icon

Dojčenie cez klobučik. Ako prejsť naspäť na prsník?

denisocka
14. aug 2010

velmi by ma zaujímalo, ako a za aký čas ste dokazali prejst z dojčenia cez klobučik na dojčenie normálne cez bradavku ? používali ste nejake metody,pomôcky,či len trpezlivost a skušať prikladať bez klobučika ? ako dlho ste dojčili s klobučikom a po akom čase ste klobučik zrušili ???

velmi ma zaujíma akakolvek rada , spôsob a hlavne vety typu -že sa to dá .

malý ma len týžden a pre prirastenu uzdičku sa nevedel prisať a tak som vytiahla klobučiky a kým sa cez neučil sať,uzdička sa mu sama pretrhla ale klobučik už pustiť nechce,darmo ho skušam prikladat . len plače, usta poriadne neotvorí a ak mu bradavku dnu aj vložím,dokaže držať usta otvorene dovtedy,kým si ju saám nejak nevybije z pusy. akonáhle dam klobučik,chyti sa

prosím akekolvek rady a navody

Strana
z2
sasha185
26. nov 2018

Ahoj..ja som zo zaciatku dojcia na cisty cumlik z flase (na klobucik sa nechcela prisat) a asi po 2 mesiacoch po dlhom skusani sa mi dcerka konecne prisala na bradavku ale len na lavu na pravej stale cumlicek a po 2 tyzdnoch sa prisala aj na pravu a tak to išlo samo ...ziadne metody len prikladat prikladat prikladat...

corrida
9. nov 2020

@desszi dobrý deň viem že je to starý príspevok ale nemali vaše deti z toho kolíky a reflux keď ste kojili cez klobúčik? Ďakujem

desszi
9. nov 2020

@corrida reflux nemal, koliky mal chvilu, ale nie kvoli klobuciku, tu na forach som objavila, ze treba vysadit vigantol a nahradit inym D vitaminom (pouzivala som swanson) a davala som mu Babycalm prirodne kvapky. To pomohlo.

Strana
z2