Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@leeenka26 nieje to samara... Henta mala velke cierne oci... To este v ziadnom horore som nevidela ( google -> black eyes horror) uplne "novinka" a nic ti nenajde ... 😝 ale demon je skryty v klucenke ... Nie vazne no nic v zlom, akokolvek, kazdy ma v sebe nejaky aspon minimalny mozno utajeny respekt pred tymito vecami, ale toto ... Vazne sory, to sa neda toto, to sa aj ja mozem spytat preco sa zakladatelka tymto veciam vysmieva ... 🙄
Joj asi vas prestanem citat lebo sa budem bat ist v noci vycikat 😀 Baby ja neviem ale fakt neviem ci veriť ci nie
nie. Ja ked som mala cca 10 rokov ta sme sa prestahovali do noveho domu. A každý vecer na chodbe pod radiatorom sa zjavovoval okolo 19 tien ako keby osoby. Videla ho aj moja mama. Ale som si ista ze to ma logicke vysvetlenie. Pred domom bola lampa, stromi a pod.... Nedosli sme na to co to mohlo byt postupne sa dom prerabal, dokoncoval a tien sa prestal "zjavovat". Bud ma zakladatelka dobru fantaziu, alebo by mala zacat nieco menit.
@leeenka26 S týmto súhlasím. Keby sa mi niečo také stalo, nikdy by som dieťa nenechala samé v izbe. Aj keby ako nechcelo. Veď by som celé noci nespala a len rozmýšľala, či je všetko OK. A určite by som to riešila s psychológom. Najprv seba, potom malú. Nemohla by som normálne žiť, keby sa mi toto stalo. ☹
@leeenka26 Vies co mysly si co chces. Nebudem ta presviecat len neviem na co pises ked tomu neveris.
@koniarova no ja by som vyskocila rovno z okna, minimalne budim vsetkych susedov atd atd mozno aj policiu volam... Teda ked som si ista ze ju vidim a nemam sama pochybnost ci to nie je len sen. Co asi s najvacsiu pravdepodobnostou aj je tak si poviem upokoj sa, asi je na teba toho vela, prinajhorosm si zapalim na balkone, poviem si ze skutocne nebezpecenstvo je predsa vonku, vojna, pedofili, uchyli, vrahovia, hlad, nezametsnanost, korupcia... A nie tu... Cierne oci a rozhadzane veci, ci co to bolo. A este sa v tom sama nepodporujem, ja mam uz dost rokov, rok narodenia mam v prezyvke, a doteraz sa mi stane ze s azobudim s placom zo sna a nemozem sa spamatat, este chvilu verim tomu co sa mi snivalo kym sa upokojim, co potom dieta... Ale ked niekto chce aby jeho dieta videlo duchov tak ixh proste vidi..no co.
@annastevko no tak si teraz kazdy vymyslime nejakeho ducha ale nech pisu len ti co veria :D
@ebi88 Nikomu sa nevismievam vazne sa to deje preco na to reagujete ked tomu neverite.
@ebi88 Konkretny popis ... viem co som vydela to aj ty chces nieco take zazit ked sa z toho vysmievas? Jasne kto nezazije neuveri.
@leeenka26 A nechapem o co ti ide stale si vymyslas nejke filmy ... je to trapne prepac ale ja tu hladam pomoc a nie talafatky co tu poniektore pisete. Ak neveris nepis.
@annastevko nechapem, tak potom vyhladavas podporu? V tom co sa ti stalo? Ja by som prave hladala opacne postoje a hladala odpovede, mozno aj taketo sarkasticke a pre teba asi aj urazlive, ale tak od ludi ktori sa snazia byt nad vecou, a asimsi povdzychnem, ah hej no.. Asi to je somarina , a presviedcam sa o tom ze to bol len sen, zdanie. Nevyhladavam tych co mi veria a budu vo mne zivit strach a podporu v tom ze je to pravda. Ak sa ti to naozaj stalo, preco sa neobratis na odbornu pomoc? Mozno by bolo vysvetlenie. Mozno sa toho vysvetlenia treba drzat pre vlastne dobro
@jaja018 Len pre zaujimavost o tejto stranke som sa dozvedela od sestry. Ona mi povedala ze tu si mamicky pisu a tuto temu som si hned zalozila lebo mam s tym problem potrebuje pomoct a nie nejake vymyselnice co nemaju co robit nechapem o co vam ide vobec to nieje na smiech ani na srandu!!!
@leeenka26 Sorry asi nemas dobry odhad ako tak citam umna si uplne vedla!!!
@ebi88 Prisim ta nepis tu ked sa tomu vismievas.
@ebi88 Pomoc som vyhladala neviem co tu riesis poznas ma nie tak o co ti ide. Zazi si to sama na vlastnej kpzi a potom pis.
@annastevko Tebe musí pomôcť odborník. To, čo si zažila, nie je normálne. Bola si u lekára? Si v poriadku? Sú všelijaké psychické choroby, čo sa môžu podobne prejavovať a ani o tom nevieme. Ale neuraz sa touto odpoveďou. Nechcem z teba robiť blázna, ale normálne to nie je.
@koniarova To viem aj ja ale chces povedat ze vsetci u mna doma su nenormalny??? Asi tazko. Nerob somna blazna viem co vidim viem co pocujem a niesom sama. Nepis tu len ma zervoznujes tym ze neveris a nesnazis sa mi namiesto toho pomoct.
@annastevko ja si vymyslam filmy? Urcite nie. Ved kruh pozna kazdy. A ten popis sedel na 99%,
@annastevko Ako ti tu my môžeme pomôcť? Veď to sa nedá. 😒 Ak to vidí aj muž, musíte si pomôcť nejako len sami dvaja. Ako, to bohužiaľ neviem. 😒
@annastevko ale ako ti mi pomozeme. Nijak. A ty to vies.mimochodom co na to odbornik??? Ako sa vyjadril?

@mamutka maximalny suhlas. Moje dieta ma 3 roky a nedalo by mi to aby sa hralo samo dve hodiny nieto este 3. Nejde mi to cele do hlavy. A po takej skusenosti by som ani nahodou dieta nenachavala same a uz vobec nie ho svojej izbe ci uz cez den alebo v noci. Nuz. Tolko moj nazor..