Koľko má priemerne vážiť 3 ročné dieťa?
Ahoj mamičky chcem sa opytať koľko ma vážiť 3 ročne dieťa? Môj syn ma pri výške 98 cm váhu 13,2 kg. Ma velmi tenučké ruky aj nohy a oproti svojim rovesnikom sa mi zdá velmi chudučky, doktor mi povedal, že ma skôr ženskú postavu, že celkovo je velmi jemny. Nieje prave najlepší jedak, skôr ho zaujíma všetko ine len jedlo nie. Tučny nema byť pokom pretože obaja rodičia sme štihli ale aj tak si myslim, že by mohol byť plnši. Vedeli by ste mi niečo poradiť na podporu chuti do jedla?
moj ma 2,4 a ma 100cm a 15 kg
moj syn mal teraz 3 roky a má 13,5 kg a 98 cm a tak je dosť chudý, ale mna to nejako netrápi,on zje len to čo mu chutí, čiže maso a toho dokáže zjesť aj dve veľké šnicle, ale sladké jedlá vobec neje, čož ma zase tak netrápi, aspon si nepokazí zuby 😀 starší syn v jeho veku vážil 15 alebo 16 kg. ale ten zjedol všetko čo videl 😀
Naša Rebeka mala v januari tri roky a važi 22,5kg a meria 106cm. A pritom moc neje nechapem s čoho pribera 🙂
Moja bude mať 3 roky v máji a váži 14,5 kg, meria nejakých 90 cm plus mínus......neviem presne.
Moj ma 2r a 4 m meria 98 cm a vazi 15,5 kg.
XY
kazde dieta je ine moja najstarsia mala cca 14 prostredna ma dva aj pol a vazi necelych 13 a najmladsia bude mat takymto tempom mozno aj 20
neries ked dieta nie je chore a nema 30kil je to v poriadku
Ahojte. My sme dnes boli na 3 - ročnej preventívke a ostala dom dosť zaskočená ked nam pani doktorka s hrôzou povedala ze syn ma riadny prepad váhy. Ma 93 cm a 12 kg. Ten prepad mi vysvetlila ze za 1,5 roka nabral len 800g. Bude treba krvné vyšetrenie ci tam nie je porucha trávenia. Pritom maly nemá žiadne problémy a celkom slušne papa..
chlapec , 2 roky aj 7 mesiacov.., vazime 16 kil a merame 98-100 cm / nemam to presne zmerane / nie je baculaty, ale je skor taky svalnaty a pevny .. ziadne tintitko.. ta akuratne 😉 podla doktorrky nadpriemer .. neviem pokom.. obaja s mazelom sme krpaty. a ja som mala snad 18 kil ked som sla do prvej triedy 😀
zienky, ja som ako 7-rocna vazila 19 kg, bola som najmensia z triedy, ale bola som zdrava. moje skoro 4-rocne dievcatko vazi 14,5 kg a meria 104 cm. a moje skoro 2,5 dievcatko ma 11 kg a 98 cm. strasich si uz nepamatam. ale vsetci sme boli ako slize, no nic nam nikdy nebolo. rodicia sme obaja stihly a tatko dokonca aj vysoky, tak to bude aj niekde tam zakodovane - v genoch.
dievča, 3roky 7mes váha 14,5kg
dcérka 3 roky aj 3a pol mesiaca, váži 14 kg a vysoká je 105cm, je strašne málo.Ale behá,smeje sa a je zlatá aká je.
mojej sestry dcera ma 5mesiacov a važi 8kg a moja 2rocna dcera ma 12kg...takze asi to je individualne
Moja bude mat o necely mesiac 3roky a ma 17,5kila, cm neviem presne kolko.
môj syn mal 2 roky a 13 kg, keď mal 3 roky vážil 13 kg....a to ešte narástol 10 cm za rok. Teraz má 5 rokov a 23 kg a prvý krát aj niake šunčinky na brušku...
nasa mala ma 14kg ma 3,5 roka, drobec ma 5 a ma len 16 kg... ked som bola u doktora tak mu povedal ze je super ze on je chudy a vysok ze lepsie ak tucny.... takze doktor nic nenamietal ze je moc chudy... mala ta zje aj za 2 a on? ten by bol len na mlieku.... kazde dieta je ine, ja ked som mala 10 rokov tak som mala len 25kg, chceli nas dat (som z dvojcat) do ustavu kde by nas "vykrmili" ale doktor povedal ze ak jeme co nam chuti tak ze nech to nechaju tak vsak nie sme v 3.svetovej krajine kde nie je jedlo 😀 dobre ze nas nedali 😉 lebo teraz by som potreboval to kilecko dat dole 😵
No tak moja dcéra má výšku asi 98 cm a váhu 20 kg, je to poriadna buchtička a pritom nemám pocit, že by sa nejako extra prejedala, ale vraj aj muž ako dieťa bol taký pri sebe a teraz by ešte aj pribrať trochu mohol. Je to u každého individuálne, sladkosti jej trochu kontrolujem ale nejako zvlášť to v tomto veku ešte neriešim. Zas ak by som za ňou mala behať s každým sústom, tak nech má radšej pár kíl navyše, ešte to v pohode vybehá v škôlke.
