icon

Dokrmované dieťa a stolica

miska123123
23. júl 2018

Ahojte mám 3tt synčeka a ja bohužiaľ nemám dosť mlieka tak ho dokrmujem. No máme taký problém že už 3 dni nekakal. Skúšala som už vsetko a nič mi nepomohlo. Viete mi niekto poradiť ?

ink
23. júl 2018

Ahoj a dávaš mu aj probiotiká? A sú aj čajíky od 1týždna - fenyklový, rascový aj ten by mohol pomôcť. A ďalšia otázka je, či je to tak od začiatku dokrmovania, či mu jednoducho nesadla značka mlieka 🙂

renatka100
24. júl 2018

@miska123123 aj u nas to tak bolo, skus zarobit mlieko redsie a na kakanie kup v lekarni rektalnu rurku. Do 4 mesiacov u nas kazdodenna zbran.

matos2017
24. júl 2018

@miska123123 mne bolo povedane ze dieta nemusi kakat aj 9 dni. Ako bolo spominane rektalnu rurku mat po ruke. Do stvreho mesiaca pouzivat a len v nevyhnutej nudzi. Aby si dieta nezvyklo.

renatka100
24. júl 2018

@renatka100 my sme pouzivali kazdy den, na to si dieta nemoze zvyknut, a stolica u dietata krmeneho um kazdych 9 dni? To je nepredstavitelna blbost to je iba pri materskom mlieku.

maca2017
24. júl 2018

@miska123123 Ono zalezi aj od toho ako casto davas UM. Aj my sa prave s tymto pasujeme. Mame 7tt,do 4tt bol drobec dokrmovany, potom uz len UM. Kakanie viac menej s pomocou rurky. Vystriedali sme niekolko mliek, lebo mame aj reflux. Nakoniec sadla Beba sensitive, ta ma probiotika prebiotika, čiastočne hydrolizovanu bielkovinu a je aj proti zápche. Vymenili sme probiotika, davam Infants Diphilus. Stolica ok, kaka 1xdenne,pomaham mu iba krcenim noziciek. Grckanie stale, tak nam dokina predpisala Sunar AR. Tak uvidim.

29simona29
25. júl 2018

@miska123123 ja som tiež začala dokrmovat v 3tt a syncek mával stolicu cca raz za tyzden...teraz ma 3mesiace a kaka raz za tri dni,je to absolutne v poriadku, pokial je pokojný a neboli ho bruško, stolica vôbec nemusí byt každý den..