icon

Kedy ste sa cítili ako fakt dobrá mama?

29. máj 2025

Kedy som sa tak cítila ja:
Keď mi dieťa len tak povedalo, že ma má rado.
Keď som celú noc nespala pri horúčke a ráno som sa aj tak usmiala.
Keď som namiesto kriku objala.
Keď som urobila lievance len preto, že ich majú radi.
Vtedy som vedela, že som mama, akou chcem byť.

lucka_ke
29. máj 2025

vždy keď sa dieťa ku mne rozbehlo a vrhlo sa mi okolo krku alebo sa mi zavesilo na nohu 😉 už je skoro dospelý, ale vzťahy máme super našťastie

guudy
29. máj 2025

Ked dieta chcelo po 6 rokoch skoncit v ZUS a po rozhovore sa samo rozhodlo, ze bude pokracovat este posledne 2 roky, aby dokoncilo studium. Dodnes je na seba hrde a my rodicia tiez😊

Dietatu nezalezalo na ucasti na vlastnej promocii, ale kvoli nam-rodicom tam slo😊

Zorganizovala som u nas prespavacku 17 rocnym pubiskom bez vedomia nasho dietata😁. Ak by sa niekto obuval do toho, preco som to organizovala ja…bolo to last minute, nase dieta bolo v tom case na sustredeni so zlym signalom a nemalo by cas riesit to. Ja som vsetko dohodla s ostatnymi a dieta sa to dozvedelo ako posledne a bolo nadsene😊. Prespavacku si uzili, vsetci spokojni😊

autor
29. máj 2025

@lucka_ke úplne ťa chápem – ten moment, keď sa ti dieťa vrhne okolo krku, to je čistá láska. A je úžasné, že máte aj dnes taký pekný vzťah, to je veľká vec.
@guudy tvoje príbehy sú nádherné a veľmi inšpiratívne. Páči sa mi, ako podporujete svoje dieťa v rozhodnutiach, a zároveň ste mu oporou aj pri veciach, ktoré sú „medzi riadkami“. Prespávačka bola od teba krásne gesto – vidno, že ste zohraná rodina.

taktotedanie
30. máj 2025

Ked rano odidem este kym dieta spi a potom kym mi ho strazia tak samozrejme priebezne kontrolujem a dostanem info, ze sa na mna dieta pytalo a hladalo ma
Ked pridem a ono sa na mna usmeje a pribehne ku mne a objime ma
Ked sa vlastneho dietata zastanem vzdy ked to je treba a nesklopim usi
Ked poznam svoju hodnotu a hodnotu mojho dietata a dam mu to najlepsie a co je /kto je toxicke/toxicky to odstrihnem a uz sa neobzriem