Kedy ste cítili už prvé pohyby?

kate1986
8. jan 2018

Zdravim som prvorodicka pomaly v 21 tyzdni tak sa chcem spytat kedy ste citili prve pohyby uz take ze ste vedeli ze je to pohyb.Nakolko ja to nepoznam a neviem ci je normalne ze este nic necitim.

veronikaszabova
8. jan 2018

Prvy syn- okolo 19tt, druhy 15tt

nataliaseidlova
8. jan 2018

Ja okolo 20tt.. Hneď som vedela že je to bábätko aj keď bolo moje prvé. To spoznáš 🙂

laura821
8. jan 2018

Ja som tiež prvorodička,a úplne prvé bublinky som cítila v 19tt aj to len večer ked som sa na to sústredila a čakala som..potom okolo 21-22tt začali byť intenzívnejšie tie pohyby a už som naisto vedela že sú to pohyby. Ale kedže aj ty si prvorodička tak nestresuj,tie pohyby prídu 🙂

lavieenrose
8. jan 2018

asi tak 17tt a odvety ich citim az doteraz ..neviem ci sa mi zacali hybat creva inym sposobom po porode :D

maminuska
8. jan 2018

Ahoj ako prvorodička , až v 21 týždni som pocítila len také letmé dotyky. V 25 týždni už som mala v bruchu hotový cirkus.
V ďalších 4 tehotenstvách , to bolo medzi 15- 17 týždňom .

alexandra1995
8. jan 2018

Ja som prvý krát tehu a cítim od začiatku 16 tt 🙂

jana005
8. jan 2018

Ahoj,prvé som citila v 20tom týždni,druhé a tretie okolo 22ho týždna a teraz v poslednom štvrtom tehotenstve az okolo 25teho týždňa. Ale to som už išla aj druhýkrát na ultrazvuk,lebo som sa bála,že prečo ešte necítim pohyby. Ale všetko bolo v poriadku.Ja som veľa pribrala,možno to bolo tým

l_tanya
8. jan 2018

Prvorodicka, 17tt+5 🙂 cize v 18tt som bola

derdia
8. jan 2018

Je to normalne....ja som druhorodicka ana uplne kazdy den som citila pohyby tak od 22 az 23 tt...a ak mas placentu v predu ako je pupok budes ich citit menej...ako aj ja.

marissenka
8. jan 2018

Skús si ľahnúť na chrbát,ja som to vždy v začiatkoch tak najlepšie cítila..A tiež okolo 20...Záleží aj kde máš placku,cez ňu to moc necítia keď je v predu

babatkoo
8. jan 2018

Dvojicky v 18tt a syna v 16tt

etnatn
8. jan 2018

V 21 tt po asi 40km na bajku a vydatnom obede 🙂

nikamt
8. jan 2018

Moje prve vytuzene pohyby boli v 20-21tt a to som si nebola tym ista som myslela,ze mi travi alebo co..ale potom to bolo častejšie a intenzívnejsie...nevedela som sa ich dočkať, teraz mam pohybiv az az a to dvojnásobne... Je to ten najkrajší pocit zatial pre mňa

lubi40
8. jan 2018

pri prvom som citila v 19tt a pri druhom tusim az okolo 20tt, ale uz od cca 19tt som mala obcas taky zvlastny pocit akoby som si citila vnutornosti-nie bolest, ale bolo to take zvlastne, ze si clovek citi crevo🙂

ksebejka
8. jan 2018

Ahoj ja v 16 plus 6. Vraj to záleží od viacerých vecí - kolko mas tuku na bruchu, kde mas placentu, ako je male otocene. Mne pomohlo lezat na chrbte, nohy vystrete a ruka jemne pritlacena. Vzdy ma do nej koplo - skus takto 🙂

misulienocka20
8. jan 2018

Prve tehu medzi 20-22 tt som zacitila mierne pohyby potom uz zacali.kopance pravidelne od toho 23 tt je v pohode ze to este necitia priprvo rodickach je to inak. Druhorodicky to maju skor po prve preto ze maternica je uz uplne ina a po druhe vedia co maju cakat i ked priznam sa teraz som druhy krat tehotna estee na zaciatku ale skoro po 4 rokoch a sama neviem ake budi tie stuchance i ked viem ze druhorodicky niektore citia cca od toho 15-17 tt

kate1986
autor
9. jan 2018

@misulienocka20 dakujem pekne za odpoved pomohli ste mi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre