Môžem dať 5 mesačnému dieťaťu jazvečie sadlo?
mamicky chcem sa spytat.. drobec ma 5 mesiacov + 1 tyzden .. a suchy drazdivy a ostry kasel sa nam zhorsuje aj napriek sirupceku. u lekarky sme boli.. moc sme nepochodili. zajtra ideme na kontrolu a len sa to zhprsilo
. mm je polovnik a tak som mu namazala so sadlom hrudnik... mne osobne pomoze ked si dam trosku dadla / na spicku lyzycky/ do tepleho caju alebo aj samotne, premaze to rozdrazdene hrdlo... a je mi lepsie.. to ze sa jazvecie sadlo dava na hrudnik aj pre takto male deticky viem, nakolko som z polovnickej rodiny a pri kazdej chorobe mi to sadlo asistovalo a pomohlo s kaslom...
mozem aj drobcovi dat na spicku tej kav . lyzicky do detskeho cajiku? alebo samotne? nie je nejake riziko?
este dodam ze to je cisto stopene sadlo z jazveca... nic ine tam nie je .
ja si myslim, ze by si to mohla skusit....
moja svokra stale hovori ze to pomaha a ze to detom od malicka mazala na hrud a davala za stipku do caju. takze mozno to vazne pomaha. ja som to este nikdy nerobila. skusit mozes
môzes trosicku podat v cajiku, alebo v mliecku, neuskodi mu to 😉 ..ale fakt nie vela 🙂
a malemu by si nemohla radsej skusit natriet trup?my to tiez pouzivame a ta mast je velmi kvalitna,myslim zeby mu to aj pomohlo,ale my sme si to len na hrud davali,alebo na klby ale nejedli sme to 😉 tak neviem
Ja neviem, 5 mesačnému by som sa to asi bála dať do jedla. Aj keď len štipku.
no to by som sa aj ja bála..asi radšej nie.natri mu teda hrudníček a zkry teplou lanovou handričkou..to my nedávno poradila moja mamina..ale kedže mám dcérku odosť staršiu,ona spapala aj chlebík s tou masťou.
ja to nechapem, lieky sa detom nebojite davat... ma to ovela viac vedlajsich ucinkov ako nieco prirodne.
ja by som sa urcite toho nebala a kludne vyskusala dat trosku do caju alebo mlieka. ublizit to urcite neublizi skor pomoze... alebo mu natri s tym hrudnik.. ja by som sa veru skor tej chemie bala a jej jedno ci by to bolo od dr alebo nie!!!!!!!!!! ta tiez nikdy nevie dopredu, co sa stane ked dieta lieky uzije 😉
môžeš, ja som dávala. Pri prvom som len natierala, lenže mladší mával záchvaty suchého kašla,t ak som mu vždy dala do teplej vodičky štipku a potom lyžičkou dávala do pusty... vo flaške by ti to ostalo na cumli, kedže masť pláva navruchu.... dokonca aj moja pediatrička, ked bol drobec dlhšie zahlienený, kázala dávať dlhodobo masť z jazverca.....dávala som mu namiesto oleja do príkrmu :D mne to smrdelo, ale drobcovi hutilo

toto by Lucka aj mňa zaujímalo..akurát je malá chorá a mám tiež jazvečiu masť....