Dcérka sa v kočíku počas spánku spotí, je to v poriadku ?
Ahojte, po prechadzke nechavam malu vnutri v kociari aby si este pospinkala 🙂 Ma na sebe body s dlhym rukavom a teplejsie leginy + je v overali ktory vzdy uplne rozopnem 🙂 Cca o polhodinke je hlavicka spotena no mala dalej spi je to vporiadku ? Keby jej bolo neprijemne ze velmi horuco zobudila by sa ze ? 🙂 prosim nechajte si blbe poznamky dakujem
@ivangeline noo to si myslim aj ja 😁 len mne je neprijemne ze je spotena 😂😂😂
@mogaa no my byvame v dome a balkon je na poschodi takze neeralne dat na balkon 😁😁
@smejko25 juuuj, moja švagriná mala malú vnútri tak ako prišla z vonku, ešte aj vo fusaku, keď ju vytiahla, normálne z nej tiekla voda a to nesrandujem a potom sa sťažovala že býva často chorá! Ako baby radia, daj kočík k oknu ak nemáš možnosť dať na balkón! Ja som ju vždy nechavala pred vchodom, mali sme síce psa, ale bol taky úžasný, že si ľahol pod kočík a keď sa zobudila, prišiel ma zavolať
Môj sa občas spotil pri spánku, občas nie. Niekedy som premýšľala, čim to je...lebo nič nebolo iné, ani teplejšie, ani inak oblečený ako obyčajne.. xD Prišla som na to, že prikrmy. Nič iné ma nenapadlo ale asi nie každý príkrm bol pre neho ľahko spracovateľný.
Ja som tiež nechávala pri otvorenom okne keď mi takto zaspala. Vyspinkala sa do ružová na čerstvom vzduchu a nepotila sq

Ja myslím,že je to ok. 🙃 Určite, keby jej je nepríjemné, tak sa budí...