Zápis do škôlky

sabina_00
13. apr 2021

Ahojte. Prvý krát riešim tému MŠ. Syn mal vo februári 2r. Chcela by som aby od februára budúceho roka nastúpil do MŠ takže žiadosť musím podať už teraz (viem ze mi ho nemusia vziať a že uprednostnia deti ktoré nastúpia v septembri).
No pri týchto žiadostiach mam veľa otázok.
Môžem podať žiadosti do viacerých MŠ?

Žiadosti Môžem odovzdať hocikedy alebo v termíne " Zápisu "?
U nás budú zapisy od 3.5-5.5. Čiže keď budem podávať žiadosť do štyroch škôlok musím do každej z nich ísť v tomto termíne?

Na zápise musí byť aj syn?

Chodia potom aj nejake rozhodnutia o prijatí dieťaťa?
V ktorom mesiaci to zvykne byt ?

Ďakujem mamičke ktorá bude ochotná mi toto všetko vysvetliť. 🌹
Pekný večer ❤

lienocka2808
13. apr 2021

@sabina_00 ja sa sem iba pripnem, lebo toto su presne otazky, ktore zaujimaju aj mna.

zltadanka
13. apr 2021

@sabina_00 ja ked som zapisovala syna dala som len do 1MŠ, ale niektore mamicky si davali aj do inych.. podla "klebiet" mamiciek si riaditelky medzi sebou davaju echo o detoch a prerozdelia si ich ak je zapisane do viacerych skolok podla bydliska a tak.. (ale vravim to len z pocutia v reali neviem ako to funguje). Na zapis dieta nechodi, vsetky info by mala mat skolka na nete. Nasa napr. sa da to konca zapisu odovzdat prihlaska+dotaznik e-mailom, do schranky v skolke, alebo v urcenom case priamo riaditelke skolky.. Rozhodnutie nam volali a potom sme si boli osobne, teraz asi budu posielat postou..

janulik270
16. apr 2021

Ziadost mozte dat do viacerych skolok.Zapis sa dava toho roku.To neni pravda ze uprednostnuju deti od septembra.Moje deti su obe januarove a do skolky isli po dovrseny 3r do ziadosti treba napisat kedy nastupy.Ci od septembra alebo od 1.januara Vsetko zalezi od skolky uprednostnuju deti predskolakov,A deti co maju odklad potom starsie nad 3r.Dieta ktore bude mat 3r az po novom roku tak urcite zoberu ale zase nemozu otvorit vela tried aspon u nas tak to je.Zapisy pocas korony sa podavaju v urcenom case elektronicky popripade stiahnut na dannej skolke ziadost a hodit do schranky pri skolke.

fiafia
16. apr 2021

@sabina_00 u nás sa dáva prihláška na zverejnený termín, raz ročne . Na zápise sme boli z deťmi.

elizita
16. apr 2021

@sabina_00 u nas sa nechodi s detmi, len som vypisala prihlasku a poslala postou.. dala som vtedy do 2 skolok... ked mali riaditelky z mesta stretko, volali mi,ze mi malu zoberu do oboch,tak ze kam chcem..

elizita
16. apr 2021

@sabina_00 este som chcela,ze kazde mesto to ma ine a zavisi kolko je aj deti.. moja mala teraz 2r vo februari, nebola nikde zapisana a zobrali mi ju od aprila bez problemov.. aj ked az v 3.skolke kde som volala

kamedi123
8. máj 2022

@elizita prosím ťa, takže keď som zmeškala dva termíny zápisu 🙈🙈 už nemám šancu? Alebo keď pošlem prihlášku a potvrdenie od dr mailom?? Porazí ma.