Má 2 roky a ku mne žiadnu autoritu
Ide o to ze moj syn ked sme vonku tak nechce chodit za ruku vsak dobre necham ho ale ked ideme cez cestu tak ho chytim a vytrhava sa mi...alebo ked sme dlho napr. na pieskovisku je cas ist tak ho chytim ze pod ideme a on sa hodi o zem, tak az potom ked capnem po zadku, place a ide sa ...ale je to des, ani ma to nebavi chodit na prechadzky uz ked je taky, pred muzom ma respekt velky, zavidim mu ho....neviete mi poradit ako ho naucit viac ma respektovat? ci to sa asi neda ze?
@candii len neviem, kde by som ten spotrebic mala ist potom reklamovat 😖 😀 dieta je dieta nemali by sa k ziadnym veciam prirovnavat.. a kazde dieta je ide. Casom aj deti, co neposluchaju, odporuju a podobne tak ked pridu do isteho veku pridu na to, ze tych rodicov potrebuju 🙂
@mamka_danka samozrejme mas pravdu.. na dieta neexistuje navod .. kazde je ine a niecim inym vynimocne.. 🙂 taketo obdobia treba vydrzat len.. vsak po kazdej burke vyjde slno 🙂
Juj, tazka filozofia. Polozme si najskor otazku, co je to autorita. A pri 2 rocnom dietati ju hned aj odlozme 🙂 .... Ja by som ti poradila nejaky kurz pre rodicov. Robievaju to materske centra. Tam trochu spoznas svoje dieta a naucis sa ako s nim komunikovat v tom ktorom veku

@katre Joooooj, tak na tu si brusim zuby uz aj ja 😀 Ale vraj, tieto deti su potom hotovy obrat 😀Stale neviem, ako to mysleli a kedy sa uz toho konecne dozijem 😀