Je časopis Drobček vhodný pre dvojročné dieťa?
Odoberat ho aj pre takto malé dieťatko? Či počkať kym povyrastie? 🙂) ako sú stavané tie úlohy? 🙂))
@nyusika a kde sa to dá kúpiť iba jeden kus? 😄😄😄😄
V novinovom stanku 😄😄😄. A napr. aj v kauflande. A drobcek je casopis od 2 rokov.
Ano, Drobcek aj potom Zajacik (od 3r) su super pre take mini deti. Jednoduche ulohy na grafomotoriku, nalepky na doplnanie, vymalovanie. Kupovala som detom ked boli mensie.
@nekonecna_katastrofa a ten zajačik tiež v novinovom stánku? 🙂)
Si robis srandu? Casopis zajacik kupis v masiarstve
Zajacik v masiarstve alebo v sexshopoch
Uprimne, neviem ci ho v stankoch maju, kedze my tu nablizko ziadny nemame, v Bille, Kauflande atd som ho nevidela. Ja som mala predplatne.
Kupujem to v stankoch, v kazdom maju aj casopisy drobcek aj zajacik. A najlepsie je predplatne vyjde to lacnejsie. Ale ty sa len zabavas otazkami... Nie je mozme aby sa dospela osoba spytala, kde sa da kupit casopis.
@maciatkoe nieee, Zajačika majú v zelovoci pri mrkve!
@danica2711 To by tam uz mrkva nebola 😄. Tazko by sa hladal 😄
Časopis pre 2 ročné dieťa...tak ja som zjavne niečo zanedbala. 🫤
Wtf 🙂
Tak je to trochu debilna a zbytocna otazka. Ale napriek tomu nemusite niektore hned urazat a zosmiesnovat.
Autorka každé dieťa je iné a od tých 2r sú niektoré detičky diametrálne iné, ty si poznáš svoje dieťa, pre naše 2.75r tigríča by to ešte nebolo...ale asi tvoje dieťatko je ďalej, keď sa pýtaš, vyskúšaj 🤗
Inak toto je "lieblings" časopis mojej dcéry, reklamný magazín z mäsiaratva...sú tam šťastné prasiatka, ako papajú, spinkajú, vraj hrajú sa...a na konci sú recepty a fotky polievok😁 nemáme to srdce jej ho vziať
Áno, ja som mala drobčeka.od 2-3 rokov a potom zajačika. Teraz už nemám nič, lebo v škôlke majú veľa aktivít.
Zajacik v mäsiarstve.
Dcerka bude mat vo februari 2 roky, tento mesiac som jej prvy krat kupila Drobceka, ze vyskusame ci ju bude bavit a za pol hodinu sme podrobili vsetky ulohy, okrem vyfarbovania, to ju nebralo 😀 Takze musis len vyskusat, ci to tvoje bude bavit alebo nie.
Preco sa jej hneď posmievate
@terezkaarthuramax To je taky narodny sport na koniku. Poradit nie, ale hned utocit a vysmievat sa. Sa predbiehaju ktora dokaze viac urazit 🤷🤷 Ja to tiez nechapem, ked viem poradim, ked neviem idem dalej, alebo si pomyslim svoje idem dalej.
dcera ma 2 roky a 5 mesiacov a ma predplatne na Drobceka, velmi sa jej paci a vzdy cely vyplni/vylepi 🙂😀
vies kupit aj v novinovom stanku ak nechces hned objednavat predplatne
Ak chape nalepky, ze sa to ma lepit na miesto, tak mozes kupovat. Moj 2rocny to zacal chapat az teraz, predtym ich vybuchal jednu cez.druhu na miesto, kam vobec nepatria. Vacsina uloh su nalepky, ale su tam ak zakladne ciary,.prstove farby a lepenie spolu s rodicom. Obrazky su lubive pre male deti.

kupim jedfen exemplar, vyskusam - rozhodnem sa.
nemas za co