icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

hameeda
11. aug 2015

@lauricka : ja mám pozrite poobede do môjho bazárika

nela01
11. aug 2015

@hameeda kupim od teba a ake mas

nela01
11. aug 2015

@bashka mam sol nad zlato alebo by si mi nepredala prosiiiim

nela01
11. aug 2015

mam na vymenu original rozpravku zvieratka a lupeznici -potrebujem tri prasiatka alebo dlhy siroky bystrozraki popripade ponuknite ale iba original dakujem

lauricka
11. aug 2015

@hameeda uz ste predali? Nevidim v bazare

lauricka
11. aug 2015

@nela01 mam tri prasiatka, ine nie, ine aj kupim

nela01
12. aug 2015

@lauricka ahoj vymenim za tvoje tri prasiatka moje zvieratka a lupeznici ak chces

lauricka
12. aug 2015

@nela01 napisem IP, vdaka

nela01
13. aug 2015

vymenim zvieratka a lupeznici za tri prasiatka ale iba original

lauricka
13. aug 2015

@nela01 ved uz sme sa dohodli, ci?

nela01
13. aug 2015

@lauricka ano plati zajtra odoslem pa

fuzinko
16. aug 2015

Dobrý deň. Zháňať medovníkov domček. Vymením za 3prasiatka alebo zvieratá. Ďakujem

nela01
16. aug 2015

@fuzinko ahoj predala by si mi tri prasiatka prosim ta

lauricka
16. aug 2015

@nela01 ja vam posielam tri prasiatka v pondelok, najneskor utorok, ak nestihnem postu. Kolko tych prasiatok potrebujete? 😅

zuzkaamiska
17. aug 2015

mam na vymenu CD z noveho casu -
kocur v cizmach + trojruza
mala morska vila + skarede kacatko
snehulienka + jez a zajac

nema niekto:
Červená čiapočka + O živej vode
Šípková Ruženka + Tri kozliatka

???

jankahana
18. aug 2015

@makoka Dobry den, vidim, ze tento prispevok je uz starsi, takze neviem, ci ste zohnali rozpravky. Ja mam doma Pernikovu chalupku aj Cervenu ciapocku, neskusala som to vsak este kopirovat, ci to vobec pojde. Nam chybaju Tri prasiatka, ale kedze aj Janko Hrasko je uz riadne obohrate CD a hlavne pesicky obcas vypadavaju, bolo by fajn mat to aj MP3. Ak by ste boli taka laskava, prijala by som na mail tie 3 posledne rozpravky z Lidla. Dakujem za odpoved.

nela01
18. aug 2015

@zuzkaamiska ahoj mam pre teba na vymenu za malu morsku vilu a skarede kacatko ti poslem cervena ciapocka a o zivej vode ak chces daj adresu

bagiro
25. aug 2015

Dobry den;) zhanam rozpravky pre dcerku z Lidlu, mam Janka Hraska a Tri prasiatka,viete pomoct? Bola by som velmi vdacna,dcerka sa do nich zalubila🙂

hoboo
4. sep 2015

Ponúkam na predaj nerozbalenú a nepoužitú špeciálnu limitovanú edíciu audiorozprávok z Lidlu. Balenie obsahuje 9 audiorozprávok a 1 CD s piesňami. Ide o kompletné balenie všetkých doteraz vydaných audiorozprávok Lidl, ktoré nahovorili a naspievali známe slovenské herecké osobnosti z rokov 2012, 2014 a 2015: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka (2012), Nebojsa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, široký a bystrozraký (2014), Janko Hraško, Soľ nad zlato, 3 prasiatka (2015).

Viac na: https://www.modrykonik.sk/market/detske-audio-v...

jankahana
5. sep 2015

@bagiro Dobry den, mam Sol nad zlato, poslite mi adresu do spravy a ja Vam to napalim a poslem.

bagiro
5. sep 2015

@jankahana waw! Dobry den, velmi pekne Vam vopred dakujem, napisem isto spravu;)

miseles
7. sep 2015

@hoboo uz je to neaktualne?mala by som zaujem. dakujem

hoboo
7. sep 2015

@miseles uz je to predane. o ktore by si mala konkretne zaujem?

miseles
7. sep 2015

Vsetky okrem sol nad zlato a janko hrasko

miseles
7. sep 2015

@hoboo vyššie príspevok

anavi2307
8. sep 2015

ak by mal niekto na predaj perníkovu chalupku mám zaujem dakujem.

bagiro
8. sep 2015

Ja zhanam vsetky okrem:Prasiatok,Janka Hraska a Sol nad zlato ( to mi posiela jedna skvela zienka)
Dakujem vopred;)

frozenelza
8. sep 2015

Nema niekto Tri prasiatka a Janko Hrasko? Velmi by potesili...

miseles
9. sep 2015

Prosím po kolko kupujete nové, zabalene CD? ja som dostala ponuku na 5€ /ks, ale to mi príde prehnaná cena. Dakujem za odpoved.

susi123
12. sep 2015

Ahojte, zhanam audiorozpravky z Lidla...tie z predoslych rokov: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka (2012), Nebojsa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, široký a bystrozraký (2014). Prosim ak niekto ma, ponuknite. Dakujem!