Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
mam na vymenu original rozpravku zvieratka a lupeznici -potrebujem tri prasiatka alebo dlhy siroky bystrozraki popripade ponuknite ale iba original dakujem
vymenim zvieratka a lupeznici za tri prasiatka ale iba original
Dobrý deň. Zháňať medovníkov domček. Vymením za 3prasiatka alebo zvieratá. Ďakujem
mam na vymenu CD z noveho casu -
kocur v cizmach + trojruza
mala morska vila + skarede kacatko
snehulienka + jez a zajac
nema niekto:
Červená čiapočka + O živej vode
Šípková Ruženka + Tri kozliatka
???
@makoka Dobry den, vidim, ze tento prispevok je uz starsi, takze neviem, ci ste zohnali rozpravky. Ja mam doma Pernikovu chalupku aj Cervenu ciapocku, neskusala som to vsak este kopirovat, ci to vobec pojde. Nam chybaju Tri prasiatka, ale kedze aj Janko Hrasko je uz riadne obohrate CD a hlavne pesicky obcas vypadavaju, bolo by fajn mat to aj MP3. Ak by ste boli taka laskava, prijala by som na mail tie 3 posledne rozpravky z Lidla. Dakujem za odpoved.
@zuzkaamiska ahoj mam pre teba na vymenu za malu morsku vilu a skarede kacatko ti poslem cervena ciapocka a o zivej vode ak chces daj adresu
Dobry den;) zhanam rozpravky pre dcerku z Lidlu, mam Janka Hraska a Tri prasiatka,viete pomoct? Bola by som velmi vdacna,dcerka sa do nich zalubila🙂
Ponúkam na predaj nerozbalenú a nepoužitú špeciálnu limitovanú edíciu audiorozprávok z Lidlu. Balenie obsahuje 9 audiorozprávok a 1 CD s piesňami. Ide o kompletné balenie všetkých doteraz vydaných audiorozprávok Lidl, ktoré nahovorili a naspievali známe slovenské herecké osobnosti z rokov 2012, 2014 a 2015: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka (2012), Nebojsa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, široký a bystrozraký (2014), Janko Hraško, Soľ nad zlato, 3 prasiatka (2015).
Vsetky okrem sol nad zlato a janko hrasko
ak by mal niekto na predaj perníkovu chalupku mám zaujem dakujem.
Ja zhanam vsetky okrem:Prasiatok,Janka Hraska a Sol nad zlato ( to mi posiela jedna skvela zienka)
Dakujem vopred;)
Nema niekto Tri prasiatka a Janko Hrasko? Velmi by potesili...
Prosím po kolko kupujete nové, zabalene CD? ja som dostala ponuku na 5€ /ks, ale to mi príde prehnaná cena. Dakujem za odpoved.
Ahojte, zhanam audiorozpravky z Lidla...tie z predoslych rokov: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka (2012), Nebojsa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, široký a bystrozraký (2014). Prosim ak niekto ma, ponuknite. Dakujem!

@lauricka : ja mám pozrite poobede do môjho bazárika