výška 111cm, váha 20 kg. ,myslím,že tak akurát(aj keď asi trošku trčí 😉 nad deťmi)
evelin83 moj mal teraz 3 roky pred dvoma týždnami a váži 13 kg a ma 99cm takze nozičky ma sparatka aj rucicky papa vela ale nepribra ja som tiez taka stihla postava 🙂 hlavne ze je aktivny a zdravucky 🙂 takze ste nato super tiez 🙂
AHOJTE SOM RADA ZE NIESOM V TOM SAMA NAS MALY MA TERAZ 20.6 3 ROCKY MAERIA 95 CM A VAZI 13,5 KG.DR. VRAVELA ZE TO JE VEEEEEEEEEEEELLLLLLMI MALO CO VAZI ALE ODKEDY CHODI DO SKOLKY TAK PRIBRAL Z 10 KG NA 13,5 KG TAK SI MYSLIM ZE TO MALO NIEJE KED SA NARODIL VAZIL 2570 KG A MERAL 47 CM OBAJA S MANZELOM SME CHUDY AKO PALICKY DO ROKA PIL MLIEKO UMELE POTOM PRESTAL TAKZE SME MALI PAUZU ROK OD MLIEKA TAKZE LEN STRAVA A OD 2 ROKOV PIJEME ALE UZ OVSENE MLIEKO Z DM DROGERIE PRETOZE NAM ZISTILI Z KRVNYCH TESTOV ZE MA ALERGIU NA BIELKOVINU KRAVSKEHO MLIEKA TAKZE SME MUSELI HLADAT ALTERNATIVU INU A NASLA SOM OVSENE KTORE NEOBSAHUJE ZIADNU BIELKOVINU HOCI JE DRAHE ALE CO JA SOM RADA ZE KONECNE OKREM JEDLA PIJE AJ MLIEKO AJ KED TO NIEJE MLIEKO AKO MLIEKO ALE VED UZ BUDE MAT 3 ROKY TAKETO MLIECKO DAVAJU MAMKY AJ OVELA MENSIM DETOM KEDZE MOJ SYN SA DOST TRAPIL ZO ZAPCHAMI TAK TO BOLO KOLI NORMALNEMU MLIEKUAJ MNA TROZKA TRAPY JEHO POSTAVA CHUDE NOZKY RUCKY AKO PALICKY ALE MAME PEKNU PESTRU STRAVU A KOLKO ZJE TOLKO ZJE HOCI TIEZ NIEKEDY VYMYSLA
Ahojte, tak aj my sa pridáme, môj syn bude mať 3 roky v auguste, aktuálne meria 94 cm a váži 13,5 kg. Celá rodina si myslí, že je maličký, ale to aj preto, že ho porovnávajú s jeho bratrancom, ktorý je o necelé 2 mesiace starší a je to na svoj vek obor 🙂 . Ja som rada, že sme na tom, ako sme, keďže malý mal pri pôrode 1860g a 44 cm, strávil 8 dní v inkubátore.
my 2roky a 9mes, 14kg, 99cm..... taka klučenka🙂
No ked toto tu secko citam,tak som ovela kludnejsia....dcerka ma sice oproti vasim deturencom rok a pol a ma cca 9 kg aj nieco,neviem presne...tak za dalsi rok a pol az bude mat mozno 13 kg ,tak to bude secko ok 🙂
Môj synček bude mať 28. septembra 4 roky 😀 Meria 106 cm 😉 a váži okolo 16 kg.
My máme 3,5 roka, 104cm a 16,7kg. Vyzerá akurát.
mam dve deti syn ma 5 rokov a mesiac 18 kil a 107 cm
dcera ma 2 roky a 9 mesiacov 15,5 kg a 99cm
3,5roka, 18,5kg a 112cm
Moj mal v juli 3 roky. Ma 103 cm a 19 kg. Hlavne nech su zdravy. To je dolezite 🙂
Moj ma teraz v maji 3 roky a vahu 25.5 kg ale je dost vysoky
@evelin83 Ahojte, ako keby som o svojom synovi citala 🙂 Ja to uz neriesim, a ked vidim, ze je v pohode tak co. Vahu ma 13,1 kg. Ale napocudovanie, ked zacal chodit do skolky papal viac ako niektory co predtym jedli a tam nechceli. Naposledy dostal pochvalu, ze zjedol orovrant ako jediny... v skolke papa jedla, co by doma nechcel... Takze myslim, ze sa mu samo popraví, inak mozes skusit B-cko...

moja ma 107cm, 17kg.