icon

Jasle a opatrovanie v Bratislave

kralicica
22. okt 2011

Ahojte maminy, prosila by som vás o info a Vaše skúsenosti s nejakými jasličkami (najlepšie štátne aj súkromné) v Bratislave, prípadne aj opatrovateľkami, ak ste využili takéto služby. Presťahovali sme sa od svokrovcov do BA, zrazu som sa na všetko sama, muž začal pracovať, navyše som tehotná a necítim sa najlepšie, nášho 18 mes.drobca chytajú hrozné nervy, no jednoducho premýšľame o opatrovateľke, resp. jasličkách. Budem rada za vaše podnety a rady. Ďakujem

Strana
z2
sisaha
24. okt 2011

@lenocka84 tak mozes to vyuzit, uvidis sama, ci bude o to zaujem a ci je v okoli napr. dost mamiciek..

marusa
28. okt 2011

ahoj.moj syn chodi do jasličiek kľučik v petržalke.mesačný poplatok je tam 330eur + strava.da sa tam chodiť denne,alebo maju aj občasnú opateru.vtom pripade je to 5eur/hod.zatial som veľmi spokojná,malému sa tam veľmi páči.strážia ich podla mna už skusené ženy,nie žaidne začiatočníčky.a podla mna sa im aj dosť venujú,čo vidim aj na pokrokoch našho malého.už od prvého dna ho usadzali na šerblik,kedža ešte plienkujeme.dokonca sa aj rozpapal,čo teši celu rodinu.takže asi aj dobre varia.

evka4
28. feb 2012

mamicky, neviete mi odporucit nejake dobre jaslicky pre moju dcerku? zaujima ma lokalita ruzinov, najlepsie nieco v blizkosti strkovca. viem, ze blizko su jaslicky u zirafy zofie, ale z prispevkov, ktore som o tomto zariadeni citala na internete, mam dost zmiesane pocity. dakujem 🙂

dejnika
Odpoveď bola odstránená
dejnika
Odpoveď bola odstránená
dejnika
Odpoveď bola odstránená
kralicica
autor
17. máj 2012

@dejnika kto budu pedagogovia? aka bude cena? mate uz web?

dejnika
Odpoveď bola odstránená
jaslicky
Odpoveď bola odstránená
dcchobotnicka
24. okt 2012

Milé maminky, pozrite si náš profil, možno vás zaujme 🙂

katuskat
20. jan 2013

ja mam s Baby Komfort len super skusenosti chodime do dubravky a je tam super maly sa tam tesi cely den cez vikend sa ma vypytuje na pani ucitelky maju obrovsky dvor a ani preistory niesu male maju 6 deticiek co je super na dve ucitelky a ta cena ktoru mi majitelka poskytla je skvela platim len 300 eur !!! ak mate zaujem dam kontakt 🙂

katarinaticha
21. jan 2013

Mile mamicky, pozrite si nasu ponuku sme najlacnejšíe detske centrum v Bratislave.

fatima1972
Odpoveď bola odstránená
monika_tulipanik
Odpoveď bola odstránená
s.a.s.k.a.
26. feb 2013

Ahojte maminky, mam babku-zdravotnu sestru na dochodku, kt. momentalne hlada dietatrko na opatrovanie.
Najlepsie Karlova ves prip. blizke okolie. Skusenosti s opatrovanim samozrejme ma. Viac info cez IP 🙂

darinkab
Odpoveď bola odstránená
aupairandreaba
26. máj 2014

Milé maminky ak hľadáte opatrovanie pre vaše dieťatko, pozrite si môj profil , možno vás zaujme 🙂

zubkovavila
16. júl 2014

Maminky, super jasle su na Monardovej, volaju sa Simba, mame tam nasho maleho a sme mimoriadne spokojni.

eva.macko
Odpoveď bola odstránená
minikolektiv
Odpoveď bola odstránená
irocka
Odpoveď bola odstránená
12romi34
16. júl 2016
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Ja som uprimne sklamana- na statsne jasle a skolky nemam uz ani pomyslenie, vsetko je plne, vsade ta odbiju ze nemaju miesto ☹ nechapem preco je take tazke sa dostat do jasli. Zaujmalo by ma ci mate este nejake tiy? Teda aj na tie sukromne, ak by sa nieco vhodne naslo

vdobiasova
17. júl 2016

Zavolaj do jasli na cajkovskeho ,,,tam nas nikdy neodbili ,,

julinka29
18. júl 2016
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

@12romi34 Ja osobne poradiť nemôžem zatial, ale tiež prechádzam teraz všade možne fóra a mamicky si chvália detske královstvo v Ružinove. No každopádne sa tam určite pôjdem pozrieť keď budem mať troška časua dám vedieť ak by si chcela, napíš správu 🙂

oli1111
19. júl 2016

Pozrite Detske centrum Dostojevskeho v Starom meste oproti Eurovei

555sara
20. júl 2016

Ja určite odporúčam jasličky pani Adiky v Ružinove. Jej referencie nájdete na www.zariadim.sk/andrea-aupair

dadulienka28
3. okt 2016

Som maminka 16 mesacneho krasneho chlapceka a hladam pre neho kamarata, najlepsie v jeho veku alebo starsieho, kedze je zvyknuty hrat sa so starsimi bratrancami. Najlepsie z Petrzalky okolie Drazdiak, Tesco. Chcela by som pre neho najst kamarata a pre mna volny cas, cize islo by o obcasne opatrovanie napriklad na 3 dni po 2 hodiny, ze by maminka ich vzala k sebe a hrali by sa spolu alebo na ihrisku by boli, na oplatku by som tiez mohla ponuknut takuto istu formu opatrovania jej dietatka, alebo ak by sa dalo na cene dohodnut tak len jednostranne opatrovanie.
Najprv by som bola rada keby si na seba zvykli cize by sme sa trebars mesiac dva stretavali vsetci 🙂 Pre viac info ip.

Dufam, ze touto formou najdem milu maminku a aj dobreho kamarata pre mojho synceka 🙂

ydu
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2