icon

Čo pomáha proti zapekaniu dieťatka?

evinkal
9. jan 2011

Chcela by som poprosiť o radu,moja ročná dcérka je hrozne zapečená a už má aj odratý zadoček,robia sa jej také krvavé bodky,čím by som jej uľavila?trápi ma,že ju to bolí

piacere
Autor odpoveď zmazal
andika10
9. jan 2011

ja som dávala sojové mlieko a suhlasim z piacere

bambi2
9. jan 2011

vyskusaj slivkovu stavu alebo slivkovy kompot... malo by to pomoct...

titulienka
9. jan 2011

urcite vela cajiku, slivkovy kompot, odvar z ovsenych vlociek.....a nam vzdy pomohlo toto....
http://www.mojalekaren.sk/nestle-kasa-proti-zap...

suezana
9. jan 2011

nemenili ste mlieko? niektoré zapekajú, aj kravské klasické - ak áno skúste sa vrátiť k pôvodnému. Ak je to dlhodobý stav, určite by som to riešila s lekárom. Nám dali jeden čas liek duphalac, ale nepamätám si koľko mala malá rokov. U nás zaberal teplý čaj s medom pri kakaní, keď plakala, že to bolí...(harmančekový čaj).Vylúčiť všetko čo zapeká - banány, mrkvu, čokoládu (aj keď to ešte asi nepapá)...Držím palce.

beruska.zuzanka
9. jan 2011

veľa veľa tekutín, odvar z ovsených vločiek a spomínané slivky, nemusí byť kompót, sušené sa dajú zaliať horúcou vodou a nechať odstáť 😉

butrus
9. jan 2011

suhlasim s piacere, my sme kupovali slivkovu stavu od hipp zo zaciatku, ale ked prestala pomahat, tak sme skoncili pri sirupe duphalac, je na lekarsky predpis, a je to derivat laktozy, pomaha na zmaknutie stolice. moja starsia dcerka ma problemy so zapchou od 6 mesiacov, a tak zacala zadrziavat stolicu, nakolko ju kakanie bolelo. ale tento sirup nam pomohol, ked stolica zmakla, tak sa pekne vykakala, bez bolesti, a aj blok zmizol.
duphalac je sice na predpis, ale uz som ho kupovala v lekarni aj bez predpisu, no a este je jeden dobry sirup, fructolax, co je vytazok zo sliviek, fig a ineho ovocia, ale ten je tusim az od 3 rokov.
drzim paste 🙂

zuzub
9. jan 2011

my sa trápime s kakaním už vyše mesiaca a nezaberá nám nič , tak som malému začala dávať na večeru Nutrilon Comfort a ten nám pomáhala a taktiež mu lekárka predpísala dufalac.

krasnulka
10. jan 2011

@evinkal skus probiotikum, mam velmi osvedcene kvapky BioGaia, aj my sme mali problem s kakanim, po 2 dnoch uzivania zacalo byt vsetko ok a po mesiaci sme vysadili a pekne kaka bez problemov

brinzulka
11. jan 2011

u nas makovy kolac a jablkovy drzus a brusko povoli....
jogurty maju kazdy den