Koľko má priemerne vážiť 3 ročné dieťa?
Ahoj mamičky chcem sa opytať koľko ma vážiť 3 ročne dieťa? Môj syn ma pri výške 98 cm váhu 13,2 kg. Ma velmi tenučké ruky aj nohy a oproti svojim rovesnikom sa mi zdá velmi chudučky, doktor mi povedal, že ma skôr ženskú postavu, že celkovo je velmi jemny. Nieje prave najlepší jedak, skôr ho zaujíma všetko ine len jedlo nie. Tučny nema byť pokom pretože obaja rodičia sme štihli ale aj tak si myslim, že by mohol byť plnši. Vedeli by ste mi niečo poradiť na podporu chuti do jedla?
netreba sa riadit tabulkami, my mame 25mesiacov a uz vazime 14,5kg
Moja mala ma 2 roky a 9 mesiacov a ma 12.4 kg.. tiez si lekari mysleli, ze je chuda na jej vek a po vsetkych testoch zistili, ze je ok - nerob si starosti 🙂 Ak nema chut do jedla, tak ho netrap - je lepsie byt chudsi, ako bojovat s obezitou 🙂 To nam aj sama lekarka povedala, ze deti neumru od hladu - oni jedia vtedy, ked su hladne. Narozdiel od niektorych dospelych - niektori jedia aj bez hladu 🙂
Aj my mame tri roky a 12,8 kg a 95 cm ovela chudšia ako ostatne detičky ale tiež nema byť po kom vacšia a nie je velky papkač. Tiež suhlasim s nazorom ak je dieťatko zdrave, všetko je v poriadku 🙂
mi mame o 3m 3 roky a ma 93cm a 12,8kg a to som sem isla preto lebo sa mi zdala plnsia 🙂
ja mam doma syna 3 roky a 4 mesiace.pri výške cca 100cm váži cca 14kg.po mesiacoch depky som sa s tým proste zmierila,že toho moc nezje a nikdy nebude ukážkový.ale aspon nema iné ovela važnejšie problémy.ešte tak naučiť moju mamu sa nad to povzniesť.
náš malý váži 16,3kg, meria 93cm a má len 2,5roka. 😀
Moja mala mesiac pred 3. rokom 100 cm a 16,5 kg, teraz má o 3 mesiace 5 rokov a má 19,5 kg, 110 cm.
o tri mesiace bude mať tri roky a váži 16kíl a meria 100cm
o mesiac bude mat syn 3 a váži 18 kíl ....a meria 110 cm
Ahoj, môj Erik má 3 rôčky a 2 mesiace, meria 98cm a váži 14,5kg...Je to taký môj Duracelko 😉 Popapá aj za troch, ale pribrať nie a nie... 🙂 Metabolizmus nepopustí, po ocinovi je 😀
Je uplne v pohode, moja mala 97cm a 14kg. Kamoskin syn mal ako 3 rocny 12 kg a 96cm a vraj poje dost, pokial viem nie su mu cudzie ani klobasy a ine uzasne skvosty. Podla mna tu vahu nema extra nizku.
@evelin83 ahoj evelin... moj syn má 3 roky a mesiac a má presne také isté miery ako ty .... tiež nemá byť pokom tlstučký .... ja som bola ako dieťa veľmi chudičká, že mi bolo vidno každé rebro a to myslím doslovne ... a manžel tiež bol veľmi chudunký .... netrápim sa ..... boli sme aj na prehliadke u lekráky (klasická preventívka v decembry kedy mal 3 roky) a povedala nám, že je zdravý a aj proporcie má dobré .... netrá sa tým .... ani náš neche veľmi jesť ale keď začne tak to stojí zato 😉
Ahoj,moja mala ma 3roky a 2mesiace a vazi13kg,tiez nema mat po kom extra vahu,kedze ja aj manzel sme chudy a vysoky.
my mame tri az v juni, ale teraz meriame 100cm a vazime 18kg
moja dcerka ma 3,5 roka a 100cm a 12,5 kil.Je chuducka po tatovi.Doktorka nas praveze pochvalila,ze ma peknu atleticku postavicku a nebude mat problemy s vahou.Papa celkom dobre,obcas horsie..ale nejak nasilu by som ju nenutila priberat.Podla mna to mate fajn,neries,netrap sa.
moja ma 3,5 roka vysku ma 108 cm a vahu 17,5 kg. A to ju musim nakrmit, pretoze ked ju nenakrmim zje dve tri lyzicky a povie, ze stacilo a ked ju ja nakrmim, tak spapka vsetko.
moja ma 3,5 roka vazi 17kg a meria 103cm.velmi papat nechce je dost vyberava a vacsinou papa polievocky lebo druhe nechce ani len ochutnat.
Urcite to je individualne...my mame len 2roky a .16kg a 96 cm 🙂
moj syncek bude mat o mesiac 4 roky a vazi 12,5 kg to sa mi zda velmi malo . Velmi malo je ranajky ano to ma rad ale dalej uz len tak po trosku aj ked ma kazdy den cerstvo navareby obed. neviem mam s nim ist na nejake vysetrenia?co je dobre na podporu chuti do jedla ak mozte poradte dakujem
Moja viktoria ma 3 roky a vazi :16,3 kg
moja ma tri roky a vazi 18 kg a nieco cez 100 cm
My mane 3 roky a 2 mesiace, 104-105 cm a 15 kil.Vysoky je, ale vaha nic moc
Moja malá ako 3 ročná výška 100 cm, váha okolo 14 kg
Nasa caja ma 2 roky 9m,,a vazi 14kg,,je to strasne slaba jedacka,,tak sa cudujeme,,ze pribera zo vzduchu,,je to dieta na baterky,,malo co nam zje,,vsetko zo seba vytrasie 😉 ,,
my mame 2r a 9m a vazime tak11,5kg pri vyske 88cm. a tiez slabo papame.
netrap sa, moj ma hadam uz aj 100cm a stale len 13-14kg, taktiez malicky jedak, ale energie ma narozdavanie 🙂 🙂ma 3 roky 3 mesiace
moje obe deti su spagetky, takze vobec neries tabulky a krivky..jedia co im chuti a su zdravucki a to je pre mna najpodstatnejsie.. 😵 😵 ..len ma mrzi jedna vec,ze vsetky leginy pre dceru zosivam v pase a nohavice bez regulovatelneho pasu v skrini ani nemame.. 😀 😀

ahoj moja sa narodila predcasne,papala dobre potom mala obdobie ze len tie iste polievky a oblubene jedla..teraz ma uz 3roky aj 2mesiace a vazi 14kg a meria 96cm.doktorka pov ze dobre..papa super teraz ale vsetko vylieta,,