icon

Kedy sa dieťa stane samostatným?

23. máj 2024

Odmalička býval naviazaný na mna, ani položiť som ho nemohla hneď plač. A to mu ostalo doteraz.
Na škôlku si ťažko zvykal dlho plakaval. No po čase si zvykol. Myslela som že čím bude väčší bude samostatny.
Konkrétne že zahrá sa aj sám, proste že nebude potrebovať aby som bola nonstop pri ňom.
Musím sa s ním hrať, musíme všetko robiť spolu a stále.
Nemôžem si ani sadnúť ani oddýchnuť si barskedy.
Jedine až večer keď zaspí.
Som unavená z práce, unavená z domácnosti a takisto unavená z dieťaťa že stále mu musím vymýšľať čo budeme robiť kam pôjdeme ako sa budeme hrať.
Už ma to nebaví.

Strana
z2
sisska96
23. máj 2024

Pre dieťa samo je určite nuda.

autor
23. máj 2024

@janickacrazy Ja už nemám rodinu, bývalý je alkoholik takže nemá záujem oňho. Svokrovci tiež žiadny záujem. Kamarátky také bližšie nemám len z práce kolegyne no to nemáme taký blízky vzťah že by mi pomohli postrazit alebo niečo.

autor
23. máj 2024

@mikadooo Nie to nebudem, ja mu aj občas hovorím že bude väčší bude mať kamarátov a bude s nimi chodiť von. A on že nie nebudem, ja budem stále len s tebou mami.

autor
23. máj 2024

@tianna Môj je tiež často uplakany a nervózny keď má byť sám.

autor
23. máj 2024

@sisska96 V rodine nikoho takého nemáme. V škôlke som skúsila sa skamaratit s ostatnými rodičmi že by sme sa mohli stretnúť vonku aj mimo škôlky, no nemajú záujem. A deti na ihrisku chodia von skôr taký väčší už školáci čo chodia samí von bez rodičov. Tých sa môj ešte sa bojí, on je aj taký bojko hanblivý nesmelý.

tianna
23. máj 2024

Tak to bude tak ako píšem. Ako bude rásť postupne sa to zlepší 🙂

sisska96
23. máj 2024

To tak potom je ťažké. Asi treba vydržať kým nepôjde do školy a tam bude iný kolektív

Strana
z2