icon

Moje dvojročné dieťa sa divne správa

annastevko
25. mar 2015

Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.

steinarka
25. mar 2015

@annastevko nemusis si vodit ludi do domu. existuju taki, ktori ti vedia pomoct aj na dialku a presne ti povedat, co sa u vas doma deje.. len ako som pisala, musi to byt fakt profik a nie len taky hocikto z netu

annastevko
autor
25. mar 2015

@sense Kazda matka by sa snazila pre dietato urobit co najviac ona aj mna videsila tym placom ☹

sense
25. mar 2015

@annastevko ako dlho to uz trva

heni79
25. mar 2015

@peneloppe
Úplne mimo tému síce, ale napíšem ti - vyrástla som vedľa cintorína! Boli to naši najbližší susedia. Nikdy som z toho nemala nijakú traumu. Práveže si pamätám na krásne chvíle napr. na Sviatok všetkých svätých, kedy celý cintorín "rozkvitol" a my sme večer cez okno sledovali svetlá sviečok.
Nemala by som problém opäť kúpiť pozemok pri cintoríne. A od r. 2008 platia nové zákony na vzdialenosť stavieb obytných domov od cintorína.

annastevko
autor
25. mar 2015

@steinarka Skusim to y tou hudbou teda ona ju mavala potichunku zapnutu ale potom som jej uz prestala pustat. Ja som nikdy ako mala nemala taky problem ale v tehotenstve ked som malu cakala ... neskutocne.

annastevko
autor
25. mar 2015

@steinarka A inac byvame asi tak 7minut od cintorina ale ja som taketo veci nikdy neriesila. Verim v Boha a viem ze iste veci su od zleho len nechapem preco ked nikdy nic take za cely zvot som nerobila aby sa to dialo ci mne alebo mojej dcerke.

peneloppe
25. mar 2015

@heni79
Ja mam inak tiez rada cintoriny, celkom ma fascinuju. Pride mi to zaujimave miesto na prechadzku napr. 🙂

annastevko
autor
25. mar 2015

@moni244 nie hrackou to nebude ona ukazuje na stenu hore do kuta neviem ....

annastevko
autor
25. mar 2015

@alami Dakujem kuknem sa na to.

moni244
25. mar 2015

@annastevko aj moja tam ukazovala, jej sa to proste v noci asi zdalo, že je to hore, že tam niečo vidí a bála sa toho

annastevko
autor
25. mar 2015

@sense Aj nasa mala ma svetielko aj mi mame v izbe baby monitor pocujeme vsetko. Niekedy v noci rozprava ako keby sa z niekm zhovarala ale ked pridem spy mozno len rozprava zo sna ale znie to tak divne.

steinarka
25. mar 2015

@annastevko vies, ono to nemusi byt "od zleho".. su duše, ktore zomreli napriklad pri autonehode a len su zmatene a nevedia co sa deje.. oni netusia, ze zomreli a chytaju sa kazdeho, kto ich vidi a pocuje.. och, vedela by som ti o tom vela rozpravat.. to nebude ani hracka, ani tien.. ona realne nieco vidi..

annastevko
autor
25. mar 2015

@steinarka Takych profikov nepoznam.

steinarka
25. mar 2015

@annastevko ja ano.. pisem ti ip 😉

annastevko
autor
25. mar 2015

@sense Asi 3 tyzdne ale 1x sa rehlila ako nikdy predtym ukazovala na stenu a velmi sa smiala hovorila mamka vidis a behala prstom po vzduchu. Neprijemne. No potom zase velmi plakala ako nikdy som ju tak desivo nepocula plakat.

annastevko
autor
25. mar 2015

@heni79 No mna cintorin nedesi vobec.

sense
25. mar 2015

@annastevko tak moju ked pocujem vypravat zo sna tak to len cez sparku nakukne ale to je znie inak ako to nie...napr. ked jej prvykrat Eliyah kamarat z pieska pozical traktor tak sajej zrejme o tom snivalo lebo som sa zobudila na to ako vravi Eijah taktoj bite (zijeme vo Svajciarsku), alebo ked pocujem mama de si pidi, tak pridem a vidim ze spi tak ju len pohladkamm a zas je klud ...ono ak to trva dlho tak by som vyhladala asi odbornu pomoc...

