icon

Baliť alebo nebaliť na široko?

matta1
11. feb 2011

balit alebo nebalit na siroko novorodencaem ktory ma 6 dni kto my poradi ake skusenost mate vy mamicky dakujem 😒

Strana
z2
zuzka1008
13. feb 2011

ja som riešila presne tuto otazku, každylekar mi povedal inač, balila som 2 týždne pred kontrolou. a ked sme isli na kontrolu bolo všetko ok, aj lekari su v tejto otazke dosť rozpoltení 😒

janulienka89
13. feb 2011

ja som balila na siroko dokym sme neisli k ortopedovi a povedal nam ze uz nemusime balit, vtedy mal maly 1mesiac 😉

lucloc
13. feb 2011

Ja hovorím určite baliť. Hneď po príchode z pôrodnice sme balili na široko, na prvú návštevu ortopéda sme boli objednaný až po mesiaci, odporučil baliť na široko. Staršieho som balila 6 mesiacov, mladší mal dobré výsledky v štyroch mesiacoch. 🙂 Takže baliť, kým ortopéd nepovie inač.

lucia.kl
13. feb 2011

ja som balila prvý mesiac, potom sme boli u ortopéda a povedal, že netreba, že aj plienka si spraví svoje, takže stačila pamperska...

pizik
15. feb 2011

Nám ortopéd v pôrodnici odporučil baliť naširoko. po prvej kontrole bolo všetko v poriadku ale povedal, že sa odporúča do 3mesiaca. Inak pozerala som minule jednu reláciu, kde ortopéd rozprával, že problémy s kĺbikmi sa najviac prejavujú u nás a aj v Čechách. Ja balím naširoko.

salma22
15. feb 2011

ano... podla mna treba

ivett1
15. feb 2011

ahoj...presne ako povie ortoped na kontrole s klbikmi 😉 ...ja som pri dcerke balila nasiroko (kvoli jadierkam) a pri syncekovi o dva roky neskor uz nie...pretoze sono potrvdilo, ze je vsetko v poriadku 🙂

Strana
z2