icon

Čo vyrábate s 2-ročnými a 3-ročnými deťmi?

qwer2019
6. okt 2022

Na narodeniny dostali lepidlo, farebné papiere a mňa nenapadá nič kreatívne čo spraviť, nemáte žienky prosím vás tipy? Ďakujem krásne. Poprípade dajte tipy aj na iné kreatívne práce s deťmi v tomto veku. Ďakujem

prhlavka
6. okt 2022

Skus si pozriet Pinterest,, tvorba z papiera" mozete vyuzit aj napr.rolky z toaletneho papiera,s dcerou sme robili sovicky,vyuxili sme bavlnky,lrp,farebny papier, alebo rozne tvary geometricke v riznych farbach,mas to aj ako formu vyuky a z vystrihnutych tvarov skusit vytvorit napr.domcek,strechu z trojuholnikov, kvety mozte vyrobitz farebneho,nalepit na biely vykres a ked budu pekne, mozte si ich aj do ramiku dat. Vianocne,snehuliakov, stromceky...

kris_tin257
6. okt 2022

Ja som dala syna v dvoch rokoch do škôlky tam robili každý deň kadečo 😊 ja na to nemám bunky ani povahu robiť takéto kreatívne veci

qwer2019
autor
6. okt 2022

@kris_tin257 no moji ešte do škôlky nechodia. Čiže hľadám niečo na doma.

evica17
6. okt 2022

@kris_tin257 čo napr s dvojročným ? Zaujíma ma to,lebo to je dosť dačo vymysliet

qwer2019
autor
6. okt 2022

@evica17 no môj 2 ročný sa rád zúčastňuje aktivít. Dcéra tvorí a on jej ničí 🤣 ... Ako pre 2 ročne je to ešte celkom ťažké veru, ale kreslí si rád.

tamvtme
6. okt 2022

nasu ako 2 rocnu taketo este nebavilo, len cmarat po papieri a lepit nalepky. Teraz ma 3 a momentalne ju bavia take tie pracovne listy pre skolkarov a predskolakov, kde obtahuje predkreslene tvary, pismenka, spaja obrazky co k sebe patria atd....stahujem z netu a tlacim doma....strihanie jej este moc nejde

evica17
6. okt 2022

@qwer2019
@tamvtme veď toto,že som si to moc nevedela predstaviť. Môj chvíľu pokresli a potom prekladá pastelky. Strihať chce ale to mu nejde

qwer2019
autor
6. okt 2022

@tamvtme pošleš mi prosím ťa stránku odkiaľ to stahujes? Ďakujem

kris_tin257
6. okt 2022

@evica17 fúha robili kopec vykresov spoločných s listami s vodovymi farbami robili, lepili rôzne ozdoby a vatu, kúsky látky a z toho boli zvieratká napríklad. Skúšali aj gaštanové zvieratká také jednoduché. Dávali im obrázky čo rozstrihli na 4 časti a oni to mali zlepiť správne na papier. Stále niečo vymýšľali, osobne som rada že robili s vodovymi farbami lebo doma by som mu to nedovolila 🙈

kris_tin257
6. okt 2022

@evica17 napríklad toto ma zo škôlky, je toho viac posielam ako príklad

galganka
6. okt 2022

Prvé Nožničky, ty strihaj, spolu lepte, kreslite, vodovky už tiež zvládne, gaštany sme patlali, vystrihujeme z časopisov, skladáme a lepíme to, penové nálepky sú tiež zábava... pár drevených krúžkov a šnúrky z topánok a navlieka aj dve hodiny v kuse, rovnako sa dajú navliekať cestoviny, plastelína u nás baví iba chvíľu najmenšiu, dám jej obrovskú háčkovku a malé klbko a zase sa zahrá pol hodiny, ...