Čo vyrábate s 2-ročnými a 3-ročnými deťmi?
Na narodeniny dostali lepidlo, farebné papiere a mňa nenapadá nič kreatívne čo spraviť, nemáte žienky prosím vás tipy? Ďakujem krásne. Poprípade dajte tipy aj na iné kreatívne práce s deťmi v tomto veku. Ďakujem
Ja som dala syna v dvoch rokoch do škôlky tam robili každý deň kadečo 😊 ja na to nemám bunky ani povahu robiť takéto kreatívne veci
@kris_tin257 no moji ešte do škôlky nechodia. Čiže hľadám niečo na doma.
@kris_tin257 čo napr s dvojročným ? Zaujíma ma to,lebo to je dosť dačo vymysliet
nasu ako 2 rocnu taketo este nebavilo, len cmarat po papieri a lepit nalepky. Teraz ma 3 a momentalne ju bavia take tie pracovne listy pre skolkarov a predskolakov, kde obtahuje predkreslene tvary, pismenka, spaja obrazky co k sebe patria atd....stahujem z netu a tlacim doma....strihanie jej este moc nejde
@evica17 fúha robili kopec vykresov spoločných s listami s vodovymi farbami robili, lepili rôzne ozdoby a vatu, kúsky látky a z toho boli zvieratká napríklad. Skúšali aj gaštanové zvieratká také jednoduché. Dávali im obrázky čo rozstrihli na 4 časti a oni to mali zlepiť správne na papier. Stále niečo vymýšľali, osobne som rada že robili s vodovymi farbami lebo doma by som mu to nedovolila 🙈
@evica17 napríklad toto ma zo škôlky, je toho viac posielam ako príklad
Prvé Nožničky, ty strihaj, spolu lepte, kreslite, vodovky už tiež zvládne, gaštany sme patlali, vystrihujeme z časopisov, skladáme a lepíme to, penové nálepky sú tiež zábava... pár drevených krúžkov a šnúrky z topánok a navlieka aj dve hodiny v kuse, rovnako sa dajú navliekať cestoviny, plastelína u nás baví iba chvíľu najmenšiu, dám jej obrovskú háčkovku a malé klbko a zase sa zahrá pol hodiny, ...

Skus si pozriet Pinterest,, tvorba z papiera" mozete vyuzit aj napr.rolky z toaletneho papiera,s dcerou sme robili sovicky,vyuxili sme bavlnky,lrp,farebny papier, alebo rozne tvary geometricke v riznych farbach,mas to aj ako formu vyuky a z vystrihnutych tvarov skusit vytvorit napr.domcek,strechu z trojuholnikov, kvety mozte vyrobitz farebneho,nalepit na biely vykres a ked budu pekne, mozte si ich aj do ramiku dat. Vianocne,snehuliakov, stromceky...