Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@sense Kazda matka by sa snazila pre dietato urobit co najviac ona aj mna videsila tym placom ☹
@annastevko ako dlho to uz trva
@peneloppe
Úplne mimo tému síce, ale napíšem ti - vyrástla som vedľa cintorína! Boli to naši najbližší susedia. Nikdy som z toho nemala nijakú traumu. Práveže si pamätám na krásne chvíle napr. na Sviatok všetkých svätých, kedy celý cintorín "rozkvitol" a my sme večer cez okno sledovali svetlá sviečok.
Nemala by som problém opäť kúpiť pozemok pri cintoríne. A od r. 2008 platia nové zákony na vzdialenosť stavieb obytných domov od cintorína.
@steinarka Skusim to y tou hudbou teda ona ju mavala potichunku zapnutu ale potom som jej uz prestala pustat. Ja som nikdy ako mala nemala taky problem ale v tehotenstve ked som malu cakala ... neskutocne.
@steinarka A inac byvame asi tak 7minut od cintorina ale ja som taketo veci nikdy neriesila. Verim v Boha a viem ze iste veci su od zleho len nechapem preco ked nikdy nic take za cely zvot som nerobila aby sa to dialo ci mne alebo mojej dcerke.
@moni244 nie hrackou to nebude ona ukazuje na stenu hore do kuta neviem ....
@alami Dakujem kuknem sa na to.
@annastevko aj moja tam ukazovala, jej sa to proste v noci asi zdalo, že je to hore, že tam niečo vidí a bála sa toho
@sense Aj nasa mala ma svetielko aj mi mame v izbe baby monitor pocujeme vsetko. Niekedy v noci rozprava ako keby sa z niekm zhovarala ale ked pridem spy mozno len rozprava zo sna ale znie to tak divne.
@annastevko vies, ono to nemusi byt "od zleho".. su duše, ktore zomreli napriklad pri autonehode a len su zmatene a nevedia co sa deje.. oni netusia, ze zomreli a chytaju sa kazdeho, kto ich vidi a pocuje.. och, vedela by som ti o tom vela rozpravat.. to nebude ani hracka, ani tien.. ona realne nieco vidi..
@steinarka Takych profikov nepoznam.
@annastevko ja ano.. pisem ti ip 😉
@sense Asi 3 tyzdne ale 1x sa rehlila ako nikdy predtym ukazovala na stenu a velmi sa smiala hovorila mamka vidis a behala prstom po vzduchu. Neprijemne. No potom zase velmi plakala ako nikdy som ju tak desivo nepocula plakat.
@heni79 No mna cintorin nedesi vobec.
@annastevko tak moju ked pocujem vypravat zo sna tak to len cez sparku nakukne ale to je znie inak ako to nie...napr. ked jej prvykrat Eliyah kamarat z pieska pozical traktor tak sajej zrejme o tom snivalo lebo som sa zobudila na to ako vravi Eijah taktoj bite (zijeme vo Svajciarsku), alebo ked pocujem mama de si pidi, tak pridem a vidim ze spi tak ju len pohladkamm a zas je klud ...ono ak to trva dlho tak by som vyhladala asi odbornu pomoc...
@steinarka Najhorsie je to ze ja si myslim to iste ....
@annastevko tak moja zas take smiechy nemala moja len ten plac v spanku...ono zas moja sa ani cez den v izbe kde spava nehra...ale ako som pisala u nas to za dva tyzdne pominulo a dufam ze sa to nevrati ....a prajem ti aby to aj u vas prestalo co najskor lebo mas pravdu je to az desive
@annastevko Ak si mala v tehotenstve rovnaké problémy, nesúvisí to spolu?
@koniarova Neviem. Ja som si prezila nieco hrozne a to neprajem nikomu. Neviem co mala vidi. Pevne verim ze to co ja nie.
@annastevko Jemine. Normálne ma desíš. A prešlo to?
@koniarova Mala som to pocas tehotenstva s malou a po porode to preslo ale deju sa ine veci mozno som to videla lebo som bola tehotna viac senzityvna. Zacalo mi to 4 mesiaci v 7dmom naposledy v 8 som porodila. DO dnes nechapem preco. Stale sa v tme bojim. Od vtedy.
@annastevko A co si videla? Co sa ti udialo v tehotenstve?
@bebe02 Neviem ci by toto chcel niekto citat je to vazne hrozne.
@annastevko Ved napis, mozno niekto zazil tiez nieco podobne.
Dobre ale idem najprv malu ulozit spinkat a napisem.
Ja by som tiež dala vysvätiť byt. Nemusíte byť ani silne veriaci a praktizujúci kresťania, ale niečo na tom bude... Potom môžete na tú stenu nakresliť alebo nalepiť nejakú peknú veľkú nálepku, nejaké kvetinky, vílu... 🙂
Zimomriavky.....
Ahoj. Vzhladom na temu a na to, co si doteraz napisala si dovolim aj ja prispiet svojou radou. Vidim, ze diskusia sa uz pekne zvrta smerom k energiam, zbludilym dusiam, sarlatanom a inym "profikom", tak ja si teda dovolim z opacneho sudka.
Ak si nechcete problem z dlhodobeho hladiska zhorsit, rozhodne sa neuchylujte k magii a pochybnym ritualom- sem spada vsetko od cervenych stuziek a amuletov cez kyvadielkarov a ezoterikov az po feng suej a neviem co vsetko este. Jedine, co skutocne z povahy veci pomaha je krst a pokanie- ale nie ako jednorazovy formalny ukon, ale ako zaklad pre sviatostny zivot v mene Krista. Ak sa predsa len chcete na niekoho obratit, nech je to knaz, ale opat, nie stylom "vysvatime byt a vsetko bude ok". Lebo kym sa nedaju do poriadku zivoty jednotlivych clenov domacnosti, tak to ok nebude a svatit sa moze kolko len chcete. Ja teda odporucam najst si knaza, ktoremu si vies predstavit doverovat- ten ta uz nasmeruje co dalej lepsie nez my tu na Konovi, ci pojde o obycajny rozhovor, duchovnu alebo odbornu psychologicku pomoc, alebo hoc aj o to spominane vysvatenie bytu. Najlepsie skombinovat vsetko naraz.
Prajem vsetko dobre a drzim palce. Co opisujes sa zle uz len cita, nieto este zaziva.

@annastevko nemusis si vodit ludi do domu. existuju taki, ktori ti vedia pomoct aj na dialku a presne ti povedat, co sa u vas doma deje.. len ako som pisala, musi to byt fakt profik a nie len taky hocikto z netu