"Obojok" pre dieťa
Ahojte, rada by som sa Vás opýtala, čo si myslíte o "obojku" - neviem ako presne to nazvať - pre dieťa. Kamarátka v UK je nadmieru spokojná, hovorí, že je to úľava pre jej chrbát a dieťa má viac voľnosti, je to vraj bezpečné aj v nákupných centrách alebo na rušnejších uliciach. V UK je ale všetko ok 🙂 🙂 🙂 Ďakujem za vaše názory
Ja som pri prvej dcérke dostala také vodítko z Kanady od príbuznej - bol to taký popruh na zápästie so suchým zipsom pre dieťa aj rodiča spojený takým točeným káblom ako má telefón. Vôbec som to nepotrebovala, pripli sme tym hračky na kočík aby ich nevyhodila. Pri druhej som to už zháňala aj kúpila. Ona - ja to potrebujem občas. Ale málo som to použila , lebo to nie je také dobré ako to kanadské. Toto je celé z popruhu - nenatahuje sa, čo nevadí, ale tie na zápästia sú nepohodlné. Inak toto nie je v pravom zmysle vodítko, je to skôr taká poistka ns ruku pre živé a neposedne deti . Na krk ani okolo pásu na popruhu 2 m by som malú behať nenechala. Tu sme boli pripnute obe a držali sme sa za ruky a len ak by sa vytrhla bola by istená.
Vola sa to po anglicky - nájdete to pod tymi to odkazmi v google
-baby safety harness
- baby harness
- baby safety backpack
-baby leash
Stojí to od $10-20.
Mala som dva rozne druhy. Je to super. Môj maly ani nebol neposedny. Ale rad chodil aj ked som mala kočík. Išla som sama s ním na lietadlo a mala som kočík, kufor, príručku batožinu a maly chcel chodiť. Bola som šťastná ze som to mala lebo neviem ako by som ho držala za ruku v Tom okamihu.
Na Slovensku som mala s tym neuveriteľný úspech. Na každom kroku ma ludia zastavovali a sa pýtali z kadiaľ to mam a ci im to nepredam.
Ja som to mala z USA
Tu su fotky aby ste mali predstavu
@tatianka79 pozri si môj príspevok vyššie.

Nas krpec je tiez aktivny az az. Na vychadzky som mu nedavala zadne voditko ale poslusne behala za nim.ale na bicykel som mu zapla normalne voditko pre psa,lebo sa nevedel naucit ze pri ceste zastavit a super vec.sice sa rozculoval susnik maly