Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Mate prosim niekto tieto rozpravky na vymenu / predaj ?
Cervena ciapocka
Kocur v cizmach
Pernikova chalupka
Ahojte.... Prosim Vás kto máte na predaj:
- Perníková chalúpka
- Dlhý, široký, bystrozraký ?
Ďakujem.
Ahojte, zháňam CD Janko Hraško, nemáte niekto na výmenu alebo predaj? Zároveň predám za symbolickú cenu alebo vymením tieto tri cédečka: Zlatovláska, O dvanástich mesiačikoch, Snehová Kráľovná. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂
nema niekto navyse - z novych - rozpravku Tri citrony? akoze neviem ci este dolozia na dalsi tyzden v nasom Lidli rozpravky, lebo nejako rychlo sa minuli 🤔
vymením trojružu za kozu najlepšie okolie Zvolen
Baby nemáte niekto Nebojsa ,dlhý siroky, chalupku, ? Ja mám na výmenu aj popolvara ak by niekto chcel
Ahojte, zháňam CD Janko Hraško, predáte niekto alebo vymeníte? Na výmenu alebo predaj za symbolickú cenu mám CD Zlatovláska. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂
Ahojte, nájde sa u niekoho na predaj CD tri prasiatka? Dcérka túto rozprávku zbožňuje, no stala sa nám nehoda a CD sa zlomilo ☹ teraz každý večer smútime za rozprávkou.
Ahojte, nema niekto na predaj alebo aspon pozicanie CD Trojruza?
Zhanam digitalne v mp3, alebo iny format, tri nove rozpravky: Koza odrata a jez, Trojruza a Tri citrony. Na vymenu poslem mailom hocijaku inu z predoslych 9-tich. Prosim PM alebo mail.
@dstranai prosím ja nemam ziadne ale velmi by som chcela pre maleho do auta v mp3 ked ze v mojom aute neni cd prehravac. Nebola by ste prosím tak.dobra a neposlali nam aspon par s tych predošlých?dakujem
Mám na výmenu nové, originál zabalené CD Koza odratá a jež za staršie CD-čko Perníková chalúpka, Červená čiapočka, Janko Hraško alebo Kocúr v čižmách, len vo výbornom stave, nepoškodené.
@dstranai neviem ako dostanem cd do MP3 ale ak pošlete návod :D trojruzu a citróny máme, koza v našom Lidl už nebola 🙂
mame na predaj nove nerozbalene cd koza odrata a jez
Ahojte. Ak by ste mali niekto záujem, tak ja mám ešte na predaj nerozbalené CD z Nového času. CD sa volá Čas na rozprávkové Vianoce a sú tam dve rozprávky: O 12 mesiačikoch a Ako išlo vajce na vandrovku. V prípade záujmu cenu napíšem do IP
Kúpim aj používané:
3prasiatka
Perníkova chalúpka
Nebojsa
Dlhý široký..
Kocúr v čižmách

@bluerose mam zaujem vymenim za 12 mesiacikov a mam aj to nove o koze