Je v poriadku, keď novorodenec kýcha?
Je v poriadku, ak novorodenec kýcha? Nie je to často, iba občas.
je to prirodzena reakcia pre novorodenca.Vraj si tym reguluje teplotu tela 😉 ...teda ak vylucis, ze nie je prechladene.
Precistuje sa. Zbavuje sa zvyskov plodovej vody a mazku
Tiež sme sa na to pýtali dr. , povedala , že dieťatko si tak prečisťuje noštek.
Je to normalne, dokonca kychaju castejsie ako dospeli. Nam to hovorili uz v porodnici, aby sme sa nelakali.
Kycha pri zmene teploty , pri novych vonach/pachoch- to mi povedali v porodnici.lll
mne tiez doktorka povedala za to kycha este z plodovej vody
co mu ostal v nosteku takze je to normalne
to vazne sa pytate na taketo otazky?
Ved aj on je len človek, tak kýcha a dokonca aj často štikúta 😀
ano je to normalne, nie je to znak choroby
Novorodenec kycha a stikuta aj kvoli refluxu. Treba polohovat po kazdom dojceni a samozrejme ked nespi na brusko, aby si co najlepsie odgrgol. Mliecko, ktore ma ist von, pojde lepsie a babatku sa ulavi.
je to ok, moj kychal este v porodnici odusu 🙂
je to hadam clovek ako kazdy iny.kazdy kycha
Dcera kychala skoro kazdy den a syn takisto kycha casto. Podla mna je to zlate 🙂 , a normalne.
Aj nas kychal, je to normalne zvyka si na okolite prostredie kedze v brusku ho mal sterilne ziadny prach a ked sa narodi je vsade okolo vela castic ci prachu alebo ineho, je to norrmalna reakcia
...a to akože má začať kýchať až od 4 mesiacov alebo ako? 😀 🙄 žasnem nad niektorými otázkami... baby, veď sa trochu zamyslite pred tým, ako vytvoríte novú tému 😲
úplne chujoviny sa tu niektorí pýtajú.. ved je to úplne normálne, potom by sme ani mi nekýchali
Mne este v nemocnici povedali, ze babatko kycha okrem vyssie uvedenych dovodov aj pri zmene svetla....kedze babatko este nema dobre vyvinute videnie a je velmi citlive na akukolvek zmenu... ja som ale rodila v Anglicku, takze mozno plati 'iny kraj, iny mrav'. 🙂))

Ahoj jasne ze je to v poriadku. Ty tiez nekychas iba vtedy ked mas nadchu alebo nejaku virozu. 😀 Staci ked ta nieco postekli v nose a je to. Kym nema upchaty nostek,je to uplne v pohode.😉