annastevko
autor
25. mar 2015

@steinarka Najhorsie je to ze ja si myslim to iste ....

sense
25. mar 2015

@annastevko tak moja zas take smiechy nemala moja len ten plac v spanku...ono zas moja sa ani cez den v izbe kde spava nehra...ale ako som pisala u nas to za dva tyzdne pominulo a dufam ze sa to nevrati ....a prajem ti aby to aj u vas prestalo co najskor lebo mas pravdu je to az desive

koniarova
25. mar 2015

@annastevko Ak si mala v tehotenstve rovnaké problémy, nesúvisí to spolu?

annastevko
autor
25. mar 2015

@koniarova Neviem. Ja som si prezila nieco hrozne a to neprajem nikomu. Neviem co mala vidi. Pevne verim ze to co ja nie.

koniarova
25. mar 2015

@annastevko Jemine. Normálne ma desíš. A prešlo to?

annastevko
autor
25. mar 2015

@koniarova Mala som to pocas tehotenstva s malou a po porode to preslo ale deju sa ine veci mozno som to videla lebo som bola tehotna viac senzityvna. Zacalo mi to 4 mesiaci v 7dmom naposledy v 8 som porodila. DO dnes nechapem preco. Stale sa v tme bojim. Od vtedy.

bebe02
25. mar 2015

@annastevko A co si videla? Co sa ti udialo v tehotenstve?

annastevko
autor
25. mar 2015

@bebe02 Neviem ci by toto chcel niekto citat je to vazne hrozne.

bebe02
25. mar 2015

@annastevko Ved napis, mozno niekto zazil tiez nieco podobne.

annastevko
autor
25. mar 2015

Dobre ale idem najprv malu ulozit spinkat a napisem.

jaruskatt
25. mar 2015

Ja by som tiež dala vysvätiť byt. Nemusíte byť ani silne veriaci a praktizujúci kresťania, ale niečo na tom bude... Potom môžete na tú stenu nakresliť alebo nalepiť nejakú peknú veľkú nálepku, nejaké kvetinky, vílu... 🙂

halit13
25. mar 2015

Zimomriavky.....

asaela
25. mar 2015

Ahoj. Vzhladom na temu a na to, co si doteraz napisala si dovolim aj ja prispiet svojou radou. Vidim, ze diskusia sa uz pekne zvrta smerom k energiam, zbludilym dusiam, sarlatanom a inym "profikom", tak ja si teda dovolim z opacneho sudka.

Ak si nechcete problem z dlhodobeho hladiska zhorsit, rozhodne sa neuchylujte k magii a pochybnym ritualom- sem spada vsetko od cervenych stuziek a amuletov cez kyvadielkarov a ezoterikov az po feng suej a neviem co vsetko este. Jedine, co skutocne z povahy veci pomaha je krst a pokanie- ale nie ako jednorazovy formalny ukon, ale ako zaklad pre sviatostny zivot v mene Krista. Ak sa predsa len chcete na niekoho obratit, nech je to knaz, ale opat, nie stylom "vysvatime byt a vsetko bude ok". Lebo kym sa nedaju do poriadku zivoty jednotlivych clenov domacnosti, tak to ok nebude a svatit sa moze kolko len chcete. Ja teda odporucam najst si knaza, ktoremu si vies predstavit doverovat- ten ta uz nasmeruje co dalej lepsie nez my tu na Konovi, ci pojde o obycajny rozhovor, duchovnu alebo odbornu psychologicku pomoc, alebo hoc aj o to spominane vysvatenie bytu. Najlepsie skombinovat vsetko naraz.

Prajem vsetko dobre a drzim palce. Co opisujes sa zle uz len cita, nieto este zaziva.