icon

Kedy začali vaše deti štvornožkovať?

babulka82
20. feb 2014

Kedy začali vaše deti štvornožkovat a potom bežkat po dvoch? Ako dlho im to trvalo?

Strana
z2
orieska325
22. mar 2014

Stvorkovat zacal ako 7 mesacny teraz ma 9 a chodi popri nabytku.

safranca15
18. apr 2014

moja stvornoskovat zacala v 7 a pol mesiaci

katka708
21. máj 2014

štvornožkuje od 6 a teraz od 7 sám sedí a začína sa stavať na nohy ale dúfam že s tým chodením ešte počká 😎 aspoń zo 2 mesiace

monciciatko1
21. máj 2014

nas maly zacal stvornozkovat ako 11 mes, v 13-tich sa postavil a az v 17 zacal samostatne chodit. je to taky pohodak 🙂

lenula84
21. máj 2014

6mesiacov, 8mesiacov a 6a1/2mesiaca... každé dieťa je iné :D

darkadm
21. máj 2014

Naša Eliska bude mat 2 roky, a musím povedať, že nikdy neštvornožkovala .
Začala chodiť , keď mala 11 mesiacov.

safranca15
29. máj 2014

moja zacala stvornozkovat v 7 mesiacoch

lubica7
29. máj 2014

nasi stvornoskovali najstarsi vo8 ,tiez a treti v jedenastich.Starsi zacali chodit 11,5 mesiaca najmladsi bude mat 13 mesiacov a par krat zostal samostatne stat na par sekund.Chodi popri nabytku.

drobec17
29. máj 2014

moj maly bol lenivy, stvornozkovat zacal az v 10 mesiacoch a chodit 11,5 mes.

katy09
7. jún 2014

malý mi začal štvornožkovať v 7 mesiacoch ..V 8 mesiacoch chodil popri nabytku ..teraz ma 10 mesiacov a začina sa puštat sam prejde tak 5 krokov...no každe dietatko je iné.. 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
deshek
5. aug 2014

nasa plazila od 5 a pol mesiaca, od 6,5 sa postavila, stvornozkovala a sama sa posadila a teraz ma skoro 13 mesiacov a este nechodi. namiesto toho chodi po klaciacky: ) stvornozkovanie dobre na chrbticu vraj aj na prepajanie hemisfer🙂 myslim ze kazde dietama svoj casa trreba ho nechat aby malo priestorist svojim tempom.

katpetdo
5. aug 2014

@babulka82 maly s posadil ako 11 mesacny, stvornozkovat zacal ako 13m a chodit ako 17m. Lenivec to bol 🙂

babulka82
autor
5. aug 2014

@katpetdo naš ma 15 mesiacov a tiež nechce chodit sam,vypyta si prstik a tak ide .A štvornožky už od 7 mesiacov. Neviem dokedy mu to bude trvat kedy sa pusti sam.

katpetdo
5. aug 2014

@babulka82 neries, ak tam progres je, tak sa budes zbytocne trapit. Ja som maleho nedrzala za ruku, mne dr vravela, ze potom deti nechcu same chodit, lebo vedia, ze ta ruka tu pre nich je, tak naco by sa snazili. Ci je to pravda neviem, ale ja som nechala vsetko na maleho a teraz, ked ma 2,5 roka, tak by si v zivote nepovedala, ze zacal neskor chodit. Maly inak ked sa konene odhodlal na chodu, tak proste chodil, ziadne padanie ani nic podobne, ale on je taky vo vsetkom, pokial nema istotu, ze to zvladne poriadne, tak to ani neskusa.

lubinkas
25. okt 2014

Cim dlhsie dieta stvornozkuje, tym lepsie🙂. Lahsie sa mu bude zacinat chodit, bude mat lepsiu stabilitu atd. Moja dcerka zacala stvornozkovat v 6-tich mesiacoch, v 7-mich sa sice zacala stavat, ale chodit zacala az v 10-tich. Vedela sa krasne sama postavit bez drzania aj v strede miestnosti a masirovala🙂. Ale kazde dietatko je ine, hlavne mu treba nechat cas, oni vedia kedy zacat😀.

darja12
1. máj 2016

naša začala liezť ako 6,5 mes a o pár dní neskôr sa začala stavať na 4, ale ked sa chce pohnúť do predu, tak spadne. čiže ešte neštvornožkuje, ale na štyroch je dosť často počas dňa. tak uvidíme.

darja12
10. máj 2016

naša má 7,5 mes a už mesiac sa stavia pekne na 4, už aj na 3, že prenáša váhu z ruky na ruku, ale zatiaľ žiadne štvornožkovanie, len plazenie na veterána, lebo ťahá jednu nohu asi mesiac. plazí sa po celom byte.. nohy má silné, ale rukami sa na štyroch nevie dostať do predu, len sa pohupuje a začína byť z toho pekne nervozna, že jej to nejde, lebo voľa tam je.. a to isté aj so sedením.. sama sedieť vie aj vyše 5 min, ked ju posadím, ale sama si ešte sadnúť nevie, len to skuša a nič a pritom mrnkanieee..

biokozmetika
10. máj 2016

myslím, že to je veľmi individuálne- aspoň my sme to tak mali. synček krásne liezol keď mal 4,5 mesiaca a sám chodil od svojich 9 mesiacov- vždy sa vo všetkom ponáhľa 😀 . A dcérka tá má zase dooosť času na všetko a štvornožkovať začala keď mala cca 8 mesiacov a chodiť až v 13tich. ževraj je taký mýtus (na našich to teda platilo), že dieťa sa naučí chodiť cca do 5 mesiacov od kedy začne loziť.

melkina
10. máj 2016

Moja najmenšia buctička, začala štvornožkovať v 10 mesiacoch 🙂

nikushka125335
25. aug 2016

Nasa zacala stvornozkovat v 6 mesiaci a aj sa sama posadi a dava sa na nohy..to je individualne podla mna..kazde babo je ine.

nikushka125335
26. aug 2016

Nasa zacala stvornozkovat v 6 mesiaci a aj sa sama posadi a dava sa na nohy..to je individualne podla mna..kazde babo je ine.

Strana
z2