icon

Nerada chodím s dieťaťom na detské ihriská

30. júl 2025

Priznam sa neznasam chodit na detske ihriska ked tam mam ist normalne ma boli zaludok ale chodim hlavne kvoli synovi, avsak pol hodinku ho to bavi a potom uz nevie kde kam. Niekedy sa citim ako zla matka ked s nim idem len raz do tyzdna na ihrisko striedame to s prechadzkou alebo odrazadlom. Vy chodite kazdy den? Syn ma 2,5 roka

Strana
z2
anonym_fb62e1
30. júl 2025
@anonym_c0d47f

A s čím konkrétne máš problém?
Nechodíme každý deň, ale snažím sa často. Deti potrebujú preliezky. Vo svojom okolí vidím rozdiel v deťoch, ktoré chodili veľa a málo na ihriská.

@anonym_c0d47f aky rozdiel ?

autor
30. júl 2025
@anonym_1deba5

@mane01 no vidíš tu v skupine niektoré mamičky píšu, že ich to baví.

@anonym_1deba5 ano preto som aj napisala ze chodim kvoli synovi lebo su mamicky ktore sa tesia na ihrisko ze si pokecaju so svojou kamoskou a idu aj kvoli sebe. Dokonca som stretla taku mamicku na ihrisku co prisiel za nou syn ze mama mama a ona ze prosim ta daj mi chvilku pre seba chod sa hrat ja sa potrebujem vyventilovat

autor
30. júl 2025
@henka123123

Ja chodim len cez vikend s muzom..cex tyzden nie...ale zas mam zahradu kde maju preliezky hojdacky atd...a ja sa priznam ale cudzie deti mi vadia 🙂

@henka123123 napises aj preco ti vadia? A kolko rocne mas dietatko? 🙂

henka123123
30. júl 2025
@anonym_autor

@henka123123 napises aj preco ti vadia? A kolko rocne mas dietatko? 🙂

@anonym_autor mam 7 r a 5r...neviem proste...vadia mi druhe deti aj matky..nejsom spolocenska asi.nemam rada tie detske temy a dotahovacky o kazdu hracku.atd..niektore matky su az moc uzkostlive na svoje dieta aj to mi prekaza..proste nechodim tam absolutne..cezvikend s muzom sa premozem a aj to vyhladavam take poloprazdne

sasitimi17
30. júl 2025

No máš ešte malé dieťa to sa nečudujem potom ani. Moja v tom veku bola rovnaká. Potom už keď bola staršia a mala kamošky zo škôlky tak som si konečne aj oddýchla a tiež som si nasla kamošky mamičky ktoré mi vyhovovali a sadli sme si povahovo ako kamarátky. Teraz sme sa presťahovali a veru neviem si tu nájsť nejakú dobrú kamošku a neriešim to ani nejako, chodíme menej na ihriska dcérka je už staršia a nebaví ju to tiež moc už. Skôr vybehneme na korčule alebo bicykel to ju baví veľmi.

7lenka11
30. júl 2025

Keď som mala jedno dieťa, chodili sme tam často. Mali sme dve ihriska v okolí, inak nič, len stavebný ruch. Takže sa dalo ísť len na ihrisko. Trávili sme tam aj 2-3 hodiny denne. Teraz mam dve deti, dom so záhradou, kde sme si urobili vlastne mini ihrisko, takže na to klasické detské chodíme už len raz do týždňa. A našli sme si na ulici kopec kamošov, takže každý večer sa deti bláznia von na ulici..

7lenka11
30. júl 2025

A teda ja som si nikdy neoddychla na ihrisku. Keďže mam malé deti, musim im byť nonstop v pätách..

anonym_5b098e
30. júl 2025

@anonym_autor ja chodím s malou na plávanie a keď vyjdeme z bazéna je tam aj hernicka pre deti, samozrejme všetky mamičky tam natlačené a prekrikujú sa jedna cez druhu ako také sliepky, nevydržím tam s nimi ani 5 minút, radšej ideme domov 😅

culienka
30. júl 2025

@anonym_autor Však choď na ihrisko koľko baví teba aj syna. Ja som s prvou moc nechodila ale druhé dve to mali radi tak som chodila najmenej na dve tri hodiny a zvykla som si. Moje sa tam väčšinou hrali samé, nikomu nič nebrali ani okolo hojdačiek moc nebehali, takže sa tam dalo vydržať a koľkokrát som prišla prvá a odišla posledná. A chodili tam rodičia čo prišli na 15- 30 minút a šli preč.

