icon

Od ktorého mesiaca môže ísť dieťa do chodiíka?

2231987
9. okt 2014

Odkolkatych mesiacov by som mohla davat drobceka do choditka? Bude mat 7mes

Strana
z2
iinuska
9. okt 2014

najlepsie vobec 🙂

peta268
9. okt 2014

nedavat vobec

lubinkas
9. okt 2014

Vobec by som ho do choditka nedavala! Ked uz to chces spravit, tak urcite az ked bude sam bez problemov sediet. Ale podla mna choditka vobec nie su pre deti prospesne, ale tem o tom je uz myslim, az az.

dankako
9. okt 2014

nikdy!

mistrall
9. okt 2014

😀 naco?? nikdy..

ivanapetrasova
9. okt 2014

Nikdy.

brady1
9. okt 2014

nikdy, koli chrbtici, naštuduj si to.

fopka
9. okt 2014

nikdy

sendy182
9. okt 2014

na chvíľu môžeš ak pekne sedí....no nie na pol dňa.....

motovidlo
9. okt 2014

To má už 7 mesiacov a ešte nebol v choditku? Boze babula, ako teraz dobehnes vsetky maminy, ktorym uz deti v 8 mesiacoch chodia?! 😝

veronka25
9. okt 2014

tak priblizne od 8 mesiaca som ja davala deti do chodacky

siska53
9. okt 2014

Nikdy. Zbytocne. Radsej ho nechaj plazit,lozit,stat ci presuvat sa popri nabytku,az kym nenaberie odvahu chodit samo.

katrinka8
9. okt 2014

Nikdy. V Kanade ich chcú zakázať ako nevhodné pre deti. Je tu o tom veľa tém, prečo im hovoria "nie" aj ortopédi.

meluela
9. okt 2014

co mate stale s tymi choditkami .. je to jedna z najvacsich kravin a aj tak sa tu kazdu chvilu niekto pyta kedy tam moze dieta strcit a dalsie sliepky sa chvalia ze tam deti davaju a ake je to uzasne 😖

standu
9. okt 2014

nikdy.

kika2111
9. okt 2014

tu v NL a Belgicku je u pediatra v cakarni oznam,ze nech mamicky nedavaju deti do choditok..bud.rok ich chcu zakazat.

mirkava
9. okt 2014

aj my sme chodili v chodítku a sme v poho.... určite nie na celý deň, ale taká pol hodina denne mysím že je OK, alebo skús teké tlačítko na kolieskach, možno to bude lepšie 😉

grenka
9. okt 2014

ja mam 2 deti ani jeden nebol v nom...bud rada ze neni v nom,dieta sa ma vyvijat samo a nenutit ho 🙂

ammellia
9. okt 2014

Od 36mesiaca uz mozes.

strakovakatka
9. okt 2014

Najlepšie nikdy. Dietatko sa same postavi azacne behať kedna to bude dost silne a pevne. Neurýchluj to. Vsetko pride samé.

evickapooh
9. okt 2014

@2231978 od 7 mesiaca uz moze...ja som davala dcerky od 7 az 8 mesiaca...ale nedavaj ho tam na dlhy cas tak max 3 x15 min denne...

monicka9
9. okt 2014

Ano ked uz vie sedkat tak moze par krat denne na kratky cas pobehať v choditku alebo poskackať v skakadle závesnom😊

daniela1983
9. okt 2014

nikdy. naco by sa tam dieta malo davat? len pockat, ked ti zacne behat a bude vsetko stahovat dolu a otvarat tak este budes spominat ako len lezalo, alebo sedelo :D 😀 😀 nechapem naco to urychlovat

jvlo
9. okt 2014

Nikdy, je to škodlivé na chrbticu.

marti123456
10. okt 2014

už ho tam môžeš dať, a k ostatným názorom všetko má pre a proti, výhody aj nevýhody, ved ho tam nedáš na celý deň takže uškodiť mu to nemôže a kedže to idú zakázať v ostatných krajinách tak to zakážme radšej hneď aj my
ja neviem ako ste to robili vy ostatné, ale ja keby ho nedám niekedy do chodítka, tak nenavarím, nezakúrim, nepoperiem atď, som celý deň s deťmi sama manžel odchádza keď spia a prichádza keď už spia, takže pre mňa to bol super pomocník

stanislavao
10. okt 2014

7 mesacne dieta dat do choditka? kto vam to poradil? take male dieta nema dostatocne silnu chrbticu a jedine sa mu v tom choditku pokryvi. naco vlastne je choditko? nerozumiem. ked bude dieta pripravene chodit, tak bude chodit.

brumka
10. okt 2014

nikdy mam dve deti a zvladli sme to bez

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
bonavoxa
10. okt 2014

Naše malá byla v chodítku celkem často. Dotáhnul to tatínek s tím, že tam všechny děti z rodiny byly a v pohodě....Ono to bylo super ji ,,odložit", ona si jezdila. Ale nedalo mi to ....začala jsem číst... a hned to letělo z baráku! Malá pak měla problém, že se stavila na špičky. Ale chodit začala v roce a nenechalo to na ní díky Bohu žádné následky. Pak jsem si vyčítala, že sjem mu věřila..a taky jsem mu nechtěla kazit radost, když to přinesl. Osobně jsme ji tam moc nedávala, ale kdy byla s ním, prostě ji tam pichnul a hotovo. Nikdy víc!!!

Strana
z2