icon

Chcem zapísať často choré 2 ročné dieťa do škôlky

luciakad
24. jan 2013

chcela by som zapisat syna do skolky teraz bude mat 2 roky a od septembra by som chcela aby nastupil mno ked to bude mozne. ma problemy s imunitou, chodime na alergologiu, ma ekzem a tazku formu seboroickej dermatitidi, uz 2 krat bol hospitalizovany v nemocnici, casto ma aj zapalene usko kvoli tej seboroickej dermatitide. Kazdy mesiac je na antibiotikach. Myslite si ze sa mu zlepsi stav do septembra?

Strana
z2
lea641981
24. jan 2013

@luciakad tak dieta ano a skusat vysadit nieco alebo upravit stravu a trosku sa potrapit len mu to pomoze no s tym papanim 🙂 myslim ohladne potravin 🙂 joj moc vam drzkam palceky 🙂

luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
lea641981
24. jan 2013

@luciakad ATB chceli podchytit vsetko preliecit ☹ tiez som mala taku liecbu ked vsetko bolo v poriadku len CRP vysoke ☹ potom som detoxikovala telo 😖 schudla som 20kg ale zmiernilo to ochorenie 🙂 vyhodila z jedalnicka lepok mlieko vajcia atd.

kaja73
24. jan 2013

@luciakad tak drzim palce-my uz ale neockujeme-ja to nebudem riskovat-maly mal aj ine reakcie-ekzem bolo to najmenej-takze rizikova- nerizikova poradna-ak sa nieco zomelie aj tak to riesi a place len rodic. 😔
PS -ale mala si stastie ze si natrafila na lekarov co to aspon davali do suvisu a dali vam odklad-to si cen-lebo realita je casto ina-vacsinou chcu ockovat za kazdu cenu.

mummy01
24. jan 2013

@luciakad ja ti poradim ako mama choreho synceka...moj maly mal 3rocky teraz ale do skolky ho zatial nedavam aj ked sme na tom financne zle a dalsi plat velmi chyba.Predlzili mi rodicovsku a myslim ze v pohode predlzia aj tebe.A aj ked ho das do skolky a pojdes pracovat tak budes s nim viac doma ako v praci a to bude k comu dobre.Jq by som na tvojom mieste nedavala a sustredila sa na zlepsenie zdr.stavu...a ak sa mozem spytat preco ma stale antibiotika? To ma stale bakterialne infekcie?

luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
kaja73
24. jan 2013

@luciakad a nezvazovala si zacat maleho liecit alternativne,ked klasica medicina zlyhava?
my sme sa z problemovuz dufam dostali ale teda vdaka klasickej medicine to nebolo. 😝

luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
mummy01
24. jan 2013

@luciakad viem si to zivo predstavit,moj syncek to mal velmi podobne a kym som pocuvala rady lekarov a riadila sa lieckou tak to bolo z tyzdna na tyzden horsie.Potom som vzala osud do vlastnych ruk a maleho prakticky vyliecila.On ma ale okrem ineho aj geneticke och.,takze u nas je to komplikovanejsie.Ak chces rada ti napisem viac do IP ale az cez vikend lebo mam teraz iba net cez mobil a to sa mi zle pise.

luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
maruska123
29. jan 2013

@luciakad nerozmýšľala si úplne neočkovať, ja neočkujem, a vyskúšať alternatívnu medicínu???? čo tak homeopatia, podľa mňa čo najskôr navštíviť dobrého homeopata, dokedy chceš chodiť po nemocniciach a brať ATB??? ked pôjde do škôlky vydrží tam 3 dni, moja malá nastúpila do jaslí v 11 mes. a každý 2. týždeň jej čosi bolo, ale za dva roky ATB brala len raz, malé deti si musia prejsť kašlami a soplami

luciakad
autor
Autor odpoveď zmazal
burina4
26. feb 2013

nič na tom není len ti musí prihlášku potvrdiť aj detská lekárka a podľa toho sa uvidí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Strana
z2