autor
30. júl 2025
@anonym_5b098e

@anonym_autor ja chodím s malou na plávanie a keď vyjdeme z bazéna je tam aj hernicka pre deti, samozrejme všetky mamičky tam natlačené a prekrikujú sa jedna cez druhu ako také sliepky, nevydržím tam s nimi ani 5 minút, radšej ideme domov 😅

@anonym_5b098e 🤣🤣🤣🤣tiez my niektore lezu na city ale najdu sa aj normalne. Ja mam radsej mamicky ktore su same sebou nanpriklad ked ich dieta nieco vyvedie alebo zacne plakat a vynucovat si svoje tak vysvetluju normalne ze ak neprestane tak napr. Idu domov a neznasam matky ktore su moc premotivovavne a pytaju sa dietata ze citis sa nahnevany? Ake su tvoje pocity? 🤦‍♀️🤣ide ma porazit

parvinka0001
30. júl 2025
@anonym_autor

@parvinka0001 no ja tiez inak pozorujem na nom ze ked tam prideme tak ho to bavi ale tak po pol hodinke uz nevie co by robil obcas si tiez myslim ze ho to nebavi

@anonym_autor moji keď vidia cudze deti vôbec nechcú ísť

mane01
30. júl 2025
@anonym_1deba5

@mane01 no vidíš tu v skupine niektoré mamičky píšu, že ich to baví.

@anonym_1deba5 pisu, ze chodia kvoli detom, nie ze ich to bavi…

mimikarol
30. júl 2025

Ja som to neznášala pokiaľ bola dcéra vo veku že som všade musela chodiť s ňou. Ale tak chodili sme. Ako často si už nepamatám. Pretrpela som to. Potom už keď bola staršia to bolo v pohode, brala som si zo sebou knihu, ona sa zahrala.

jana_eyre_2
30. júl 2025

Už mám veľké deti a niekedy mi.celkom chyba, že program stacil taký, že behali a blaznili sa na ihrisku a ja som mohla len tak nič nerobiť.. ale bol to vlastne len krátky úsek života, lebo najprv trebalo na deti dávať stále pozor a ten čas keď ich bavilo ihrisko a ja som nemusela striehnuť trval dosť krátko kým vyrástli natoľko že už ich ihrisko nebaví dlhšie ako 10minut..

No a teda nie, ihriská nebolo nič po čom som prahla ale bol to dobrý cieľ prechádzky a našla som si tam kamarátky, síce asi trápnymi rečami ako sa tu spomínalo ale ja som rada že som ich našla..

tramtada31
30. júl 2025

Ja to tiež nemam rada a nechodím na ihriska. Nasla som si kaviareň s vonkajším ihriskom, keď tak idem s nimi tam. Našťastie na takéto veci mám manzela, jemu nevadi brat ich na ihriska aj každý deň, bicyklovat sa. Ja ich skôr zoberiem na kolacik, na pizzu, na nejakú akciu, učím sa s nimi a pod, na to zas nie je až tak muž a jeho zase toto nebavi

barka1
30. júl 2025

Žijem na malom sidlisku, su tu dve ihriska a som za ne vdacna. Bola som tam s detmi 2x denne. Je medzi nimi 1,5r, rodina a babičky boli daleko, mm do večera v práci, drblo by mi, keby som na tie ihriska nechodila. Našla som si tam kámošky, ktoré mi boli oporou, ked som to potrebovala. Deti si našli kámošov a potom nemali najmensi problém v školke.

jesenzima
30. júl 2025

@anonym_autor nemám rada ihriská, ale chodíme na ne veľa, lebo deti sa mi tam vyhrajú, dokážu byť na ihrisku aj hodiny 🙄 striedame ich niekoľko, takmer každý deň ... Ale s inými rodičmi sa nebavím, ja si sedím bokom, čítam, alebo pijem kávu . Do debaty s inými rodičmi sa nepúšťam ...

anonym_109301
31. júl 2025

@anonym_autor ahoj. Aj ja to neznášam. Uz chodíme velmi malo. Nastastie mame rodinný dom a tu sa vyhra. Alebo ked ideme tak s kamošmi niekam spolu. Ale sama uz nechodievam.

zuzuliatko18
31. júl 2025

My sme Mali asi absolutne odlisny rezim ako ine deti, na ihriskach sme boli vzdy sami alebo s minimom deti, takze ihriskove debaty o detoch ma obchadzali. Teraz uz vyhladavame ihriska, kde su kamarati, prip. Par deti, lebo drobec sa rad zahra a spokojni sme obaja😀

Strana
z2