Môže dvojročné dieťatko zabudnúť?
Ahojte, mam taku otazku, 2 rocne dietatko slo na prazdniny k babke mozno na mesiac az, viem ze bude o neho postarane, budu sa mu venovat, lubia ho, avsak trosku rozmyslam ci sa nemoze stat ze za ten cas dietatko zabudne na svoju mamku, ze nebude poznat pamatat si, ked pride domov. Dakujeeeem za nazory . Pekny dnik.
@moni244 prepáč, ale pokroky ktoré tvoje dieťa urobilo u starých rodičov, to sú veci, ktoré bežne učia svoje deti doma mamy. Volá sa to výchova 😉 A trauma z odlúčenia u dieťaťa, ktoré ešte nemá schopnosť pochopiť ani časový rozmer, môže byť. A vôbec to nemusí byť maznáčik, ale citlivejšie dieťa, alebo také, ktoré je viac na rodičov naviazané. Tvoje evidentne nie je ten prípad, ale to neznamená, že žiadne nie je.
@adriana23c no mam dcest na bratislavskych ihriskach so vztahovou vyhcovou a dakujem pekne
Tak maminky , uz mam dietko doma. A poviem vam to dietatko je stastne a spokojne. Ziadny naznak nicoho zleho. Je mile, pocuva dobre papa a spi.. Ziadny problem neni.. Ked prisli domov plakala som od radosti a hned bol moj 🙂 ziadne odmietanie truc nic.. U babky sa mal superne , venovali sa mu , pochodili kadekde.. Lubia ho a vidno ze sa mal dobre. Teraz ale uz sme zas my spolu a som velmi stastna.. Dakujem za vsetky prispevky . Pekny vecer 😉
ahojte..potrebovala by som pocut vase skusenosti..hlavne tie pozitivne..uz teraz sa dost kvoli tomu trapim..na dva tyzdne musim odcestovat mojho 17 mesacneho babatka..zostane s otcom a svokrovcami..ako to bude znasat? a bude si ma pamatat ked sa vratim, prijme ma spat k sebe,nebude sa hnevat kde som bola 🙂 dakujem za vase odpovede skusenosti
Ja som bola týždeň v nemocnici a keď som sa vrátila Martinko bol našťastnejšie dieťa na svete. Jasné, že si Ťa bude pamätať, horšie to budeš znášať ty ako tvoje dieťaťko.
@arianna7 neviem ti povedat vlastnu skusenost, ale sudim ze 2 tyzdne je velmi vela. Co mozes najviac urobit je to, ze budes malej/malemu stale volat, ak sa da aj cez skype, nech vie ze mama stale je, ze ho neopustila. dieta to v tomto veku nema ako pochopit. nasledky to moze mat az do dalekej buducnosti co mnohi ludia bagatelizuju. proste moja rada znie, byt s malym v kontakte aspon telefonickom cim castejsie. Zelam vela stastia...
Dakujem vam za vase nazory..ludia mi vravia i rodina,ze maly si ma bude pamatat a tesit sa a zvladne to lepsie ako ja i pediatricky som sa pytala na nazor 🙂..i babku si pamata po mesiaci ked ju nevidi..len ja sa tak vsetkeho obavam co ako bude..za mesiac cestujem a uz teraz som z toho mimo..je to moje prve dietatko a s nim krasne materinske city neopisatelne a hlavne nepoznane..i ked obcas mi da teda poriadne zabrat 🙂

@libka1 Dakujem za upozornenie. Nepozrela som si celu diskusiu iba koniec a z poslednych komentarov a komentara venovaneho mne som si myslela ze ona rozbehla diskusiu.