icon

Dcérka sa v kočíku počas spánku spotí, je to v poriadku ?

smejko25
1. feb 2020

Ahojte, po prechadzke nechavam malu vnutri v kociari aby si este pospinkala 🙂 Ma na sebe body s dlhym rukavom a teplejsie leginy + je v overali ktory vzdy uplne rozopnem 🙂 Cca o polhodinke je hlavicka spotena no mala dalej spi je to vporiadku ? Keby jej bolo neprijemne ze velmi horuco zobudila by sa ze ? 🙂 prosim nechajte si blbe poznamky dakujem

ivangeline
1. feb 2020

Ja myslím,že je to ok. 🙃 Určite, keby jej je nepríjemné, tak sa budí...

bobula46
1. feb 2020

@smejko25 ja som vždy preniesla vaničku z kočíka do spálne, dala na posteľ a otvorila tam okno 🙂 nikdy nebol spotený.
Myslím, že keby to bábätku prekážalo tak sa zobudí 🙂

mogaa
1. feb 2020

@smejko25 tiež si myslím že ak dieťa berieš do vnútra v kočíku že môžeš ho nechať ako je a dať ho na balkón alebo pootvoríš okno...no keď je spotený tak je jasne že je mu teplo...

smejko25
autor
1. feb 2020

@ivangeline noo to si myslim aj ja 😁 len mne je neprijemne ze je spotena 😂😂😂

@mogaa no my byvame v dome a balkon je na poschodi takze neeralne dat na balkon 😁😁

lenka2710
1. feb 2020

@smejko25 juuuj, moja švagriná mala malú vnútri tak ako prišla z vonku, ešte aj vo fusaku, keď ju vytiahla, normálne z nej tiekla voda a to nesrandujem a potom sa sťažovala že býva často chorá! Ako baby radia, daj kočík k oknu ak nemáš možnosť dať na balkón! Ja som ju vždy nechavala pred vchodom, mali sme síce psa, ale bol taky úžasný, že si ľahol pod kočík a keď sa zobudila, prišiel ma zavolať

ivangeline
1. feb 2020

Môj sa občas spotil pri spánku, občas nie. Niekedy som premýšľala, čim to je...lebo nič nebolo iné, ani teplejšie, ani inak oblečený ako obyčajne.. xD Prišla som na to, že prikrmy. Nič iné ma nenapadlo ale asi nie každý príkrm bol pre neho ľahko spracovateľný.

smejko25
autor
1. feb 2020

@lenka2710 ako aj ja nechavam vo fusaku ale kompletne ju odzipsujem aj ciapku dole 😁 len proste ju necham v kociari aby sa vyspinkala 🙂 ach vonku nemozem dat mame debilnu susedu ktora hned zacne dymyt tak by ss mi dieta udusilo 🙄🙄🙄

lenka2710
1. feb 2020

@smejko25 ja myslím úplne zababusenu, v overal, fusaku a ešte dekou prikrytu, až mi ľúto bolo
Moja je v októbri a v kuse spala len vonku, či pršalo, snežilo, proste stále

lucyluv
Autor odpoveď zmazal
lucyluv
Autor odpoveď zmazal
smejko25
autor
1. feb 2020

@lenka2710 oooo ta toto ne tak by som ju isto nenechala 😳😳😳 ja by ju tiez nechala vonku ale jednak by som z kuchyne nevidela,,,a hlavne kôli šalenej susede 🙄🙄🙄 staci ze vidi chodit po dvore dakoho ta uz bezi palit somariny do komina

lenka2710
1. feb 2020

@smejko25 no to je ta susedska tolerantnost 🙄

lucia147852
1. feb 2020

Ja som tiež nechávala pri otvorenom okne keď mi takto zaspala. Vyspinkala sa do ružová na čerstvom vzduchu a nepotila sq