Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@keyneska Ale ja to vazne nemam z filmu horory nepozeram.
@romanco Dakujem
@leeenka26 Vazne to co pises mi pride ako zly vtip pisala som niekolko krat ze toto nieje sranda to nieje ze sa mi sniva sen ja sa prebudim a poviem si fuuu este ze sen. Aj ked mozno nechces toje vsetke spravy smeruju tomu aby som viznievala ako cvok a ze si robim srandu nie nieje to sranda. Akoze co by som ja z toho mala ja sa sama takych veci bojim chapes to uplne.
@annastevko A v predchadzajucich domoch, kde ste byvali sa diali tiez nejake veci? Ale iba v tomto poslednom si videla tu zenu? Po porode uz nie? Neviem, do predu sa ospravedlnujem, necitala som uplne celu diskusiu a mozno sa budem opakovat, ale nemoze to byt tak, ze si ju videla prave preto, ze si bola tehotna s malou? A teraz ju vidi ona?
@leeenka26 Lenka prosim ta ako mozes chciet uzatvarat dalsie temy tebe naozaj nedochadza ze dnes sa to deje mne zajtra moze tebe ... vobec ta nechapem absolutne vobec nepis tu urobis lepsie lebo ma len rozcukujes ak neveris never staraj sa o seba a bud spokojna ze taky problem nemas!!!
@keyneska Dakujem pekne isty ludia sa miesaju do coho absolutne nerozumeju. Snazim sa najst nejake riesenie a nie toto co tu iste vypisuju.
@janka279 No videla som ju 4x v jednom dome raz v ruhom ked som bola tehotna teraz byvam v tretom. Sice vdaka Bohu nic nevidim ale viem ze zeny v tehotenstve su dost citlive mozno preto som ju videla. Obavam sa toho ze teraz ju vidi moja dcerka. Tento dom mame 3ti a deju sa tu tiez iste veci ktore ma vyvadzaju z miery.
@annastevko No ak ju nahodou vidi tvoja dcerka, tak pomooc. Urcite s tym treba nieco robit. Ake veci sa deju v tomto dome?
@annastevko baba jedna 😀 pride mi to fakt ako vymysel, ale ok pripustme ze je to pravda. 1. Prvý krát by som si povedala ze ok to sa mi zdalo bol to sen. 2. By som sa posrala a brala nohy na plecia aby som nebola sama.
A neviem keby mam podozrenie ze to vidi moje dieta neviem čo by som robila. Pisala si ze pocuje bieco aj muz. To uz je cela rodina. Skusila by som urcite vysvetit dom fararom, neviem ci ste pokrstený ale vsetkych pokrstit, poprípade aj zacat chodit do kostola. Rozvesala by som cesnak (ja viem ten je vraj proti upitom), nosila nejaky ochranny talizman, cervenu stusku ja neviem cooo ale skusala by som mozne aj nemozne....
Nejakych sarlatanov by som nezapajala, sice im neverim ale co keby to len zhorsili....
@annastevko nehnevaj sa na mna ale to ze stale pises a viacerym ze dnes sa to stalo mne zajtra mozno tebe a podobne narazky mi z toho vyplyva len to, ze chces kazdu z nas vystrasit a dobre sa na tom bavis. Takych uz bolo. Zelam vsetko dobre.
@annastevko Nenechávaj malú spať samú, ak si presvedčená, alebo si či i len trošku myslíš, že vidí to isté. Nerozmýšľali ste zmeniť krajinu? Viem, radikálne, ale možno by zabralo.
@annastevko ahoj..ak si videla tu istu zenu na rozlicnych miestach, tak to nie je o priestore, ale bud chodi za tebou a ma to spojitost s tvojou osobou, alebo mas v dome nieco, co by si mala vyhodit, lebo si to podla vsetkeho prenasas z domu do domu...
ak sa ti to naozaj deje, tak by som sa asi potentockovala, prides mi moc kludna, co si zo zeleza??
ja sa duchov nebojim, ale asi preto, ze v dome po babke ich pocujem casto, ale nikdy som ziadneho nevidela...ked tam spim, bezne sa zobudim na buchnutie dveri, alebo klopkanie na okno, uz si to nevsimam, lebo vzdy, ked som sa na to zobudila, pochodila po dome, vykrikovala "je tam niekto"?, tak nikde nikoho...
Svatenou vodou by som si ako prve pofrkala uplne vsetko 🙂
Moj syn takto ukazoval a potom sme prisli na to, ze sa boji tiena 😀
Deticky maju velku predstavivost, tvoja dcerka si asi na nieco spomenula a predstavovala si to. A ano, mohla aj prstekom ukazovat na tie svoje predstavy.
Moja dcera byvala namesacna este ako skolacka. Chodila mi v noci kadeco rozpravat, alebo len tak stala nado mnou 😕
Deti v noci zvyknu plakat, maju nocny des. Vtedy treba len objimat, ako si urobila.
