icon

Existuje krstné meno Milla, Mila na Slovensku?

szzuzka
21. nov 2019

Ďakujem. 🙂

amienne
Autor odpoveď zmazal
kacicka248
20. jan 2020

@szzuzka moja dcerka sa vola Mila, ma to takto zapisane aj v rodnom liste. Zakazdym ked sa ma niekto opyta kedy ma meniny odpoviem ze nema...ludia v okoli si uz zvykli...zo zaciatku sa pytali ze “ako”? ...tak som len povedala - Mila - sladka ako ten keksik 😂....starsie tetusky ju aj tak volaju “Miluska” 🤪

szzuzka
autor
21. jan 2020

@kacicka248 rozmyslala som dlho, ci dat take nezvycajne meno, ale nakoniec mame doma 7 tyzdennu dcerku Milu ❤️ ... a u nas tiez su ludia, kt sa pytaju, ze ake meno to je, niekomu sa paci 🙂 a niekto mlci 😁

szzuzka
autor
21. jan 2020

@kacicka248 teraz pozeram, ze ste z KE 🙂 tak v KE a okolie su uz 2 Mily ❤️

natalala
21. jan 2020

@szzuzka kamaratka ma dcerku Milu podla mna je to velmi pekne meno ❤️ A tie argumenty ze je to ako keks a ze deti si budu z nej robit srandu su uplne odveci (hlupe deti hlupych rodicov si najdu hocico z coho si akoze spravia srandu :/) a nakoniec Tatiana je zas znama bonboniera a co 🤷🏼‍♀️ Moja mala je Zara co je stare hebrejske meno a tiez niektori ludia maju k tomu komentare ci som dieta pomenovala po obchode ale taki su mi ukradnuti. Ak by sme este mali dievcatko ja som tiez myslela na meno Mila 🙂

szzuzka
autor
21. jan 2020

@natalala presne tak 🙂 mate pravdu. ❤️ a aj meno Zara sa mi paci tiez 🙂

kacicka248
21. jan 2020

@szzuzka tesim sa s vami, malickej prajem vela vela zdravicka a nech vam robi radost 😘😘😘

tatiankao
15. mar 2020

@szzuzka ano existuje aj moja dcerka sa vola Mila 🙂

sunyrose
15. mar 2020

Pri tomto mene som si myslela, že je to domácka podoba od Emílie alebo Milady či Mileny...Na ihrisku som počula toto meno raz, cca pred rokom, jednalo sa o maličké cca 2 ročné dievčatko v BA.

ninajakubova
14. máj 2020

@miku1 naša mala sa tak vola a žiadny keksovy problém sme zatiaľ nemali 🤷🏼‍♀️Lepšie sme vybrať nemohli. Nehovoriac o tom že keď na ňu volám nepríde 10 dalších dievčat...

szzuzka
autor
14. máj 2020

@ninajakubova kolko ma rokov? 🙂

szzuzka
autor
14. máj 2020

@ninajakubova a kedy oslavujete meniny?

ninajakubova
14. máj 2020

@szzuzka doteraz sme to Ani neriešili lebo bola malinká, až teraz keď vníma a rodina sa pýta 🙂 19.5.

ninajakubova
14. máj 2020

@szzuzka 2 🙂

szzuzka
autor
14. máj 2020

@ninajakubova dobry datum som si vybrala 🥳 tiez tak budeme 🥰

koofinka
14. máj 2020

@kacicka248 moj syn sa vola Milo a tiez je tak aj zapisany... mne sa to meno velmi paci a aj okolie reaguje pozitivne, zatial sa pacilo kazdemu.. a zdrobneniny su pekne Milko, Milusko 🥰 babky si mozu vyberat 😌

szzuzka
autor
14. máj 2020

@koofinka krasne meno tiez 🥰

kacicka248
2. júl 2020

@ninajakubova 19/05?...podla akeho kalendara oslavujete? ...zatial som neriesila a zopar rokov este asi nebudem 😆...ale ked si dobre pametam podla nemeckeho kalendara Mila by mala mat meniny niekedy koncom septembra...

ninajakubova
3. júl 2020
szzuzka
autor
4. júl 2020

@kacicka248 podla finskeho, estonskeho 🙂

terka224
4. júl 2020

My máme Milu a nikto jej nehovorí, že je napolitánka🤣 Prave je to krasne meno🥰

szzuzka
autor
4. júl 2020

@terka224 odkial ste? 🙂

ninajakubova
4. júl 2020

@kacicka248 tuším fínsky? Nórsky? Keď si dáš do Googlu vybehne ako prvé myslím ;)

terka224
5. júl 2020

@szzuzka pri Piestanoch bývame, prečo? 🙂

szzuzka
autor
6. júl 2020

@terka224 len ci nie nahodou Kosice alebo pri Vranove ;) videla som torty s menami Mila 🙂

terka224
6. júl 2020

@szzuzka naša torta a Mila😄

szzuzka
autor
6. júl 2020

@terka224 krasna torta, este krajsia Mila 🥰🥰🥰

terka224
6. júl 2020

@szzuzka ďakujeme😘

fcuk
12. okt 2020

@lenzas PopisMilla Jovovichová je americká herečka, modelka, speváčka a módna návrhárka srbsko-ukrajinského pôvodu, známa najmä z filmov Resident Evil, Piaty element a Johanka z Arku. Wikipédia
Dátum narodenia: 17. decembra 1975 (vek 44 rokov), Kyjev, Ukrajina

lenzas
12. okt 2020

@fcuk popis
Milica Bogdanovna Jovovich was born on December 17, 1975, in Kyiv, Ukrainian SSR,[12] the daughter of Galina (née Loginova), a Soviet Russian actress, and Bogdan Jovović, a Serbian doctor.[13][14] Her maternal ancestors were from the Russian city of Tula.[15] Her paternal ancestors are from the Vasojevići clan in Montenegro, and also lived in Kosovo.[16] She spent most of her early childhood in Moscow, Russian SFSR, her mother's native city,[17][18] and says she was born in Ukraine "pretty much by accident".[18]