icon

Je časopis Drobček vhodný pre dvojročné dieťa?

24. jan 2025

Odoberat ho aj pre takto malé dieťatko? Či počkať kym povyrastie? 🙂) ako sú stavané tie úlohy? 🙂))

nyusika
24. jan 2025

kupim jedfen exemplar, vyskusam - rozhodnem sa.

nemas za co

really8
24. jan 2025

@nyusika To je velka investicia😂

autor
24. jan 2025

@nyusika a kde sa to dá kúpiť iba jeden kus? 😄😄😄😄

nyusika
24. jan 2025

@really8 hej hej...skor nuda na rodicovskej.
dokonala ukazka, ze ked nieco prestanes aktovne pouzivat. straca sa to.

maciatkoe
24. jan 2025

V novinovom stanku 😄😄😄. A napr. aj v kauflande. A drobcek je casopis od 2 rokov.

nekonecna_katastrofa
24. jan 2025

Ano, Drobcek aj potom Zajacik (od 3r) su super pre take mini deti. Jednoduche ulohy na grafomotoriku, nalepky na doplnanie, vymalovanie. Kupovala som detom ked boli mensie.

autor
24. jan 2025

@nekonecna_katastrofa a ten zajačik tiež v novinovom stánku? 🙂)

maciatkoe
24. jan 2025

Si robis srandu? Casopis zajacik kupis v masiarstve

nyusika
24. jan 2025

Zajacik v masiarstve alebo v sexshopoch

nekonecna_katastrofa
24. jan 2025

Uprimne, neviem ci ho v stankoch maju, kedze my tu nablizko ziadny nemame, v Bille, Kauflande atd som ho nevidela. Ja som mala predplatne.

maciatkoe
24. jan 2025

Kupujem to v stankoch, v kazdom maju aj casopisy drobcek aj zajacik. A najlepsie je predplatne vyjde to lacnejsie. Ale ty sa len zabavas otazkami... Nie je mozme aby sa dospela osoba spytala, kde sa da kupit casopis.

danica2711
24. jan 2025

@maciatkoe nieee, Zajačika majú v zelovoci pri mrkve!

maciatkoe
24. jan 2025

@danica2711 To by tam uz mrkva nebola 😄. Tazko by sa hladal 😄

really8
24. jan 2025

@maciatkoe v masiarstve😂😂😂😂 medzi casopismi kare a panenka😂

evaachesa
24. jan 2025

Časopis pre 2 ročné dieťa...tak ja som zjavne niečo zanedbala. 🫤

diewcatqoo
24. jan 2025

Wtf 🙂

larinka552
24. jan 2025

Tak je to trochu debilna a zbytocna otazka. Ale napriek tomu nemusite niektore hned urazat a zosmiesnovat.

fion22
24. jan 2025

Autorka každé dieťa je iné a od tých 2r sú niektoré detičky diametrálne iné, ty si poznáš svoje dieťa, pre naše 2.75r tigríča by to ešte nebolo...ale asi tvoje dieťatko je ďalej, keď sa pýtaš, vyskúšaj 🤗
Inak toto je "lieblings" časopis mojej dcéry, reklamný magazín z mäsiaratva...sú tam šťastné prasiatka, ako papajú, spinkajú, vraj hrajú sa...a na konci sú recepty a fotky polievok😁 nemáme to srdce jej ho vziať

krisbar
24. jan 2025

Áno, ja som mala drobčeka.od 2-3 rokov a potom zajačika. Teraz už nemám nič, lebo v škôlke majú veľa aktivít.

oli18
24. jan 2025

Zajacik v mäsiarstve.

adka3321
24. jan 2025

Dcerka bude mat vo februari 2 roky, tento mesiac som jej prvy krat kupila Drobceka, ze vyskusame ci ju bude bavit a za pol hodinu sme podrobili vsetky ulohy, okrem vyfarbovania, to ju nebralo 😀 Takze musis len vyskusat, ci to tvoje bude bavit alebo nie.

terezkaarthuramax
24. jan 2025

Preco sa jej hneď posmievate

adka3321
24. jan 2025

@terezkaarthuramax To je taky narodny sport na koniku. Poradit nie, ale hned utocit a vysmievat sa. Sa predbiehaju ktora dokaze viac urazit 🤷🤷 Ja to tiez nechapem, ked viem poradim, ked neviem idem dalej, alebo si pomyslim svoje idem dalej.

andy024
14. feb 2025

dcera ma 2 roky a 5 mesiacov a ma predplatne na Drobceka, velmi sa jej paci a vzdy cely vyplni/vylepi 🙂😀
vies kupit aj v novinovom stanku ak nechces hned objednavat predplatne

basska_b
14. feb 2025

Ak chape nalepky, ze sa to ma lepit na miesto, tak mozes kupovat. Moj 2rocny to zacal chapat az teraz, predtym ich vybuchal jednu cez.druhu na miesto, kam vobec nepatria. Vacsina uloh su nalepky, ale su tam ak zakladne ciary,.prstove farby a lepenie spolu s rodicom. Obrazky su lubive pre male deti.