Chcem zapísať často choré 2 ročné dieťa do škôlky
chcela by som zapisat syna do skolky teraz bude mat 2 roky a od septembra by som chcela aby nastupil mno ked to bude mozne. ma problemy s imunitou, chodime na alergologiu, ma ekzem a tazku formu seboroickej dermatitidi, uz 2 krat bol hospitalizovany v nemocnici, casto ma aj zapalene usko kvoli tej seboroickej dermatitide. Kazdy mesiac je na antibiotikach. Myslite si ze sa mu zlepsi stav do septembra?
@luciakad tak drzim palce-my uz ale neockujeme-ja to nebudem riskovat-maly mal aj ine reakcie-ekzem bolo to najmenej-takze rizikova- nerizikova poradna-ak sa nieco zomelie aj tak to riesi a place len rodic. 😔
PS -ale mala si stastie ze si natrafila na lekarov co to aspon davali do suvisu a dali vam odklad-to si cen-lebo realita je casto ina-vacsinou chcu ockovat za kazdu cenu.
@luciakad ja ti poradim ako mama choreho synceka...moj maly mal 3rocky teraz ale do skolky ho zatial nedavam aj ked sme na tom financne zle a dalsi plat velmi chyba.Predlzili mi rodicovsku a myslim ze v pohode predlzia aj tebe.A aj ked ho das do skolky a pojdes pracovat tak budes s nim viac doma ako v praci a to bude k comu dobre.Jq by som na tvojom mieste nedavala a sustredila sa na zlepsenie zdr.stavu...a ak sa mozem spytat preco ma stale antibiotika? To ma stale bakterialne infekcie?
@luciakad viem si to zivo predstavit,moj syncek to mal velmi podobne a kym som pocuvala rady lekarov a riadila sa lieckou tak to bolo z tyzdna na tyzden horsie.Potom som vzala osud do vlastnych ruk a maleho prakticky vyliecila.On ma ale okrem ineho aj geneticke och.,takze u nas je to komplikovanejsie.Ak chces rada ti napisem viac do IP ale az cez vikend lebo mam teraz iba net cez mobil a to sa mi zle pise.
@luciakad nerozmýšľala si úplne neočkovať, ja neočkujem, a vyskúšať alternatívnu medicínu???? čo tak homeopatia, podľa mňa čo najskôr navštíviť dobrého homeopata, dokedy chceš chodiť po nemocniciach a brať ATB??? ked pôjde do škôlky vydrží tam 3 dni, moja malá nastúpila do jaslí v 11 mes. a každý 2. týždeň jej čosi bolo, ale za dva roky ATB brala len raz, malé deti si musia prejsť kašlami a soplami
nič na tom není len ti musí prihlášku potvrdiť aj detská lekárka a podľa toho sa uvidí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@luciakad tak dieta ano a skusat vysadit nieco alebo upravit stravu a trosku sa potrapit len mu to pomoze no s tym papanim 🙂 myslim ohladne potravin 🙂 joj moc vam drzkam palceky 🙂