Inak.. moj pes raz stekal do steny. Sprostak 😕
keď nechce ísť spať ona k vám, tak by som šla ja resp. my k nej, samu by som ju určite nenechávala, zvlášť keď sa obávaš toho, že ju môže strašiť niečo podobné, nepekné...
neviem si predstaviť, aby moje dieťa v ohrození ostávalo samo. My máme napr. s malým taký problém, že pri teplote dostáva febrilné krče. Viem,že je to iný problém, ale ak je chorý, nikdy ho nenechávame spať samého, jeden z nás si ľahá k nemu, či už na posteľ, alebo na zem, proste pre istotu 😉
a čo sa týka teba, k tomu sa ťažko vyjadriť.
@janka279 Ahoj rozne vypina sazapina svetlo veci same od seba padaju dokonca pocut hlasy ...
@koniarova No ona nechce spavat s nami co mam teda urovyt na silu ju nutit? Neviem.
@annastevko Veď ju nechaj zaspať v svojej a potom prenes k vám.
@ivivaiveta Pises ze som moc kludna no vies uz ju nevidim len veci samovolne padaju hlasy pocujem atd no davno by som bola v kely ked by to pokracovalo s nou. Rozumies mi? A ano je pravda som tvrdsia osoba ale ocividne nie dost tvrda aby som si z toho nic nerobila.
@evica01 Vcera sim si kompletne cely dom pokropila svatenou vodou mala aj tak plakala a hovorila mi vidis tam je atd proste svatena voda mi bola uplne na prd a este som si ju zohnala specialne z miesta kde sa vraj zjavuje Panna Maria ....
@susanne6 Nevrim ze duchovia prizraky ci co za frasa to je zabijaju oni davaju impulz k tomu aby sa clovek zabil sam mala neviem co vidi pretoze ja stale ked pridem nevidim nic ale hned za sekundu som prinej co sa ozve.
@leeenka26 Ako som pisala ak sa ti nezda nepis a zatial co ja ti odpovedam stale na tvoje otazky ty si mi nevysvetlila preco moj pes tiez je mimo. Myslim ze nemas na to odpoved tak je to. Nepotrebujem nikoho strasit si odveci v tomto a citaj komentare niesom jedina co sa mi deju divne veci uz nepis tu najdi si niekoho ineho. Ja neznasam ked hovorim pravdu a mi niekto neveri ako by si sa citila ty keby ze napriklad prides do doktora z chorim deckom vidis ze mu nieco je lebo ho poznas a doktor ta bude presviedcat ze mu nic nieje. Urcite by si bola nahnevana ako som teray ja.
@koniarova Nemozem s nou hybat ked zaspy na to je citliva zobudi sa a bude plakat. Poznam ju ved je moja dcerka. A zaspavam s nou stale v jej ibycke idem prec az ked zaspinka.
@leeenka26
@susanne6 baby moja menšia by tiež nespala s nami zato starsia sa nastahuje v noci hoci kedy ani o tom nevieme 😀 mensia nikdy s nami spat nechcela bola naucena od 4. mesiacov ze sa spi vo svojej izbicke vo svojej posteli. Kolko krat bolo ze manzel nebol v noci doma tak som su obe nastahovala k sebe do postele ale ona len plakala a prevalovala sa, tak som ju musela vziať do postielky a tam hned zaspala. A teraz ma 1 rok a 4 mesiace vecer ked jej ovlecem pyzamko zohrejem vo flaske mliecko ona si ho zobere zakyva nam a ide do postieľky. Zavrem jej dvere a spi. Inde ako vo svojej pistielke nezaspi. V lete sme malovali a nechcela som aby spali v byte kde smrdi farba tak sme spali u svokri a bol veeelky problem ze nevedela zaspat len revalaaaa. Este ze bolo teplo a v noci som sa prechadzala po uluci s kocikom aby zaspala a potom opatrne prekladali do cestovnej postielky.
Ale tiez.by som nenechala v zakladatelkinom pripade dieta same.... Ked si odmyslim co zakladatelka videla a beriem do uvahy len malu ze sa smeje na stenu alebo place, rozprava... Tak ma napada itazka je mala v styku s rovesnikmi???? Alebo si len vytvorila imaginarneho priatela. Bola tu nedavno tema ze chlapcek si vymyslel skriatk ktorý rozhadzuje hracky a podobne....
@annastevko porovnavas neporivnatelne. Pes mohol vidiet tien alebo ducha ja netvrdim ze nie su ale to co ty opisujes je bud vymysel alebo halucinacie.
@annastevko mala ked to vidi a ty si viidela zenu spytaj sa jej ci vidi uja alebo zvieratko.... Ak to je tak rteba to riešiť

@keyneska urcite nie je lebo som to citala. Nieco sa mi mari ze chvilu to nechali ze podla skutocnosti a potom to ozrejmili. Biznis.