupeznici. Aj kopie. Malej sa velmi pacia a tieto by boli pre nu pod stromcek. Dakujem

durikovajana
23. dec 2016

Mám na predaj nerozhodne balenie snehová kráľovná a 7 kozliatok. Keď mate zaujem ponúknite.

spoony
23. dec 2016

Aká by bola cena?

spoony
23. dec 2016

@durikovajana aká by bola cena? Ďakujem

barbara86
29. dec 2016

Dobry den, dostali sme rozpravky O 7 kozliatkach a O 12 mesiacikoch, nema niekto na predaj aj dalsie, starsie tozpravky z Lidlu? Original alebo mp3, velmi pekne dakujem! 🙂

bibi752
29. dec 2016

@durikovajana Dobrý večer, máte ešte na predaj 7 kozliatok?

tiniacik
30. dec 2016

zdravim, chcem sa opytat, kolko a ake boli tieto rozpravky? bolo to v roku 2015 a 2016? my mame totiz iba tri, ale vobec nemam potuchy kolko ich celkom bolo... dakujem

tiniacik
12. jan 2017

mam dve cdcka sedem kozliatok, jedno je original zabalene... vymenim za rozpravku, ktoru nemame... dakujem

happyna
28. jan 2017

Dobrý deň. Zháňam CD rozprávky z Lídla - Červenú Čiapočku, Perníkovú chalúpku a Dlhý, Široký a Bystrozraký. Ak by niekto ponúkal. Detičky milujú rozprávky z Lídla, no mám len tie 3 posledné z minulého roku. Ďakujem pekne.

happyna
28. jan 2017

Aj 3 prasiatka a Soľ nad zlato by som brala. Ďakujem krásne.

macko842
7. feb 2017

Ahojte. Nema niekto na predaj alebo na vymenu original cd Pernikova chalupka? Mam na vymenu snehovu kralovnu a dlhy, siroky a bystrozraky. Dakujem.

naniia
17. feb 2017

Ahojte, mam na predaj tieto rozpravky

jlp
17. feb 2017

@naniia kupim dlhy, siroky ... , kozliatka a janka hraska

jlp
17. feb 2017

Preda niekto Nebojsa?

erechteion
17. feb 2017

Ja by som kupila o Červenej čiapocke, ak ma niekto na predaj. Dakujem.