Existuje krstné meno Milla, Mila na Slovensku?
Ďakujem. 🙂
@szzuzka moja dcerka sa vola Mila, ma to takto zapisane aj v rodnom liste. Zakazdym ked sa ma niekto opyta kedy ma meniny odpoviem ze nema...ludia v okoli si uz zvykli...zo zaciatku sa pytali ze “ako”? ...tak som len povedala - Mila - sladka ako ten keksik 😂....starsie tetusky ju aj tak volaju “Miluska” 🤪
@kacicka248 rozmyslala som dlho, ci dat take nezvycajne meno, ale nakoniec mame doma 7 tyzdennu dcerku Milu ❤️ ... a u nas tiez su ludia, kt sa pytaju, ze ake meno to je, niekomu sa paci 🙂 a niekto mlci 😁
@kacicka248 teraz pozeram, ze ste z KE 🙂 tak v KE a okolie su uz 2 Mily ❤️
@szzuzka kamaratka ma dcerku Milu podla mna je to velmi pekne meno ❤️ A tie argumenty ze je to ako keks a ze deti si budu z nej robit srandu su uplne odveci (hlupe deti hlupych rodicov si najdu hocico z coho si akoze spravia srandu :/) a nakoniec Tatiana je zas znama bonboniera a co 🤷🏼♀️ Moja mala je Zara co je stare hebrejske meno a tiez niektori ludia maju k tomu komentare ci som dieta pomenovala po obchode ale taki su mi ukradnuti. Ak by sme este mali dievcatko ja som tiez myslela na meno Mila 🙂
@szzuzka tesim sa s vami, malickej prajem vela vela zdravicka a nech vam robi radost 😘😘😘
Pri tomto mene som si myslela, že je to domácka podoba od Emílie alebo Milady či Mileny...Na ihrisku som počula toto meno raz, cca pred rokom, jednalo sa o maličké cca 2 ročné dievčatko v BA.
@miku1 naša mala sa tak vola a žiadny keksovy problém sme zatiaľ nemali 🤷🏼♀️Lepšie sme vybrať nemohli. Nehovoriac o tom že keď na ňu volám nepríde 10 dalších dievčat...
@ninajakubova kolko ma rokov? 🙂
@ninajakubova a kedy oslavujete meniny?
@szzuzka doteraz sme to Ani neriešili lebo bola malinká, až teraz keď vníma a rodina sa pýta 🙂 19.5.
@szzuzka 2 🙂
@ninajakubova dobry datum som si vybrala 🥳 tiez tak budeme 🥰
@kacicka248 moj syn sa vola Milo a tiez je tak aj zapisany... mne sa to meno velmi paci a aj okolie reaguje pozitivne, zatial sa pacilo kazdemu.. a zdrobneniny su pekne Milko, Milusko 🥰 babky si mozu vyberat 😌
@ninajakubova 19/05?...podla akeho kalendara oslavujete? ...zatial som neriesila a zopar rokov este asi nebudem 😆...ale ked si dobre pametam podla nemeckeho kalendara Mila by mala mat meniny niekedy koncom septembra...
@szzuzka 2
@kacicka248 podla finskeho, estonskeho 🙂
My máme Milu a nikto jej nehovorí, že je napolitánka🤣 Prave je to krasne meno🥰
@kacicka248 tuším fínsky? Nórsky? Keď si dáš do Googlu vybehne ako prvé myslím ;)
@fcuk popis
Milica Bogdanovna Jovovich was born on December 17, 1975, in Kyiv, Ukrainian SSR,[12] the daughter of Galina (née Loginova), a Soviet Russian actress, and Bogdan Jovović, a Serbian doctor.[13][14] Her maternal ancestors were from the Russian city of Tula.[15] Her paternal ancestors are from the Vasojevići clan in Montenegro, and also lived in Kosovo.[16] She spent most of her early childhood in Moscow, Russian SFSR, her mother's native city,[17][18] and says she was born in Ukraine "pretty much by accident".[18]