Výbavička pre ročné dieťa na jeseň a zimu

fallenkaa
30. aug 2023

Ahojte
Čo prosím pripraviť/ pokupovať na jeseň a zimu pre dieťa?
Myslím hlavne oblecenie, zatiaľ je nechodiace
Leginy, pančuchy, body s dlhým rukávom mame, chystám sa kupit teplakovu súpravu.

Je lepšie na zimu do fusaku overal alebo oddelene kupit vrch a spodok?

hennyinnsbruck
30. aug 2023

Do fusaku overal? Sak zhori🙈 moja mala vtedy rok v novembri a alebo bola normalne oblecena vo fusaku ,deku mala max na nom ked bolo ukrutne zima(boli sme v kazdej zime vonku) alebo bez fusaku a mala zimny overal.
Overall je lepsi do kocika .

anjelicek26
30. aug 2023

Uprimne kocka hore ma pravdu, pokial sa nechystas na dlhe prechadzky v snehu pri -15 stupnoch je kombinacia oblecene dieta v overale a fusaku sa upecie... ale kedze bude aj behat, tak normalne ano overal.... cikat vonku este nebudete (a aj je to blbost v zime), takze overal, nikde nic nebude vytrcat, ked sa zohne...

andreatytler
30. aug 2023

@fallenkaa Overal asi myslis nieco ako normalne bavlnene dupacky. Tie su podla mna najlepsia vec pre nechodiace dieta. Ziadny holy chrbat, ziadne vyzuvanie ponoziek, ziadne nohavice co vyliezaju po kolena, ziadna nepohodlna guma ktora tlaci v pase.
Realne si neviem predstavit obliekat tak malemu krutiacemu sa dietatu pancuchy niekolkokrat denne. Leginy to iste.
My sme mali body s kratkym rukavom a na tom dupacky. Na tom fusak, alebo taky hruby overal a deku ak treba

zorkahorka
30. aug 2023

Kup jeden flisovy overal, ten vyuzijes do nulovych teplot. Do minusovych kup zimny. K tomu fusak. Ja som im pod to nedavala vela vrstiev, aby sa neuvarili.
Pri druhom som nedavala ani pancuchy, radsej som ho vzdy prikryla dekou, lebo kazdu chvilu prebalujes...
Teplaciky urcite vyuzijes

jesenzima
30. aug 2023

@fallenkaa moje decká mali ako ročné overal a keď sedeli v kočíku, prikryla som ich ešte dekou. Pod overalom mali natelnik, hrubší sveter a legíny ...

majlo1234
30. aug 2023

@fallenkaa pre rocne dieta je najlepsia kombineza podla mna, rychlo sa oblieka. A este sme mali take navleky na nohy, ked zacinal syn chodit. A na hlavu vlnenu kuklu-prislo mi to najlepsie riesenie. Ak bola velka zima a spal vonku, aj rukavice. Na suchu jesen sa mi osvedcil flisovy overal.