icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

franci1
8. nov 2018

@bluerose mam zaujem vymenim za 12 mesiacikov a mam aj to nove o koze

bluerose
8. nov 2018

@franci1 mrzi ma to, uz je to neaktualne, uz som vymenila. Idem zmazat prispevok.

dragulka
8. nov 2018

Mate prosim niekto tieto rozpravky na vymenu / predaj ?

Cervena ciapocka
Kocur v cizmach
Pernikova chalupka

dragulka
8. nov 2018

@angeljh ahoj prosím nahodou nebudete posuvat rozpravky kocur, chalupka alebo ciapocka ? Dakujem za info

musinely
9. nov 2018

Ahojte.... Prosim Vás kto máte na predaj:
- Perníková chalúpka
- Dlhý, široký, bystrozraký ?
Ďakujem.

nelamol
9. nov 2018

Ahojte, zháňam CD Janko Hraško, nemáte niekto na výmenu alebo predaj? Zároveň predám za symbolickú cenu alebo vymením tieto tri cédečka: Zlatovláska, O dvanástich mesiačikoch, Snehová Kráľovná. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂

angeljh
9. nov 2018

@dragulka ahoj, veru nemám momentálne nič na výmenu. Mrzí ma to.

roselyn
10. nov 2018

nema niekto navyse - z novych - rozpravku Tri citrony? akoze neviem ci este dolozia na dalsi tyzden v nasom Lidli rozpravky, lebo nejako rychlo sa minuli 🤔

dragulka
10. nov 2018

@roselyn ja tusim mam. Ale budem to vediet az v utorok. Chces menit alebo kúpiť ?

roselyn
11. nov 2018

@dragulka uvidim co ako v pondelok 😉 dufam, ze budu mat

dragulka
11. nov 2018

@roselyn keby nie tak kludne pis. Mala by som mat navyse

roselyn
11. nov 2018

@dragulka takze uz nebudeme potrebovat rozpravku Tri citrony, lebo prisiel manzel domov a nam ju doniesol 😁😁😁 Dcerka uz si ju pusta 😊 A inak vo vnutri v obale je len jedno CD.

supermamka
12. nov 2018

vymením trojružu za kozu najlepšie okolie Zvolen

lujzamisko
12. nov 2018

Baby nemáte niekto Nebojsa ,dlhý siroky, chalupku, ? Ja mám na výmenu aj popolvara ak by niekto chcel

kika46
Autor odpoveď zmazal
nelamol
12. nov 2018

Ahojte, zháňam CD Janko Hraško, predáte niekto alebo vymeníte? Na výmenu alebo predaj za symbolickú cenu mám CD Zlatovláska. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂

inge888
13. nov 2018

Ahojte, nájde sa u niekoho na predaj CD tri prasiatka? Dcérka túto rozprávku zbožňuje, no stala sa nám nehoda a CD sa zlomilo ☹ teraz každý večer smútime za rozprávkou.

andrejta
14. nov 2018

Ahojte, nema niekto na predaj alebo aspon pozicanie CD Trojruza?

dstranai
16. nov 2018

Zhanam digitalne v mp3, alebo iny format, tri nove rozpravky: Koza odrata a jez, Trojruza a Tri citrony. Na vymenu poslem mailom hocijaku inu z predoslych 9-tich. Prosim PM alebo mail.

lujzamisko
16. nov 2018

@dstranai prosím ja nemam ziadne ale velmi by som chcela pre maleho do auta v mp3 ked ze v mojom aute neni cd prehravac. Nebola by ste prosím tak.dobra a neposlali nam aspon par s tych predošlých?dakujem

viera77
16. nov 2018

Mám na výmenu nové, originál zabalené CD Koza odratá a jež za staršie CD-čko Perníková chalúpka, Červená čiapočka, Janko Hraško alebo Kocúr v čižmách, len vo výbornom stave, nepoškodené.

simca06022011
16. nov 2018

@dstranai neviem ako dostanem cd do MP3 ale ak pošlete návod :D trojruzu a citróny máme, koza v našom Lidl už nebola 🙂

roselyn
17. nov 2018

mame na predaj nove nerozbalene cd koza odrata a jez

miriam439
17. nov 2018

Ahojte. Ak by ste mali niekto záujem, tak ja mám ešte na predaj nerozbalené CD z Nového času. CD sa volá Čas na rozprávkové Vianoce a sú tam dve rozprávky: O 12 mesiačikoch a Ako išlo vajce na vandrovku. V prípade záujmu cenu napíšem do IP

kika46
17. nov 2018

Kúpim aj používané:
3prasiatka
Perníkova chalúpka
Nebojsa
Dlhý široký..
Kocúr v čižmách

macik166
Autor odpoveď zmazal
dailla107
17. nov 2018