Dieťa vidí niečo, čo ostatní nevidia
Ahojte zienky chcem sa vas spytat ci ste mali niekto podobnu skusenost...zdalo sa vam niekdy ze vase dieta citi alebo vidi nieco co mi nie ?
Je to tak aj moja netera mala kamaratku izabelku vsade chodila snami hrala sa snou ine deti naihrisku ignorovala casto sa snou hrala do7rokov bola len izabelka zrazu bolo povsetkom ked som sa oytala kde zmizla izabelka povedala vratila sa domov doneba...no a ja "pokakana ...."
Vacsina deti prestane vidiet, ci pocut ked u nich nastupi racio. Tj v cca 7 rokoch. Potom akoby zabudaju, ci si len matne spominaju
Moja mala mi asi rok dozadu zacala sama od seba hovorit, ked som ju oslovila krstnym menom, ze ona nie je moje dievcatko, ale chlapec Nino, ktory byva v dome so zahradou a isiel do obchodu a odtial sa uz nevratil. No dost desive. Uz ju to ale preslo, no trvalo to nejaky cas- mozno aj pol roka.
No a tiez minuly rok, ked uz sa zacala hravat aj sama, tak sa obcas stalo, ze sa zavrela v spalni, no po chvili odtial vysla a povedala, nech som tam s nou, ze je tam "zajak" a ona tam preto nechce byt sama. Kto, alebo co je "zajak" som sa nedozvedela, no nikdy jej nijak neublizil, ani nebola nijak hystericka, ani neplakala, len tam nechcela byt sama, lebo tam bol "zajak". Teraz ho uz prilis nespomina. Tak bud odisiel, alebo ho ona uz nevnima. Alebo si ho jednoducho vymyslela, bo vtedy sa hravala s takym plysovym zajacom a jednoducho fantazia pracovala viac ako bolo dobre.
Môjho malého také niečo drží od roka a to zachvilku má 8 .cez deň nič vpohode večer sám nezaspi v izbe sám nespí vstáva z plačom uprostred noci kričí plače mrmle si.pytam sa sa ho čo je?mami vidíš tam vidíš no konečne mi je velmy sa toho bojím niekedy sa aj postaví ide preč len tak ho strhnem naspäť do postele veľa si nepameta čo robil .jedna pani mi povedala že dedko zanim chodí ktorý sa ho nedožil .keď mal asi 3 roky sa budil z plačom že vonku je Burak.neviem čo to je.pondelok idem skúsiť za jedným pánom.tak uvidim
@aduska121 daj vysvatiť byt. Prípadne si kúp a nech ti kňaz posvati krížik alebo sv.obrazok,pýtaj aj svätému vodu. A keď kňaz dojde nech posvati aj to miesto kde to malý vidí a nech sa pomocou za duše zomrelých alebo v ocistci. Skúste či to nepomôže.normalne kňazovi vysvetlí situáciu,že sa malý boji a že ti to je nepríjemné. Uvidíš či to pomôže.
Neviem či chodia do kostola ale v novembri sa pre duše v ocistci získavajú odpustky. Možno by nebolo od veci to využiť.
@aduska121 daj vysvatit co najskor, nevies preco to chodi - ak teda nieco chodi. Spominam si , ze mi raz starka vravela ze sa na to nemas ohlasovat , ze co chce a podobne, aby ti nahodou aj neodpovedalo ale zavolat knaza a dietatu urobit pred spanim urobit krizik na cielko alebo aj chytit ho za rucku a hovoris aj v jeho mene modlitbu. Odporucam vyskusat
@veronikaniak dajte vediet ze co vam pan povedal
Isto by som touto cestou chybu nehľadala. Môže mať len také živšie sny
@lujziana44 ahoj stava sa nam to obcas aj cez den a jeho spravanie oci a vsetko okolo toho nenasvedcuje ze by slo o zivsie sny... aj ked by som bola tomu urcite radsej ☹
@aduska121 https://magazin.centrum.sk/spektrum/fakty-x-moz...
Precitaj si aj komenty, je tamkontakt nanejaku panicobymohla pomoct
ahoj, napadlo ma, neuzival alebo neuziva maly nejake homeopatika?
@aduska121 môj malý mal tiež obdobie, keď mi vravel, že za ním niekto prišiel. Nikdy som nerobila paniku, vysvetlila som mu, že sa ich báť nemusí, spýtala som sa ho, či niečo od neho chcú....povedal že nevie. Malý tiež nebol veľmi vyplašený, len chcel pri zaspávaní mať svetlo, tak sme kúpili takú korytnačku s nočnou oblohou....a pomaličky to prešlo, teda nespomína to. Ale tiež mi napríklad raz povedal, že ma veľmi ľúbi a on si ma vybral ako maminku (hovorí sa, že duša si vyberie komu sa narodí). A to sme sa o ničom takom dovtedy nebavili....ja som mu len povedala, že som šťastná, že si ma vybral. Neviem poradiť, ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať...skúste k tomu pristupovať ako k normálnemu faktu, že niečo vidí, nech vám prípadne skúsi povedať či nevie kto to je. Ked malý uvidí, že to beriete ako normálnu súčasť života, možno z toho prestane mať strach....a časom to naozaj prejde.

@aduska121 a oni nemali žiadne problémy??čo konkrétne malý robí?